Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 23
darleena spune:
Uf ce fericita sunt!!!
Am fost la doctor azi de dimineata si l-am vazut pe bubu. E marisor, are 1,52 cm si creste. I-am auzit inimioara care bate tare, si chiar ca se aude ca o herghelie de cai.Avem 159 batai/minut
Defectul de implantare a disparut si doctorul era foarte incantant, a zis ca nu mai sunt probleme.
Mananca ca un nebun, de aia mami toata ziua are senzatie de foame.
Va urez tuturor un week end placut si sa fiti la fel de fericite ca mine.
8+
Pana vine bubu
poze
darleena spune:
Geany eu am uter retrovers dar doctorul a zis ca problema cu retroversiunea nu este decat atunci cand incerci sa ramai insarcinata, ca s-ar prinde samburelul mai greu.
In sarcina, in primul trimestru, mi-a explicat doctorul ca uterul retrovers sare din cavitatea pelvina si se intoarce in pozitie normala.
Eu de ex, acum, la 8 sapt, am uterul in pozitie intermediara, adica asa cum trebuie. Nu cred ca pozitia uterului este o problema.
8+
Pana vine bubu
poze
bibyrox spune:
Buna fetelor!!!! Cred ca m-ati cam dat disparuta! Am avut si am in continuare f.f.foarte mult de lucru... chiar amanasem proiectul bebe. Si uite ca minunea s-a intamplat! Nici acum nu realizez... nu-mi dau seama cum a fost posibil! Am fost foarte stresati, nu prea am prestat... dupa fiecare contact fugeam imediat sa ma spal si.. totusi.. sunt INSARCINATA!
Inca nu stiu exact daca e intra sau extrauterina. Sper sa fie bine de data asta! Azi sunt Z29 si ieri am facut dimineata un test Femina betigas - au aparut imediat cele 2 liniute pronuntate iar dupa-amiaza am mai facut un Surecheck caseta care s-a pozitivat tot imediat. Chiar a doua liniuta a aparut odata cu prima. Ma dor sanii (nu-i simt grei doar ca ma dor in jurul mameloanelor) si.. problema care ma sperie putin: ma doare spatele cam tot timpul si capul! Voi ati avut astfel de probleme??? In rest nu am nimic... nici greata, nici mari transformari cu privire la mancare...
Dupa Paste ma duc la dr si sper sa fie bine de data asta! Doamne Ajuta!
Ultimul CM - 3 martie! DPN ar fi 8.12.2007.
Va puuup!!!!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
RGE spune:
bibyrox..........multa sanatatate sa va dea Dumnezeu tie si lui bebe..sa se faca mare si sanatos sa creasca in burtica la mami si sa fie totul ok....te pupam dulce si mult noroc...o sa fie bine...DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI IUBITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROXANA 10+
bibyrox spune:
MULTUMESC DIN SUFLET ROXY!!! (Tizo ) Doamne cate fete dragi mie intalnesc aici! Nu-mi vine sa cred ca ne-am reintalnit toate aici! Exact cum ne promisesem!
Acum nu ma gadesc decat sa am si eu norocul vostru si sa fie totul bine cu sarcina mea! Ma sperie tare rau durerile de spate! Ma doare exact intre coaste asa... de-a lungul coloanei... In rest mai simt unele mici intepaturi in burtica, cand pe stanga cand pe dreapta dar foarte usoare si destul de rar.
Biby
pet.cost2005 spune:
bibyrox - FELICITARI !!!!!!! Si o sarcina fara probleme !!!!!!
anca - sper ca nu te superi, ti-am mutat eu fotografiile tale in albumul tau ... acum apar cand deschizi albumul ...
6+
Petronela
bibyrox spune:
Multumesc mult Petro!!! Doamne si tu esti aici!!! Chiar nu-mi vine sa cred ca suntem toate aici!!!!
Va rog muuult spuneti-mi si mie: sunt de speriat durerile astea de spate????
Biby
RGE spune:
BIBYROX....iubita si pe mine ma doare daca fac treaba sau stau in picioare ..eu ma pun imediat pe spate in pat si trec cat de cat..stai linistita trebuie sa fi optimista pt bebe ca sa se simta iubit si sa creasca ca un cozonacel..te pup si ai grija de tine...si nu uita cel mai important in sarcina...SA FIM OPTIMISTE , VESESLE SI FERICITE!!!!!!!!!!!!!! SUNTEM MAMICI
ROXANA 10+
pet.cost2005 spune:
biby - si eu pe-aici ... ai vazut ce surpriza ???
Nu stiu ce sa-ti spun despre durerile de spate ... nu am asa ceva. Am in schimb dureri de burtica, ca si cum mi-ar veni ciclul, dar mi-a zis dr. de fam. (ca la ginecolog nu am ajuns inca) ca e normal, se mareste uterul si isi face bb loc, se aseaza.
O curiozitate: dupa titulatura pe care o ai sa inteleg ca numele fetitei va fi Raluca?? Imi place mult numele asta ...
6+
Petronela
RGE spune:
nu o sa ai doar dureri de spate ci si de sani, de burtica, o sa ai dureri ca la menstra, dureri de cap, toate sunt inevitabile...hormonii sarcinii sunt f puternici pt organism..pana se obisnuieste cu sarcina..eu nu am avut nici o stare de greata sau varsatura..nu stiu ce sunt alea..in schimb pap mult si mi-au iesit niste vulcani pe fata de toata frumusetea de la hormonii..asta este induram....o sa fie bine o sa vezi..sa stai linistita..sa nu te apleci...este f important sa stai cat mai putin aplecata!!
ROXANA 10+