Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

annitha si eu mi-am pus aceleasi intrebari ca si tine,am crezut ca e ceva in neregula,uite ce mi-a raspuns o mamica de octombrie:
RAMONELLA sunt o mamica de Septembrie insa am intrat ca sa-ti raspund.Si eu,imi aduc bine aminte,am trecut prin aceeasi teama ca si tine ! De la o zi la alta mi-a disparut dintr-o data greata,durerea de sani si toate simptomele,mi-am sunat medicul ingrijorata care mi-a raspuns ca este complect normal.Sa stau linistita ptr ca organismul mea s-a obisunit cu sarcina iar hormonii sau mai calmat,asta nu inseamna ca bebele are probleme.Pot sa-ti spun ca de la 7 saptamani eu nu am mai avut nici un simptom de sarcina,acum intru in luna 4 iar bebele meu este sanatos si se dezvolt norma.Conclusia: stai linistita! Nici nu stii cat te poate ajuta linistea sufleteasca si cate schimbari poate aduce in bine ptr tine si burtica ta.Un pupic si sper ca te-am ajutat cu ceva

Ali am vazut ca ziceai ca esti plina de cosuri.Eu ma dau cu o crema de la Avene Clean AC,asa se numeste.E in jur de 400000,dar mie imi face foarte bine.Am avut o mostra de demult,am folosit-o si mi-a placut foarte mult.Acum mi-am luat crema si sunt foarte multumita de ea.

Ancutz ce mari suntem!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Am sa ma duc sa-mi cumpar si eu una.Dar oare e pt toate tenurile? Tu ce fel de ten ai? si... apropo tu nu-ti faci o fotografie la burticuta?

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata, am aparut si eu.
La mine starile sunt constante, desi parca azi dimineata ma simt un pic mai bine. Am observat ca de cateva zile dimineata mi-e mai bine, dar greata apare pe la 12 si ma tine pana seara.

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Buna dimineata, viitoare mamici harnicute!
Nu intra omul pe aici o zi si are ce citi ...

Dragele mele, nu va mai stresati cu disparitia simptomelor de sarcina, e si normal dupa o anumita perioada: organismul se obisnuieste cu bb si il accepta ca parte a lui.
Bucurati-va de sarcina si de tot ce presupune ea.
Eu cu Paul nu am avut nimic de genul acesta: nici greturi, nici varsaturi, nici dureri de burta, nimic fata de cum eram in mod normal. Si am un ditamai baiatul "fermecator" cum ii place sa i se spuna (numai ca nu stie ce inseamna cuvantul, dar promite sa invete), perfect sanatos si voios.

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bb_yasmi acuma am citit ca la odiseea sarcinii ca din saptamana 10 se intra in trei luni.
1-4 1 luna
5-9 2 luni
10-14 3 luni

Ali eu am tenul mixt.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata gagici,

BB mi-am facut fasolica cu ciolan si valeu-valeu ce bun a fost, de dimineata aveam un kil in plus fata de ieri, da' face! A mancat toata familia ca la pomana.

Ce bine ca vine wk, o sa am timp sa dorm la greu, pana ma satur!

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu de cand am ramas graviduta,nu mai suport fasolea.Imi vine sa doar cand ma gandesc la ea.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'neata fetelor..eu ma confrunt in continuare cu niste vulcani de toata frumusetea..nu pot nici macar sa ma machiez ca se fac mai mari....nu trec cu nici o crema din contra....trebuie sa stau asa pana trec..hormonii........in schimb... mananc in continuare fara nici o problema.....fetelor voi cand ati fost la eco ati luat si taticii??...ca al meu nu a putut veni atunci era la serviciu si acum ma haraie in fiecare zi cand fac iar ecografie ca vrea sa-l vada si el pe asta mic ca sunt egoista l-am vazut numai eu...

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo sunt mai multe variante.
shery, sa iti fie de bine, ca si eu am mancat cu o pofta........diseara fac clatite.
fetelor ieri am mancat singura o pizaaaa !!!!! oare ce urmeaza????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

sa inteleg ca am intrat in 3 luni??!!!Doamne ajuta sa creasca bebeii la noi in burtici precum cozonacii ..sa se faca mari si sanatosi iar noi sa fim niste gospodine fericite si multumite de cozonacei

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

RGE la mine a fost si tati la eco!! a fost asa de emotionant.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput