Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 19

monica-elizabet spune:
La multi ani! Teolina, sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
eu sunt suparata nici nu-mi mai vine sa intru ca azi a fost o veste proasta la casnicutze(liana a pierdut sarcina cu gemenushi)dar ea este tanara si optimista si ma rog la DD sa o ajute sa-si implineasca visul...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

vbartan spune:
La Multi Ani! Teo, pui de Laurici. Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa-i bucuri pe parintii tai dragi in fiecare zi
Elena, pupam, burticutza Gabrielei sa treaca repede. Dar daca nu trece poate ar trebui investigat suplimentar sa nu fie, cum ziceai tu, vreo infectie din maternitate, doamne fereste. si pt.tine sa treaca gripa.
Monica, si pentru voi sa treaca alergia lui Alex.
Nina, inca n-o iesit nici un dinte...
Fetelor, va pup cu drag pe toate si va doresc un weekend prelungit minunat.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

HelleneC spune:
Salut fetelor!
Tocmai ce ma bucuram ca am rezolvat-o la burtica pe Gabi, si ombilicul nu ii mai curge, ca iar m-a apucat febra si durerile musculare si de toate cele! Reluasem alaptatul, insa iar am abandonat ca iar o stric la burticuta! Se pare ca musai sa iau tratament, maine ma vad cu nana ei si o sa ii urmez sfatul!
Va pup, sper sa nu am o noapte nedormita de la frisoane!
Aici mai ploua, mai sta, e urat de tot,nu are nimeni chef de nimic in casa!
sa aveti un rest de saptamana frumos!
Elena
editez: am pus poze noi cu Gabi si George aici
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
elenasanatate multa, aveti grija de voi...va tzuc pe toti 3...moama ce-mi place poza mami si puisorii ei
sunteti atat de fericiti toti ca se simte prin monitor
gabitza parca face cu ochiul
(ce-o zice...ah ce bine e la mijloc)
...pupici frumuhseilor
noi suntem binishor,alex aproape a scapat de bubitze(mai apar doar dupa baie putin) asa ca astzi a mers la gradi
ruxi aseara a facut putina febra dar peste noapte totul a fost ok, dimineatza i-am mai dat totusi o doza de nurofen fiindca mi s-a aprut ca tot este putin mai calda...dar nu a vrut sa-i mai pun termometrul si am lasat-o in pace...
e ciudata rau vremea asta..nu ma mir...aseara cand am fost in parc a fost nitelush cam frig...si acum e o vreme ciudata...nu stiu daca iesim astazi prin parc...
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata ca voi
monica

monica-elizabet spune:
am uitat sa va spun(fetele care ma aveti in listutza de ym) mi-am schimbat adresa si va contactasem pe toate de pe noua adresa...nina deja mi-a dat cu flit
cand am rugat-o sa ma bage in listuta
monica

Qamar spune:
pup scorpiutzele si sper sa aveti o zi faina, chiar daca pe-aici e vremea cam urita...
sunt pe fuga, ca ma alearga pitica de numa', si suntem numai noi doua d ela 8dim la 7 seara
sper sa am timp mai pe sara sa scriu ceva

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Ana68 spune:
Sal'tare gagici,
La noi nimic senzational...am fost casnici de liberul asta,insa loc sa ajung la voi...stiti ca n-am avut...Asa ca am venit acusica...
Laura,zici tu bine cum zici...da' ma abtin,ca mi-i naturelu' simtitor...Da' de o fi si o fi vreodat',cu siguranta editia de lux va reveni la scorpiute...Ce face Teolica?
Elena,superbe poze!Ca si Monicai si mie mi-a placut in mod deosebit cea cu puii si mamica.Sunteti asa frumosi toti trei,iar tu arati asa de bine!Ma uitam la George:cat a mai crescut!Cum e Gabitza cu burticuta?Si-a mai revenit?Cuscrita draga,ce zici daca la sfarsitul lui Iunie vin prin Suceava si te sun?Vii sa ne vedem si sa ii vad si pe puiuti?Va pup si multa sanatate!
Monica...bine ca si-a mai revenit Alex.Ruxi de ce a facut febra?Uite ca si eu am ceva problemute cu Luana,ca alaltaieri noapte a vomat,ieri s-a simtit rau si azi dimineata o durea burtica.In plus ieri dupa ce am ajuns acasa avea 37.6 temperatura si am dat cu Nurofen.Tot tuseste...Cred ca in curand facem o vizita la doctor si noi...Sa aveti multa sanatate!
Noe,voi ce mai faceti,cum ati petrecut?
Nina,ai mai terminat cu treburile?Cum a fost liberul la voi?
Mira,ce-ti fac micutii frumosi?
Dragelor,va pup si va doresc tot binele din lume!O zi minunata si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
analuanei si sanatate multa...din pacate ruxi e cam la fel ca luana(are diaree si vomita)...alex este bine cu bubitele...dar frate zau daca mai scap de bolile astea...nu-sh cum tot dau peste noi ca deja m-m saturat
va pup pe toate, numai bine si voua si copilashilor
monica

HelleneC spune:
Fuga fuguta ca e maraita mandra mea!
Salut!
Eu mi-am facut ieri analize, consulatii... se pare ca am o infectie urinara si un puseu reumatic, asa ca trec pe antibiotic si gata cu alaptatul. Nu are Gabi norocul lui George sa pape de la mine mai mult.
Astept sa imi treaca toate si sa mai iesim afara, ca tocmai ce mai sta si la noi soarele pe cer!
Cuscroo, daca vii incoace si nu treci sa ne vezi te manaaanc!
Va pup pe toate ca ii e foame la Gabi, nu ma lasa o secunda!
Zi buna!
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)