Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,

Iaca si la mine prima zi de muncusoara,dupa ce am stat la doftoriceala cu Luana saptamana trecuta.

Elena,draga mea,cu intarziere si cu scuzele de rigoare pentru ca sunt o plecata cu pluta si eu am uitat de sfinti si alte cele...TE PUP SI TE IMBRATISEZ CU MULTA DRAG,LA MULTI ANI SI SA TRAIESTI SANATOASA CU NUMELE,SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE SI BUCURII IMPREUNA CU TOTI CEI DRAGI TIE,ALATURI DE PITICUTII TAI!
Ce fac puii tai?Gabitza e bine?Si nu mai tine fata in brate...ca ai pus-o de Malineanu...o sa ajunga Luana nambar tuu....Pupicei!

Monica,multa sanatate lui Alex...si eu zic ca si Elena,sa faci asa cum simti tu si nu cred ca e vreun bai daca mai ceri o opinie calificata...Daca Alex nu face febra...nici eu nu as da antibiotic...Sa va faceti bine!
Adriana....mey,da' stiu ca intradevar ati avut o vacanta...faina!Ce sa mai zic?Eu m-am uitat la poze...Razvanu' era in largul lui,ca se vedea pe mutrita aia a lui de smecher cat era de multumit...de tine ce sa mai zic?!Iar al tau ca bradul...la fel...ca sa nu mai zic de tavaleala din iarba a barbatului tau cu...nu stiu cine era cealalta persoana...hehehehe...Si vroiam sa mai remarc un lucru:tare bine semanati tu si sora ta...zici ca sunteti gemene...Sora ta locuieste undeva la tara?sau e cartier de case?Mi-a placut tare mult cum arata in curte,asa aerisit...curat...gazon...Ce sa mai zic?!?Super!Acum nu mai poti spune ca nu te-ai relaxat si brava lui Razvan ca a fost baiat cuminte pe tren...poate ca era ceva nou pentru el...Va pup si spor la treaba!

Fetelor...Luana si-a revenit binisor,azi dimineata am mers la gradi...inca mai tuseste asa,putin...cu expectoratie de o face sa vomite,dar sper sa ne revenim de tot...Am fost disperata marti seara,ca avea peste 40 temperatura si de 2 ori i-am dat antibioticul si de 2 ori l- vomat....febra toata noaptea....uf!nici la dusmani nu doresc asa ceva.Abia vineri dimineata s-a dat mandrulita jos din pat,ca isi revenise,nu a mai facut temperatura...si ce credeti ca a facut prima data?S-a luat la cearta cu Alex,ca sa se dea jos de la birou(o citez):"peaca-te de la bilou,nu ma' face temele...io tebuie sa stau la bilou,sa schiu,ca am teaba sa desenez o fititza" si si-a pus ca tzatzele mainile in solduri si se ratzoia la fra-su...de ziceai ca imediat ii trage una in gura...Chiar m-a sunat colega mea si auzea galagie si m-a intrebat ca ce se aude...pai,zic,si-a revenit Luana.
Sambata seara a fost sora mea la mine,sora mea care lucreaza asistenta sefa pe vas de croaziera... de fapt n-a stat cu noi in casa,ca a venit cu prietenul ei si a vrut musai sa stea amandoi la hotel...asa ca au stat la un hotel la 5 minute de noi...tare bine a fost cu ei,pacat insa ca aseara au avut avion spre Milano...cine stie cand o mai vad?!Ca pe 4 iulie trebuie sa fie pe nava si mai vine in 18 decembrie...
Incepand de maine ,cealalta sora a mea,cea de la Roma...poate naste oricand,asa ca se mareste familia cu inca un baietel...

Pe Nina nu am mai sunat-o,mea culpa,dar o s-o sun curand...sa vad ce mai fac si ele...ca in 26 Mai dimineata merg sa le iau de Buzias sa le duc la gara in Timisoara.
Si o veste frumoasa si importanta:m-a sunat Gaby a noastra...draga de ea...e in focurile ultimei sute de metri...in 2 Iunie e miresica...isi pune pirostriile pe cap...Sa fie intr-un ceas bun si Casa de Piatra!Asa ca mi-a spus sa va transmit ca va pupa pe toate-toate scorpiutele si sa aveti parte numai de bine!

Si nu in ultimul rand...Iri draga,felicitari pentru baietel!Sa fiti sanatosi,papaciosi si dormiciosi...!Sa creasca flacaiasul mare si cuminte!Iar tie multa sanatate si sa te intremezi cat mai repede de dupa nastere!

'Ubitele...cam aste este vestilii.......fata va pupa si va doreste tot binele din lume.Hai cand am timp va mai scriu,ca io intru pe ultima suta de metrii...ca vin americanii in 3 saptamani si am inceput deja nebunia cumparaturilor...GataPup,pup,pup,evribadi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut scumpele! (tot cu o mana ca... asa e moda)
Ana, vin americaniiii? Yupyyyy! (fac si eu precum bunicii nostri la razboi) Bine ca e bine Luanita, si nu ma sperii, ca si George tot numai in brate a fost pana la 2 ani(asa am slabit eu atunci)! Am vorbit si eu azi cu Gabi, si abia astept sa vad poze cu ea miresuca, va fi beton de faina... "sunt preciiisa"!
Monica, cum iti sunt puiutii? Sper ca bine bine! Te-ai vazut cu Lory?
Ma duc ca piticoata asta nu sta nicicum, si mai am si bagaje de facut, ca mergem 3, adica io, barbatu'miu si George!
Va pup, am emotii ca o las deja cu mama si e asa de mica!
O zi buna!

