Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 22
pufulet74 spune:
Draga Olim, cea mai potrivita e muzica de relaxare, gen Vangelis si altii, sau muzica clasica gen Mozart.
------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
olim spune:
multumim
am sa dau o fuga maine sa imi cumpar niste muzica buna, dar vroiam sa va cer parerea.
+6
luati aminte ce v-am scris cu mancarea
pet.cost2005 spune:
Ciao, burtici !!!!
Am fost si eu azi la dr. de fam. ... mi-a dat o gramada de examene de facut ... a zis ca sunt temele pt. vacanta de Paste . Eu ma simt bine ... nu am greata, nu vomit (stiu, sunt o norocoasa) cat despre durerile de burtica pe care le mai am din cand in cand ... cica e normal, bb isi cauta locul, se aseaza.
anca - nu se vad pozele tale ... de fapt daca ma duc pe albumul tau, imi spune ca nu e nici o foto in album, dar daca ma duc pe all my photos le arata pe ale tale si pe ale mele impreuna ... poate nu stiu eu unde sa ma uit ...
olim - daaa .. asa e ... noi din strainataturi nu gasim mereu produsele de care vorbesc fetele din Romania. Daaaar, avand in vedere ca mi s-a facut pofta de fasolea vostra pe care o tot plimbati pe-aici , mi-am facut cu sunca afumata (nu am ciolan) ... si a fost buuuunaaaa !!!!! Si tre' sa ma execut cu clatitele in week-end-ul asta.
Aaaa ... si sa va fac si eu pofta, sac, mi-am facut azi sarmalute de post ... nu pt. ca tin post, ci pt. ca imi era pofta ... sa vad diseara cum au iesit ...
Si vorbeati de toalete pt. nunti ... eu am 2 in vara (in august) si trebuie sa ma orientez si eu pt. asa ceva. Sotul mi-a recomandat sa merg cu o rochie de ocazie pe care o am deja si sa-i decupez un cerc in fata, cat sa iasa burta ... original, nu???
6+
Petronela
printesa_roz spune:
Mai fetelor, pai nu e corect ...eu v-am dat ideea de a pune poze cu burticile inca de pe acum, iar voi le puneti pe albumul vostru comun.
Please please please vrem si noi/eu sa va vedem.
Multumesc anticipat.
geany_bc spune:
Buna dimineata fetelor.
Ieri am fost la ginecolog si starea mea de euforie s-a diminuat considerabil.
Am uter retrovers si mi-a parut foarte susceptibila doctorita. Mi-a spus sa nu merg inca la doctorul de familie pentru analize, si sa astept pana voi implini 10 saptamani.
Mi se pare o vesnicie pana pe 24 aprilie cand voi merge din nou la dansa.
Geany 6+
annitha_cl spune:
Buna dimineata fetelor, Starea mea de rau se accentueaza cu fiecare clipa...Eu care nu am stiut ce sunt acelea greturi ... acum am din abundenta si nu inteleg un lucru...orice as manca ma deranjez la burtica. De mancat nu mai manac cum mancam inainte ( adica acum mananc mult mai putin). Ieri, spre exemplu am mancat ostropel, seara pepene rosu cu paine si noaptea ( pe la 1) m-am trezit ca mi-era foame si mi-am facut oua ochiuri cu suc de rosii.
Eu nu am facut decat o eco la 6 sapt si doc m-a chemat la 10 sapt, a spus ca nu e nevoie sa vin mai devreme, dar pentru ca am intrat la griji iar as vrea sa ma duc sa fac o eco sapt viitoare, cam pe luni. Inainte stiam ca ma dor sanii si bebe e ok, acum in afara de burtica nu ma doare nimik si deja sunt super ingrijorata.
In plus mai am si o mare belea: si ieri si alataieri m-au deocheat mamicile de la Andrei de la scoala si sa vedeti rau pe capul meu...
Acum ma doare doar stomacul si mijlocul... Fir-ar el de ulcer, ma termina primavara si toamna, si culmea ca nu pot lua nimic acum de stomac si deja nu mai pot de durere.
copilul meu
alte poze
Cristina 8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare
noi azi am intrat in saptamana a 6-a si suntem ffff cuminti, asa zice tatiAsa bine ma simt, ca daca nu m-ar intepa usor sub burta , nici nu as realiza ca vine .
Am si eu o intrebare la voi, ce muzica ascultati in perioada asta, ca am inteles ca e foarte bine sa asculti muzica, poate imi dati si mie niste idei.
Azi ajunge bunicu la noi, sa vada ce facem
Va pup pe toate
+6
intru mai rar ca imi faceti asa o pofta cu mancarea si nu am tot ce imi trebuie aici.Ar trebui sa va ganditi si la noi, cele care avem pofte si nu utem papa tot ceeea ce voi scrieti , din anumite motive, subiective sau obiective.
Referitor la muzica eu ascult LEVENTIS - Mother and child. E muzica speciala pentru gravide. Se aud bataile inimii lui bebe.
copilul meu
alte poze
Cristina 8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
bb_yasmi spune:
neatza!!
unde pot vedea si eu pozele?????
vreau si eu sa pun poze!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pet.cost2005 spune:
Neataaaaa !!!!!
yasmi - pai te duci pe adresa aia comuna de yahoo, te loghezi si dupa aia la foto ... acolo sunt albumele ... si tot de-acolo poti sa pui si tu foto ... acu' nu stiu sa-ti explic cum, ca eu printr-o minune am reusit ... poate stie altcine sa-ti explice.
cristina - eu zic sa nu te alarmezi degeaba ... mai ales daca la dr. ti-a spus ca e ok ... eventual vorbeste cu dr. de fam. pt. problema ta ulcerul ce sa faci ... sau poate pe cale naturista cu anumite alimente, ceaiuri ...
geany - imi pare rau dar nu stiu ce inseamna uter retrovers .. adica ce consecinte are asupra sarcinii ... poate este bine, stati linistita !!!
6+
Petronela
RGE spune:
GEANY....stai linistita eu stiu pe cineva cu uter retrovers si este la a doua sarcina acum....nu este nici o problema doar ca o sa ai sarcina urmarita mai cu grija..succes!!!
fetelor nu ai pus poze pe mailul comun..eu una am trimis poze de pe mailul meu..pupici
ROXANA 10+