Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Roxy multumesc muuult muuult de tot!!!! M-ai mai linistit putin! La mine din contra: daca merg sau stau in picioare nu ma mai doare asa rau! Daca stau in pat ma doare!

Petro draguta! La titulatura mea: "Ralucah" este Ralucah de pe forum de la mirese... Este prietena mea pe care mi-a facut-o cadou acest forum minunat acum 3 ani! Imi doresc enorm o fetita dar nu sunt foarte hotarata la nume.. : Alexia, Carla... etc

PS: Abia astept sa afle Ramo ca am ajuns si eu aici!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

apropo de muzica..eu nu suport muzica de relaxare..eu ascult mult lambada si la mamba de cand sunt insarcinata si dansez mult..imi place mult si muzica house..cred ca si lui bebe

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Biby, felicitari din toata inima pentru cele 2 liniute!! Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ce liniste pe-aici azi ... !!!

Fetelor ... vreau sa va fac o propunere, daca nu va suparati ... cele care puneti foto pe contul comun, puneti-le la "foto" si nu pe mail ... sunt mai usor de urmarit asa. Eventual va faceti un album propriu acolo si va puneti fotografiile ... sper sa nu va suparati pe mine ca vin cu astfel de propuneri ...

6+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

biby felicitari pentru cele doua liniute!!!
Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos, te-am trecut pe lista
te si felicitari

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bybyrox, felicitari iubita!!!!!!!!!!!! chiar intrebam de tine, in capitolele trecute!! rusinica nu ai mai intrat macar sa ne spui ca esti bine!!!! ink o data FELICITARI!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE!!!!

Eu stiu cum se pun poze dar nu am contul si parola!! cine mi le da si mie pe PM????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iarasi nu mai e nimeni pe aici??? sau nu vrea nimeni sa vb cu mine???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna seara si bine ai venit mamico! Sa stii ca si eu ma confrunt cu dureri de spate inca de la inceputul sarcinii, uneori sunt mai puternice alteori sunt mai slabe. Vezi sa nu fie si din cauza patului... mai ales daca te doare cand stai intinsa in pat. la mine aceasta este cauza si am decis sa schimb patul sau cel putin salteua.
Ce sa va spun... muzica pe care o ascult este special conceputa pentru femeile insarcinate. Pe fundal se aud batai ale inimii unui bebe. Cand o ascult ma linistesc.

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI ti-am trimis pm..va pup fetelor noapte buna..sa aveti somnic dulce si vise frumoase..eu am papat cam mult si "m-a pocnit un somn de toata frumusetea"....ma bag la nani
LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA DE NUME!!!!!!

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello burticoaselor
Bibileana te felicit si aici oficial , sa fii sanatoasa si o sarcina usoara iti doresc,pana la urma se pare ca ne plimbam cu bebelusii in parc
Petronela multumesc ca eu chiar nu stiam cum sa le mut.
Cine mai este pe aici?

Mai fetelor mi-a aparut o urticarie f urata ,pe o mana si pe un picior am o tona de bube si nu stiu daca ma pot da cu mistura mentolata ca ma mananca rau de tot.Stiti ceva de asta?

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput