Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 21

HelleneC spune:
Salut dragelor!
Pe fuga va scriu ca am reusit sa postez in sfarsit povestea nasterii Gabrielei, pe care am brodat-o in word pana azi, printre picaturi!
Cititi aicidetalii!
Eu sunt putin euforica, cu toata oboseala si colicii fetei, m-au sunat colegi din facultate si am intalnirea de 10 ani peste 3 saptamani. Musai sa vad Clujul si pe colegi dupa atata vreme, asa ca... negociem cu bica sa stea cu nepotii o zi!
Va pup, ca asta mica e atat de razgaiata ca dupa 10 minute simte ca nu sunt cu ea!
O zi bestiala!
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

georgi75 spune:
Seara buna.
Offf...mai apar si eu pe-aci...
In primul rand vreau sa urez Teolinei un LA MULTI ANI maaaare chiar daca e cu intarziere.Ma scuzi Lauriciule dar am fost bonava.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Sanatate si Ruxitzei si Luanei si tie Elena.Fug sa-ti citesc povestea acusica
Io am fost bolnava cum v-am zis.un virus ce s-a lasat cu kkceli si voma 2 zile de-am zis ca ma deshidratez si ma dezintegrez.N-am patit in viata mea asa ceva...Asa m-am petrecut eu in mini-vacantza asta de 1 mai
In rest...la scoala agitatie cu evaluari de sfarsit de an....teze unice si alte cele .Las' ca vine ea vacantza
Va pe toate si multa sanatate

Ana68 spune:
Am intrat si eu sa pup scorpiutele mele dragi si sa le urez weekend misto.
Io-s la servici,ca recuperez ziua de 30 aprilie...asa ca azi e o zi pierduta...
Iri,Lory,Georgi...va pup!
Elena,mers,citit,emotionat,plangeat....va pup si va imbratisez,minunatilor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

monica-elizabet spune:
vape toate sa aveti o Duminica placuta
noi suntem cam la fel, kk faca in prostie, noaptea trecuta nu a mai vomat ca cealalta noapte cand vomase de 5 ori...si acum se simte mai bine, e chiar voioasa...dar speram sa scapam si de kk
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

HelleneC spune:
Fetelor, sa aveti o saptamana buna, noi printre musafiri si mofturi de bebe mic si mare ne invartim!
Monica, sanatate Ruxitei, tin pumnii sa vii cu raportari pozitive!
Georgi, sper ca te-ai refacut!
Noapte buna si vise placute la toate scorpiutele si puii lor, eu tot de straja stau!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

monica-elizabet spune:
neatza scorpiutelor,
azi suntem mai bine nu a mai facut nici kk nici nu a mai vomat, a dormit din nou linistita(sunt convinsa ca si azi o sa faca de "destule" ori kk dar macar sa se mai rareasca putintel)inca nu i-am bagat laptele(nici macar din ala fara lactoza ca mi-e frica)dar incet, incet sper sa ne revenim.
elenasi voua
fetelor va pup pe toate sa aveti o zi si o saptamana buna
monica

Ana68 spune:
Dragelor,sa aveti o saptamana cat mai buna si multa sanatate!Va pup pe toate de-o-potriva!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

georgi75 spune:
Pupici si de la mine.
Si eu mi-am revenit desi ma simt asa de obosita...Sfarsitul de an scolar e groaznic .Abia astept vacanta.
Monica
Elena si la tine si la mofturosi.
Ana
De fapt tot
Noutati nu am...doar muuulte haine de spalat ca am avut ceva probleme cu apa zilele astea drept pt care am tulit-o la tara si va inchpuiti cu ce bagaje am venit inapoi
O zi si o saptamana super

monica-elizabet spune:
neatza' scorpiute dragisa aveti o zi minunata ca voi
monica

HelleneC spune:
Salut scumpelor, eu sunt mai chiauna de somn, asa ca nu stiu daca sunt si coerenta. Micuta mea e bine, doar colicile o mai sacaie, insa... sper sa treaca rapid. Pe duminica o botezam, poate poate se mai linisteste si ea.
Acum reuseste sa pape mai mult si sa stea 4 ore intre mese, ceea ce e bine, zic io, si poate asa o sa o invat sa "doarma" noaptea nu sa se frichineasca intr-una.
George e la camin, asa ca indata, cand readoarme Gabi, poate ma intind si io ca vad dublu deja de la oboseala si risc sa pic intr-o depresieeee!
Pupici multi la fete, o zi faina!
Elena