Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

vreau sa vad niste zambete de fericire cand va uitati la siteuri ...sper sa va tin ocupate sa nu va mai ganditi la toate prostiile ....suntem frumoase..."sclipicim" de fericire ..suntem MAMICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox ai mare dreptate ,nu merge link-ul

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stergeti tot ce scrie dupa com si merge.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

am uitat sa va spun..mi-am luat niste pantaloni de in..transparenti bineanteles si ii port cu bluzite mulate(normal)....si se vede putin putin ......aseara ma dadeam cu crema si al meu .."ia uite ce burtica mare avem"....ma uitam la el ear atat de fericit ..ii sclipeau ochii....asa ca fetelor nu avem altceva de facut decat sa ne bucuram, sa fim fericite si profitam de aceste luni superbe din viata noastra!!!

ROXANA 10+

Mergi la inceput

http://blossommaternity.com/..sorry am bagat degetul aiurea

ROXANA 10+

Mergi la inceput

asta e belea..www.carla-c.com
sa vedeti cum se incarca paginile (saptamanile de sarcina)

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by RGE

asta e belea..www.carla-c.com
sa vedeti cum se incarca paginile (saptamanile de sarcina)

ROXANA 10+

E super.
Multumim pt link, abia astept sa ma vad si eu asa cu hainutele alea super

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am fost prin magazine si sunt foarte urate hainele de la noi.Si sunt marimi foarte mari...

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici mie nu imi plac deloc hainele de gravide de la noi si nici nu cred ca voi purta "lalaielile" alea de haine!!!
eu tot timpul m-am visat gravida cu pantaloni de in cu talie joasa si tricou mulat sau cu fusta scurta de blugi..... si asa voi si fi!!!! na!
rge, super hainele de pe site!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

da ai dreptate la ei gravidele sunt ceva de genul "hotmamas"..la noi nu gasesti decat sarafane pana in pamant....trebuie sa facem ceva neaparat...putem sa improvizam sau sa ni le facem noi....trebuie sa ne vina niste idei....de exemplu pantalonii de in pe care mi i-am luat nu am probat marimea mea...i-am luat cu cateva marimi mai mari ...acelasi lucru am putea face cu bluzele sa nu cumparam cat purtam sa mergem prin magazine si sa luam oridce neplace nu de gravide neaparat dar cu cateva marimi mai mari sa incapa burticosul in ele...si stiti la ce ma gandeam acum la pantalonii astia merge o bluzita neagra pe care nu am purtat-o niciodata si am cumparat-o de la munte stiti unde sunt aia cu casutele cu tot felul de blanuri, covoare, chestii din lemn, si bluza de fapt este ie dar nu prea imi placea cum cade si acum vine belea rau...mai ales cand o sa fie burtica mai mare.....si mi-am mai cumparat o rochita din idm din alea cum se poarta acum sunt de fapt pt pustoaice..dar eu o port pe post de bluza ..daca ma ajutati le fac poze si le atasez dar nu stiu cum

ROXANA 10+

Mergi la inceput