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana,sotul meu se tavalea cu cumnatul meu, sotul surorii mele.doi nebuni.din moldovean si oltean nu se scoteau.da, sora mea sta la tara cum ar veni, dar daca vezi cum arata casele acolo mori.vorbesti singur.era una de vanzare in fata casei suroii mele cu 100.000 euro.superba.da' de unde lovele.au foarte frumos in curte, cumnatul meu e tamplar de meserie.tot ce au in curte e facut de manuta lor..sa stii ca multa lume spune ca sora mea seama mai mult cu mama.e si ea acolo.una blonda.ca am plecat si cu bunica.te pup mult

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, Scorpiutze!
coffee anyone?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

'Neata scorpiute...

Suntem bine,ne-am reluat vechile obiceiuri...Luana ca tzatzele in continuare,cu mainile in solduri si cu gura cat o sura...Ieri in Mall am zis c-o fac afis acolo,asa ne-a scos din sarite si pe mine si pe ta-su cu fitzele si pretentiile ei,unde mai pui ca e constienta ca daca face scandal in public,ca sa taca o data din melitza,ii facem pe plac....ca se uita lumea ca la urs...nu va spun ce rea e,may fetelor...Ca am intrat la Leonardo sa ii cumpar sandalute,este o oferta cum ca cumperi 2 produse si al treilea il primesti moca,i-am gasit sandalute,cu roz-evident-le-am cerut sa le cumparam si am profitat de ocazie,ca tot era al treilea produs moca si mi-am luat si mie opincute...ei si cat am stat acolo sa primesc opincile...mi-a venit sa intru in pamant de rusine,ca don'soara era plina de energie si dupa mintzisoara ei creatza,ar fi trebui sa ia la incercat,fara numar...toooaaaaateeee perechile de incaltari din magazin,fara 'osebire,ca sunt de femei,cu toc sau fara,ca sunt de barbati,cu siret sau fara,ca sunt de copii....nu conta,ea vroia sa probeze.Cand am ajuns la capatul rabdarii m-am dat mai intr-un colt de magazin si m-am facut ca n-o cunosc,pur si simplu....ca nu ma mai intelegeam de nici un fel cu ea....Asa ca d-aia va spun dragelor,ca Luana si-a revenit,nu mai e bolnava fata,tratamentul a fost super eficient....

Elena dragule,tu stii ca eu sunt o plutitoare notorie,venita cu biscuitele pe conducta de apa calda....asa ca rogu-te mai zi o data unde pleci cu barbatii tai,ca io nu stiu..Pe puiuta mica o lasi cu bunica?!Apropos de "vin americanii",cand am aflat ca vin si ca treaba asta e pe bune....radeam cu Marius acasa si faceam ca si tine"yupiii....vin may Marius,in sfarsit,americanii,ca bunicii nostrii i-au asteptat amar de vreme".May cuscra si eu sunt super preciiiiisa ca Gaby va fi betonoasa ca miresica si abia astept pozele...ca-s curioasaaaaaaa....mai ceva ca marmota....Na,va pup si sa aveti parte numai de bine!
Adriana,spunem noi ca acolo e la tara,dar de fapt acolo e cumva ca o zona rezidentiala,iar faptul ca cumnatul tau e asa priceput...e o chestie super.Bravo lor!Deci si la ei sunt preturile ca pe la noi,la case ma refer...Oricum,arata tare bine si curtea si cat am vazut eu asa in poze e foarte ingrijit....Acuma cu asemanarea...sti si tu cum e cu fotogenia asta.Mie una asa mi s-a parut,ca semanati foarte bine.Oricum,se vede pe fetele voastre ca v-ati simtit excelent...Te pup si spor la treburi!
Monica,cum e cu Alex?I-ai dat antibiotic?Ruxi e bine?

Fetele,sa aveti o zi cat mai buna si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
ana,ma bucur ca luana este bine si ca te-ai vazut cu sora ta, DOamne ajuta si nastere usoara pentru cealalta surioara
noi azi mergem la control sa vedem ce zice tanti dr
ieri am distrus tf mobilera in coshul de la carutz si s-a rasturnat 1 l de lapte peste el(si cum carutul este impermeabil a stat acolo ca intr-o oala)drept urmare nu mai functioneaza si am pierdut toate nr de tf care erau salvate in mem tfmi l-a dus tata la reparat sa vedem poate, poate...daca nu asta este...alt aparat si straduintza sa-mi refac agenda
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun o veste mare: am vorbit azi dimineata cu sora mea din Italia,era in drum spre maternitate,mergea sa nasca cel de-al doilea copilas,inca un baietel,asa ca dau de baut,fara numar,virtual,la toata lumea,ca o sa mai am un nepotel...Sa-mi traiasca!

Mergi la inceput

ano, eu deja m-am imbatat
sa ne tii la curent sa ne spui daca s-a nascut bb-eul...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, nastere usoara surorii tale, multa sanatate si asteptam vesti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

ana...nici o veste???

monica

Mergi la inceput