Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 22

Ana68 spune:
Salut si eu fetele,
Elena,sper sa-ti revii cu oboseala,sa recuperezi si sa te odihnesti.
Georgi si Monica,pupici si voua si la toate scorpiutele.
Sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

HelleneC spune:
O zi bestiala sa aveti (Ana, eu mai am pana dorm o noapte intins)!
Duminica botezam pruncuta asta scumpa a noastra, nu facem petreceri sau altceva, insa eu sunt deja emotionata, daca va plange sau nu la biserica! Abia astept sa trecem si de momentul asta, si apoi... drumurile stau pe noi, vremea sa ne ajute!
Va pup, fug si eu in pat un strop, daca tot ea tace!
Zi faina, Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

dolcebaby spune:
Luana si Ruxi va pup si sa va faceti bine si sa nu le mai speriati pe mamelele voastre care va iubesc nespus
Georgiana esti o dulce! te pup si multam de urari sper ca esti bine acum
Elena tinem pumnii duminica sa nu plinga fata va pupam si plimbari placute va dorim de saptamina viitoare!
Fetelor va pupacim pe toate! Mai dam o tura p-afara pina pe la 8 si ceva s-avem pofta de somn la noapte...

Qamar spune:
salutare!
sanatate multa la scorpiutze si puilor lor, ca vad ca circula destule raceli si alte minuni
eu mi-s tot pe fuga , evident, dupa Bia, prin casa, pe afara, nu mai sta locului decat cand doarme...
dovezi avem www.dropshots.com/Noemia" target="_blank">aici, cateva filmulete
in rest, incerc sa ma obisnuiesc cu condusul prin Buc si in afara, ca mai nou ne petrecem serile undeva la Pustnicu, lac, padurice, terasa, frumos.....
cateva poze noi, aici, inclusiv de la intalnirea cu Dolce si Teo
noapte buna si numai bine!

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Lory_k spune:
`NEATA FETELOR!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Qamar spune:
neatsa!
am nevoie de o vacanta, are cineva de dat?

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

georgi75 spune:
Neatza.Va si eu tot pe fuga.Plec la scoala.Noi nu avem noutati.Stefi e la tara...io cu scoala.
Noe vreau si io vacanta.Daca gasesti trimite si la mine un pic. tot

HelleneC spune:
Io va dau vacanta cata poftiti... daca dati vreo 3-4 nopti de somn intiiins!
(hai ca am pus-o si de afaceri!)!
Pupici, zi faina ca eu ma pregatesc de acum si fizic de botez (m-am programat la salon sa ma "infrumusetez", numai ca fetele nu stiu sa ia si "grasimica" de pe burta)!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
elena spor la pregatiri si infrumusetzare...lasa burtika ca se duce ea singurica in timp...acum tu si teolina sa fiti sanatoase si odihnite...si printisorului
va pup pe toate
o zi faina in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)