Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Incepe weekend-ul, asa ca sa aveti niste zile frumoase si sanatoase, sa va bucurati de soare din plin!
Noi ne revenim mai greu, bine ca nu mai fac febra, insa burtica fetei e tot deranjata, mi-e sa nu fie vreun microb luat din spital, mai am doua colege care au nascut recent si s-au pricopsit.

Laura, nu stiu daca maine mai intru, insa imi amintesc cum era cu galeria de acum un an, parca vinerea ai nascut, si aveam emotii pentru tine! Iaca... dupa aproape un an ma sunau fetele cand eram la reanimare... Pupa pe Teo, sa aniversati si maine frumos anisorul ei si eu zic ca a trecut repede... insa tu stii mai bine!
Deci La multi ani Teo, sa fii sanatoasa si fericita langa parintii care te iubesc atat!

Va pup, ma retrag in pat, la refacere!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica, citii repede indicatiile de la aerius, rinita sezoniera la copii si adulti si uricarie cronica la adulti si copii peste 12 ani. Eu stiu ca se da in special pentru rinita. O sa caut eu ceva ce s-ar potrivi mai bine.

Revin
Va pup sa aveti o zi buna.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira, este vorba de sirop pediatric, dar ma duc repede sa ma uit sa vad ce scrie
elena, pupici si tie si printesei sda va refaceti cat mai repede

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

scrie ca se da si copilashilor de 1 an...m-am linistit
dar mira daca sti tu ceva mai bun intreb dr-ul si poate il schimbam ca sia sa cua sta vad ca nu dispar
lory, pe unde esti?, ce mai face alinutzul, ai rezolvat cu buletinul?

monica

Mergi la inceput

Da, da Monica siropul se da de la 2 ani, asa am citit eu.
Uite ce am gasit Tavegyl care are prima indicatie alergia, dar tot asa de la 6 ani cate jumatate de tableta dim si seara, sau Telfast 30 mg, tot de la 6 ani 2x pe zi, (asta e un derivat de la un alt medicament care a ajutat-o pe mama mea, care a avut niste ani buni o alergie urata de tot, nici acum nu stie de la ce), sau Zyrtec (cetirizina), asta se da de la 2 ani. Asta am gasit.....acum ar fi totusi bine sa-l intrebi pe doctor. Calciu ii dai?, ajuta si el la alergie.
Elena, eu le-am dat la ai mei bobite homeopate pentru colici. sunt bune dar efectul apare in timp...bea tu ceai de fenicul, ajuta, dar cred ca stii tu toate astea.

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Mersi mult Mira, eu tot beam ceai de colici, insa am sa cumpar de fenicul, poate o ajut pe Gabi! O sa intreb de produse homeopate aici, mai ales ca am o prietena medic homeopat.
Moni, eu lui George i-am dat Claritine cand a mai avut alergii, si Calciu. Si nici nu da somnolenta ca Peritolul. Sper sa ti se faca bine puiul si sa va intalniti cu Lory.
Eu sunt atat de adormita si afara e atat de frumos. Poate ies undeva weekend-ul asta, macar la tara, ca deja paturile din casa sunt ca un microb, la cat nesomn am acumulat in ultimele saptamani...
Va pup, asa simte asta mica disparitia mea de langa ea!

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Elena,mai exista o solutie Flatulex (simethicon substanta activa) cu pompa se pune 1-2 pompe in ceai, daca chiarn u trece altfel
....hai ca numai pe bucati scriu azi.

Da si Claritine, dar cum aerius e un derivat de-al claritinei....mai nou, se poate nici claritin sa nu-si faca efecul

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, multumesc am sa notez si il sun pe dr sa-l intreb...
da calciu ii dam din prima zi de cand au aparut bubitele...a spus sa continuam 10 zile
elenasi distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dupa toata alergatuara de azi, mi-am zis ca nu plec acasa pana nu intru sa va doresc un weekend(prelungit) cat mai fain, tuturor ! Sa va relaxati, sa va distrati, sa va simtiti super bine !
Siii.....
La multi ani, Teodora !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, iar cararile vietii sa-ti fie presarate cu mult noroc !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Laura !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, voastra !

Pe miercuri, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

[b]Fetelor va multumesc pt urari sunteti foarte dragute si va iubesc muuuult de tot

Anuto draga eu ma gindeam asaaaa sa incepi cu " a fost odata ca niciodata" si sa inchei cu "incaleca-i p-o sa si va spuse-i povestea asa"
pe bune cred ca ai avea succes Acu' dak te-oi apuca de scris sa ne dai si noua cite o editie de colectie, princes

Fetelor va doresc distractie placuta in mini vacanta de 1 mai!!!

va pup cu mult drag

Mergi la inceput