Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 25
ancadragoman spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI PENTRU TOATE FLORICELELE NOASTRE,SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE
anca 8+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLOARE!!!!
azi vin si eu cu o intrebare : pana la cate luni poti merge cu avionul?? noi ar trebui sa plecam in concediu peste 2 luni jumate, atunci as avea 5 luni , e ok sa merg cu avionul???
anca, din pacte nu stiu sa iti raspund!!
le multumesc fetelor care mi-au trimis parola de la cont, am si pus poze!!!! sper sa se stranga cat mai multe si sa ne cunoastem cat mai bine!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pet.cost2005 spune:
Ciao !!!!!
La multi ani celor cu nume de floare ... sa aveti o viata senina, plina de bucurii !!!!!!
yasmi - uite ce am gasit despre calatoria cu avionul ... sfatul unui medic (e de pe un site italian, iti traduc eu):
"Viaggiare in aereo durante la gravidanza non presenta particolari pericoli.
È consigliabile non rimanere seduti troppo a lungo immobili: ogni due ore circa è opportuno alzarsi e camminare per alcuni minuti poiché stare seduti per troppo tempo riduce la circolazione del sangue nella regione pelvica.
Sull’aereo è utile bere in abbondanza perché il microclima della cabina è secco e favorisce la disidratazione.
Alcune compagnie aeree richiedono, dopo la 25° settimana di gestazione, una dichiarazione del proprio ostetrico per autorizzare il viaggio.
Il volo in aereo comporta un aumentato rischio di malattia tromboembolica. È in genere sconsigliato se la gestante ha una pressione alta o se c’è stata una minaccia di aborto nella prima parte della gravidanza perché un cambiamento brusco di altitudine potrebbe indurre il travaglio."
"Calatoria cu avionul in timpul sarcinii nu prezinta riscuri particulare.
Este de preferant insa sa nu se stea mult timp pe scaun, imobil. La un interval de circa 2 ore gravida trebuie sa se ridice si sa mearga pt. cateva minute, deoarece stand prea mult timp pe scaun circulatia sangelui se reduce in zona pelvica.
In avion este util sa beti multe lichide deoarece microclima in cabina este uscata si favorizeaza deshidratarea.
Unele companii aeree cer, dupa a 25-a sapt. de sarcina, o declaratie a medicului obstetric, prin care autorizeaza calatoria.
Calatoria cu avionul comporta un risc marit al bolii tromboembolica (nu stiu ce e aia, cum se traduce, dar presupun ca are legatura cu circulatia sangelui). In general nu este recomandat zborul cu avionul daca gravida are tensiunea marita sau daca a fost riscul unui avort in primele saptamani de sarcina, deoarece o schimbare brusca de altitudine poate provoca travaliul."
6+
Petronela
bb_yasmi spune:
petronela mersi frumos!
cand va veni momentul il voi intreba si pe nenea dr. zborul e de 4 ore cu escala. sper sa fiu ok sa pot merge in concediu ca de mult visez sa merg in concediu cu burtik :))
ms frumos!
8+
fify spune:
LADYMINA,sunt pe aici. Va citesc mai rar....dar sunt cu sufletul tot la voi. Ma bucur ca au aparut gravidoase noi....si le urez tot binele din lume, bebei sanatosi si sarcini foarte usoare.Tu ce mai faci? Voi toate ce mai faceti?Eu am greturi ca nimeni altcineva, adica o zi sunt pe meleagurile sufletului, o zi lipsesc. N-am mai pomenit asa ceva.Ma rog la doamne-doamne sa treaca odata , ca tare pacatoase mai sunt. Doamne cat le detest.Am aproape 10 sapt....si ma intreb cat mai dureaza pana scap de ele?
Sa aveti grija de voi, va pupik pe burtik, iar floricelelor le urez un " LA MULTI ANI".o ZI SUPERBA.
8+
bebika spune:
helo fetelor ce faceti ?
am o intrebare eu mi-am facut vineri 2 teste surecheck si a doua lin e mai pala decat prima eram in z25 cm ,abia astept sa merg la dr sa imi zic daca e bine bb
eu sunt f fericita dar nu pot sa ma exteriorizez inca pana nu imi zice ca e sarcina intrauterina
pupici fetelor la toate burticoasele
poze nunta
31.07.2004
4+
-ADRIANA-
fify spune:
Bebika, felicitari.Sigur ca esti gravi. Acorda-ti mai multa atentie si ai mai mare grija de tine, ca ...vorba aia.....vine dragostea casei in curand., nu?
9+
RGE spune:
BEBIKA....FELICITARI..SARCINA USOARA SI MULTA SANATATE!!!
ANCUTZ....cel mai bine intreab-o pe doctora ta..s-ar putea sa-ti dea trimitere la dermatologie..am intelees ca sunt multe femei care insarcinate fiind le apar tot felul de pete....mie de exemplu mi-au iesit niste cosuri foarte mari si urate pe fata, pe spate si chiar si in cap..le urasc dar nu am ce face....mi-am cumparat produse foarte scumpe si bune insa doctora mi-a spus ca hormonii sarcinii au fost f puternici pentru pielea mea si trebuie sa le las sa treaca de la sine..ata ete!! ne mai alegem si cu "bube negre"....ce nu facem noi pentru bebe?!..pupici si nu fi suparata o sa treaca ele..
LA MULTI ANI FETELOR....FLORICELELOR!!!!
ROXANA 10+
bb_yasmi spune:
am pus si eu poze la album!!! dintre care doua poze facute vineri!!!
8+
bb_yasmi spune:
vreau si eu pe listutza : data nasterii mele : 24.08.1983. am vrut sa spun ca sunt cea mai tinerica, dar mai e Ali inaintea mea :))
9