Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La mine n-a fost tati la eco,ca n-a putut,dar i-am spus ca data viitoare,dupa Pasti,vine cu mine,nu ma intereseaza,sa-si inchida telefonul 1 ora,2,ca el trebuie sa-si vada copilul care e mai important decat orice.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

asa a zis si al meu dar atunci am fost un pic egoista..i-am zis ca mai are timp ca acum nu prea are ce sa vada dar vreau sa-i fac o surpriza sa mergem impreuna sa-l vada si el pe ingeras...am inteles ca de acum incolo putem face numai abdominala

ROXANA 10+

Mergi la inceput

fetelor eu in iunie am o nunta (nunta cumnatei mele)..si atunci o sa am o burtica de toata frumusetea pe care vreau sa o pun in valoare.....vreau sa arata sexy ...pei ce noi suntem cele mai frumoase nu si trebuie sa profitam..am gasit un site sa va uitati si voi poate va ajuta www.sweet-belly.com

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu in 5 mai voi fi nasa,atunci voi avea 14 saptamani.Oare o sa se vada burtica???Iar in 3 noiembrie e nunta verisoarei mele,care mi-e ca o sora,dar nu stiu daca voi merge sau nu,ca DPN-ul meu e 4 nov.
RGE multumim de site!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana in oct are sora mea nunta si o sa am 8 luni....un butoi o sa fiu

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

deci o sa fim niste mamici sexy rau!!!!!!....trebuie sa cautam niste rochite sa ne puna in valoare formele..eu oricum i-am spus lui al meu ca la sorsa la nunta o sa arat belea mai frumoasa ca la nunta mea..o sa fim 2 intrunul

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

OHO, MAI AM DECI O SAPTAMANA SI-O ZI SI INTRU SI EU IN LUNA 3 ?
CICA DUPA LUNA 3, GATA S-AU DUS SPAIMELE, BEBE E BINE PANA IN LUNA A NOUA!

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri asa sa fie ca si asa stau cu o teama....azi dim mi-am luat temp asa de control si era 37.4

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

RGE super site-ul!!! toate imi plac!!
eu voi avea prima nunta in 14 iunie, apoi in iulie, apoi in septemrie si urmatoarea in 10 noiembrie, la care nu voi putea merge ca DNP meu e 8 noiembrie iar nunta e tocmai al craiova.
asa ca sa inceapa distractia!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

zicea ceva cineva de distractie??!!....
http://blossommaternity.com/default.htm....va tin la curent cum gasesc cate ceva ca pe mine m-a luat inima..of sunt atat de frumoase toate..pot sa le iau pe toate?1..nu pot nu?........cred ca o sa pap mai mult sa creasca burtica mai repede ca nu mai am rabdare

ROXANA 10+

Mergi la inceput