Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Fetelor sunt putin stresata in dimineata asta:temperatura bazala a fost 36.9. Pana acum am avut o 37.1. E un motiv sa ma ingrijorez si sa merg la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!
Eu sunt mai bine azi,sper sa fiu asa in continuare.
Jersey nu stiu cu trebuie sa fie TB in sarcina,daca trebuie sa se mentina sau nu.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!
ma bucur pentru tine ramo ca te simti mai bine azi
mie mi-e greata dar numai dupa ce mananc, inca nu am vomat.
pe mine inca ma mai doare burtica ca la ciclu, dar f rar.
pe tine te mai durea in 6 sapt?

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata.

Geany 6+

Mergi la inceput

Da Ali,la 6 saptamani ma mai durea.Si acum ma mai doare,dar mai rar.Eu cred ca sunt o norocoasa ca nu am vomat pana acum.Oricum n-am prea mancat de greturi,daca mai si vomam,nu mai aveam nimic in stomac.
Fetelor,oare eu la 9 saptamani cat o sa am duminica o sa intru in 3 luni???

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu sunt franta, nu mai pot... Azi noapte mi-a fost rau de tot cu voma si deranjata la burtica... Abia mi-a trecut... am luat un nospa. Am avut si contractii. Imi este teama ca am un sentiment ca ceva nu e in regula ( nu ma mai simt gravida). Parca nici sanii nu ma mai dor asa... si parca sunt mai moi... Totusi, in burtica din cand in cand mai simt acea tensiune... Nu am sangerat dar nu imi este bine .
Azi noapte mi-a spus sotul meu tatl nostru ca eram si deocheata ( m-am imbracat ieri cand am fost la Andrei la scoala cu salopeta si toate mamicile au fost gramada pe mine)...
E drept ca de miercuri am avut numai suparari cu Andrei cu scoala si ma gandesc sa nu il fi afectat pe bebe....
In rest as fi bine....
Felicitari noilor gravidute si sa dea bunul DD sa fie bine.

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Da Ali,la 6 saptamani ma mai durea.Si acum ma mai doare,dar mai rar.Eu cred ca sunt o norocoasa ca nu am vomat pana acum.Oricum n-am prea mancat de greturi,daca mai si vomam,nu mai aveam nimic in stomac.
Fetelor,oare eu la 9 saptamani cat o sa am duminica o sa intru in 3 luni???

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mersi pt raspuns
Nu stiu daca la 9 sapt, eu cred ca pe la 10, 11 sapt. Asa cred eu, poate celelalte fete stiu mai bine. Te

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Mi-am luat si eu dimineata temp si era 37.4
Ramo asa e intri in 3 luni.
pupicei

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

annitha si eu mi-am pus aceleasi intrebari ca si tine,am crezut ca e ceva in neregula,uite ce mi-a raspuns o mamica de octombrie:
RAMONELLA sunt o mamica de Septembrie insa am intrat ca sa-ti raspund.Si eu,imi aduc bine aminte,am trecut prin aceeasi teama ca si tine ! De la o zi la alta mi-a disparut dintr-o data greata,durerea de sani si toate simptomele,mi-am sunat medicul ingrijorata care mi-a raspuns ca este complect normal.Sa stau linistita ptr ca organismul mea s-a obisunit cu sarcina iar hormonii sau mai calmat,asta nu inseamna ca bebele are probleme.Pot sa-ti spun ca de la 7 saptamani eu nu am mai avut nici un simptom de sarcina,acum intru in luna 4 iar bebele meu este sanatos si se dezvolt norma.Conclusia: stai linistita! Nici nu stii cat te poate ajuta linistea sufleteasca si cate schimbari poate aduce in bine ptr tine si burtica ta.Un pupic si sper ca te-am ajutat cu ceva

Ali am vazut ca ziceai ca esti plina de cosuri.Eu ma dau cu o crema de la Avene Clean AC,asa se numeste.E in jur de 400000,dar mie imi face foarte bine.Am avut o mostra de demult,am folosit-o si mi-a placut foarte mult.Acum mi-am luat crema si sunt foarte multumita de ea.

Ancutz ce mari suntem!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza fetele!!
ramo, eu in toate cartile in care am citit scria ca din saptamana 11,12 se intra in luna a 3-a.
eu ma simt bine, dureri de burtik mai am dar nu tare.
m-ati speriat cu TB, o sa o iau si eu maine dimineatza.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput