Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da Georgi, normal ca si eu numar noptile.
si aici se inchid caminele pe timpul verii 3 saptamani. doar ca aici incepe scoala pe 15 aug, si vacanta de vara tine numai 5, max 6 saptamani difera de la canton la canton.
...imi amintesc de vacantele noastre de vara de 3 luni, profitam din plin ca eram fete de profesori, mergem cel putin intr-o tabara daca nu chiar doua pe vacanta plus inca un concediu pe undeva....doar ca noua ne-ar fi placut mai mult singure ca si ceilati copii.
ana, da venim, sambata asa pe la praz sper sa aterizam. am emotii cu toti 3 in masina atata drum. Fetele sunt de groaza cand tace una incepe cealalta, de aia o sa plecam de seara, sa poata al meu sot sa conduca in liniste. Sper sa doarma...ca nu-i sigur

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira, drum bun sa ajugeti cu bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza scorpiutepe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,

Azi avem serbare la grupa mica cu studenta Luana...tineti-mi pumnii,ca nu stiu de ce,dar am niste emotii...de imi simt stomacul in gat...

Monica,sa ai si tu o zi cat mai buna!
Mira,sa aveti drum bun si sa ajungeti cu bine!Cat priveste dormitul copilasilor in masina....acuma depinde cum sunt ai tai,ca ai mei rezista primii 10 km,apoi se face liniste de zici ca suntem singuri in masina...dorm ca ingerasii...Si cu vorbitul si pe noi ne "toaca" maimutele,bashca unde mai pui ca au intotdeauna cate ceva de impartit,de comentat si mai mereu nu le convine cate ceva,de fapt mai nimic nu le convine...

Fetelor,va pup in gashca si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Cuscrito, tin pumnii, iti dai seama... ca am si eu emotii! Sa ne povestesti maine cum a fost! La noi vad ca nu se fac serbari in afara de cea de Craciun, mai sunt ceva acolo, pe plan "local" dar nu ii cheama pe parinti. George mi-a zis ca a fost fluturas saptamana trecuta... cine stie?
Georgi, ce faci? Stiu ca te intereseaza subiectul lui Dan al Doinei, asa m-am bucurat ca i-a dat Becali banii. Eu nu am scris la subiectul lor, dar am sperat sa ii dea cineva banii, era suma mare sa o stranga doar asa. Hai te pup, ca mai ai 2 saptamani pana la vacanta!
Monica, o zi buna si tie!
Mira, drum bun, si sa vezi ce emotii ai la intalnire...
Fetele, pe unde mai bantuiti?
Eu pazesc mandra in continuare, sunt chioara de somn, nu stiu ce are noaptea de la 3... ca nu mai doarme si scanceste intr-una. Adica stiu... dar nu mai pot decat sa o tin in brate, restul e vax albina. Poate apare Nina sa ne faca alt capitol!
O zi buna, aici e innourat si nu imi place deloc... sunt meteo-sensibila mai nou!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am revenit, doar ca sunt super ocupata !
Va imbratisez si va pup pe toate si revin la povesti, cand ma mai eliberez...

Poftiti la cap. 43 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput