Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 20

monica-elizabet spune:
elena, dar nu este nevoie sa intrerupi definitiv alaptatul, pe perioada tratamnetului cu antibiotic nu-i mai da laptele tau(ii dai biberon cu laptic praf) si tu te mulgi(ia-ti o pompa electrca sa nu te chinuiesti cu alea manuale) si mulge-te din 3 in 3 ore ca si cum ar suge gabitza
...ca sa nu scada productia de laptic...
sanatate si numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

vbartan spune:
Salutare la scorpiutze
trec mai rar pe aici... dar am o scuza plauzibila... fiica mea care ma epuizeaza si nu ma lasa sa respir o secunda... Vrea numai in picioare si cum nu poate sta singura eu o sprijin. Si uite asa trece ziulica mea. Cand doarme ii fac papa sau mai pap si eu daca apuc ceva... mai trebaluiesc cate ceva prin casa. In rest bine... e voinica, e vioaie. M-am mai linistit cu mancarea dupa ce m-ati incurajat si voi si am fost si la pediatru... ca in sfarsit avem si noi aici in oras un medic bun... si mi-a zis ca e ok.
Ana si Monica sanatate multa la puii bolnaviori.
Elena, legat de probelemele tale de sanatate vreau sa spun ca si eu am avut o infectie urinara combinata cu o colica renala cand Renata avea 1 saptamana. Am intins-o cateva zile cu ceaiuri ca sa pot alapta dar in final am ajuns la antibiotic. Medicul de fam mi-a recomandat sa nu o mai alaptez pe perioada tratamentului, ci sa ma mulg pentru a pastra lactatia... Cu toate ca ma mulgeam de fiecare data cand papa pitica dupa 2-3 zile aveam din ce in ce mai putin lapte... si la finalul tratamentului nu mai aveam lapte. Unde vreau sa ajung? Daca faci tratament cu antibiotic nu este obligatoriu sa nu mai alaptezi. Eu am aflat asta abia cand Renata avea 6 saptamani si am ajuns cu ea la o pediatra mai luminata.. M-a intrebat daca suge copilul si i-am spus ca nu, ca am avut probleme... Efectiv m-a certat si mi-a zis ca nu trebuia sa intrerup alaptatul ca foarte putine medicamente au in ziua de azi contraindicatie la alaptat. Si acum regret ca nu am stiut aceste lucruri atunci si ca nu am avut parte de un medic adevarat... Am privat-o pe pitica mea de ce era mai bun pentru ea... de laptele matern si de momentele unice din timpul alaptarii. Deci eu zic sa mai ceri o parere legat de tratamentul tau si alaptare. Poti sa intri si la topicul legat de alaptare de la femina intim si de la clubul scutecelor. Eu acum asa as face si nu as renunta cu una cu doua la alaptare.. Va pupam si va dorim sanatate si numai bine
Pupam toate scorpiutzele O zi faina in continuare
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

vbartan spune:
ia priviti, dragele mele, o fetita cu codite... aici...sunt mai multe poze daca vreti sa vedeti....
Poze cu noi

HelleneC spune:
Mersi mult Nina de sfaturi, m-am sfatuit si cu medicul care m-a vazut si a zis ca e vorba si de microbul pe care il am (e un streptococ) si mai bine o las balta momentan, dupa augumentin trebuie sa fac o luna moldamin - oribil doare ala - si apoi sa mai vad iar! Daca era numai infectia urinara nu ma complicam, insa si cu asta trebuie sa repet toate analizele dupa ce termin tratamentul, adica peste 5 saptamani, slabe sanse sa mai am lapte atunci, desi eu ma tot storc la greu!
Ma duc sa ii fac baie, azi am avut o zi pliiiina de colici, de ar trece perioada asta, numai pe burta mea se linisteste mititica!
O noapte buna! Care are insomnii stau la dispozitie!
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

vbartan spune:
Elena, imi pare tare rau ca situatia este asa cum este.. Nu am stiut intreaga poveste si am crezut ca ai putea totusi sa alaptezi in continuare. Oricum iti doresc multa sanatate, si pentru pitica ta... sa nu aiba colici. Noi am scapat definitiv de colici cu Debridat. I-am dat timp de o luna (de la o luna la doua luni). Va pupam cu drag si va dorim o noapte fara colici. Sa ajunga si puiuta ta sa doarma ca Renata de la 21 la 8 dimineata fara nici o trezire decat ceva maraieli ca vrea suzi si apoi adoarme instantaneu la loc.
Poze cu noi

Ana68 spune:
Elena,tare ma intristez cand citesc de problemele de sanatate pe care le ai...Nu stiu ce sa spun si cum sa te incurajez!
In ceea ce priveste vizita,se pare ca undeva dupa 18 iunie voi ajunge la Suceava.Oricum te voi suna inainte,ca sa te anunt si sa stabilim cum ne putem vedea.Multa sanatate,draga mea si sa treceti cu bine si tu si Gabitza de toate aceste probleme!
Nina2,am vazut si fetita si coditele...Un ingeras cu codite..frumoasa foc!
Fetelor,va doresc numai bine si sanatate tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor va pup pe toate si va doresc un we fain
ananu ne-ai spus cum se mai simte luana?
noi suntem ceva mai bine..a.dica nu a mai vomat pana la ora asta, avem la activ doar un kk (apa chioara)da' pana diseara...mai e o gramadaaaaa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Monica,Luana e mai bine,nu a mai vomat,in schimb tot zice c-o doare burtica.
Multumesc de intrebare!
Partea ciudata e ca la joaca n-o mai doare nimic si cand e cu fundu-n sus o doare pana si firul de par de pe cap.Insa inclin sa cred ca inca nu-i in regula cu ea, fiindca n-am vazut-o sa faca kk de vreo 3 zile.Ea mi-a zis ca a facut la gradi,dar din neglijenta am uitat sa intreb pe educatoare sau pe ingrijitoare si in plus avea chiloteii curati.De obicei,cand face kk la gradi,sigur vine acasa cu chiloteii murdari,ca nu stie sa se stearga singura bine si nici nu o ajuta nimeni.D-aia nu stiu ce sa cred.A baut si lapte si nu a avut nimic,in sensul sa spuna c-o doare burtica,nu i-a fost sila....nu stiu ce sa mai zic.Mai astept o zi si daca tot asa o dor toate,inseamna ca si-a revenit si deja a trecut la fite de bagat in seama.
Sa aveti si voi sanatate maxima si Alex si Ruxi sa-si revina si ei cu problemele lor de sanatate!Va pup si eu!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

piticasigogosica spune:
Buna scorpiute
Noi suntem bine,tot 2 in 1 si contrar a aceea ce spunea doctora acum 2 saptamani ca bebe se grabeste,se pare ca nu prea...acum colul e posterior si ok.Eu chiar speram sa nasc mai devreme,dar parca vad ca iar ma apuca 40 + si imi e asa de greu.
Daca vreti sa ne vedeti avem poze noi in albumele de sus cu Iris si burticoasa mare!
Va pup pe toate.Multa sanatate voua si la puiuti:Ana,Elena
Vbartan tare dulceeeeeeeeee papusa cu codite.
Pupici
poze
Iri 37-38+ si Iris

Lory_k spune:
Scorpiutelor, va pup pe toate si va doresc un we frumos!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)