Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, nici noua nu ne-a cazut buricul si avem 18 zile.Si se tine bine. Da' nu prea l-am curatzat eu bine, tot de frica sa nu fac ceva rau.Eu il dadeam cu spray si doar il uscam cu o compresa sterila. Ieri am fost la PMI, o institutie unde poti sa te duci sa cantaresti copilu, sa mai afli una alta, sa pui intrebari la moase si tipa mi-a aratat cum sa fac .Pe un betisor de urechi sa pun solutie Biseptine ( nu stiu daca in ro se gaseste) si sa curat apasand bine pe langa buric, inlaturand tot ce e piele uscata.Apoi vin cu Eosine, o alta solutie rosie care usuca.Alea de la spital mi-au zis numai de Biseptine.Si la noi e sangesi nu e nici o problema dupa spusele moasei.
Noi am iesit afara la 10 zile prima data si de atunci in fiecare zi cite o ora, chiar mai mult.Cit ma tine pe mine, ca am observat ca inca ma doare burta daca merg mult.
Ciclu si eu am, dupa citeva zile de la nastere a aparut.

Mergi la inceput

Am reusit si sa-i tai unghiile...in somn
Si eu am facut hemoroizi, ce enervanti sunt.Nu dor, doar ca-s enervanti rau.Dau cu crema,au mai trecut.
Fetelor, copilul meu zambeste de-mi vine sa-i maninc ciocul.Povestesc cu el si zici ca intelege...ma topesc toata.Acum se chinuie sa se trezeasca si face niste mutritze de mor langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Amma si

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ralualexandrei, eu ma aruncam in cap de la geam daca trageam cum ai tras tu ieri Sau nu? Adevarul e ca intr-una din zilele astea cu maxim 4-5 ore dormite pe noapte, ca ziua ioc, ma intrebam cum de nu ma simt rupta de oboseala, si nici macar nu sunt in pragul unei crize de isterie

Amma23, ai avut ciclu la citeva zile dupa nastere? Si lochiile?

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Lohiile, citeva zile dupa nastere...pana a inceput ciclul.Am nascut luni (cezariana), am avut lohii pana pe vineri si de vineri s-a limpezit si e sange curat, ca la ciclu.In unele zile mai mult , in unele mai putin.
Daca deranjeaza pe cineva ce-am scris aici, spuneti si sterg...ca poate sunt si sensibile printre noi.
Andrasi eu la fel ca Mira.Nu ma aruncam de la geam, da' sigur ma aruncam in capul sotului, ca el e calul de bataie cind ma cuprind depresiile...numai el e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Multam de rapsunsuri fetelor, o sa incerc sa nu ma mai mulg desi ma simt ca o vacutza cand picura din mine laptele. si sper sa nu se intample ceva cu sanii....sa fac noduli sau sa intareasca in asemenea hal incat sa nu mai poata suge bebe.

Buricutzul il curat in continuare....m-am mai linistit daca tot ziceti ca sunt normale picaturile de sange mai proaspat. Tot cu betisor de urechi curat si io Amma dar cu spirt ca nu avem solutiile ce ai zis tu. Mi-a aratat si d-na dr si sunt mai curajoasa acu; nici nu cred ca il doare de fapt.

Am vb un picutz cu Adelyna, a eliminat dopul dar inca e acasa. A fost la un control si i-au zis sa revina cand va avea contractii regulate la 10 min.

De la sotul Dianei (Raisa Fudulu) citire:
fetele sunt bine, Diana s-a dat jos din pat putin cate putin. Bebelina e langa ea, in salon, primeste mancarica cu biberonul si invata si sa suga la san ptr ca mamica are un inceput de lapte.
Luni sau marti vor veni acasa.
Si acum urare de la tatic de Raisa ptr toate moms to be:
"sa aiba nastere usoara, insanatosire grabnicasi cel mai important, copii sanatosi!"
iar ptr cele care sunt mamici deja:
"sa aiba grija de bebei si sa fim totzi sanatosi , sa ne bucuram de ei"

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Calul meu de bataie e tot jumatatea mea [mai buna] Acu v4reo trei seri i-am plins in brate, cu sughitzuri Mi s-a parut mie k nush ce mi-a zis, si am dat-o direct in cearta, si din fandacsie in ipohondrie direct in plins. Nici acum nu stiu ce a vrut sa spuna de fapt...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

UN moment de respiro...

Fetelor si ma numar printre cele care sta cu zilele prin casa , dar azi am iesit am lasat-o cu socrela si am evadat parca as trai in alta lume; asa cum zicea Tzuna, o iubesc pe fetita mea dar imi ocupa tot timpul, cateodata cand obosesc nu prea mai vorbesc cu ea , o las sa planga doar, doar se calmeaza dupa care ma simt asa vinovata, ea saraca ce stie poate intradevar o doare ceva;

vad ca dupamasa asta a reusit sa doarma doua ore legate si atunci e totul altfel, se simte, pot si eu sa mai fac una alta;

fetele eu inca nu i-am facut gauri pt cercei, in spital am amanat pt ca era o stafilococie, apoi acasa iara cu dif motive , si acum cand a venit un prieten cu aparat special de facut gauri sa constatam ca are lobul urechii prea mici si nu intra aparatul bine.... ar trebui sa mai asteptam o luna sa mai creasca, acum nu stiu ce sa fac, am inteles ca cu acul ar durea mai tare decat cu aparatul;

gata ca scanceste...

Mergi la inceput

Fetelor, da' de ce nu luati copii cu voi afara? Cum e vremea in Romania, ca nici nu stiu.Da' nu cred ca-i chiar iarna.Eu am iesit, am fost si la cumparaturi, mai cu mamele in parc, trece vremea altfel.Si doarme si copilu' foarte bine.
Azi n-am iesit ca-l scoate tati sa pot face curatenie. Ca daca e in casa sunt tot stresata sa nu fac galagie, asa ca-i scot pe afara pe amandoi
Roxana, spirtul are cred acelasi efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Referitor la buricutz de azi am inceput sa o curat cu spirt in care a fost pusa la macerat aloe vera.....si dupa i-am pus crema de galbenele si vad ca pana acuma nu a mai curs sange.....poate poate...se vindeca....A mea pitica a fost foarte cuminte.....nici azinoapte nu ne-am mai luptat cu colicile....si acuma am reusit sa facem baitza mai repede la 19 si acuma a adormit.....sa vedem poate isi schimba programul...ca ianinte adormea pe la 5- 6 si abia pe la 21-22 reusam sa facem baitza si dupa pana la 1 noaptea numai adormea....acu sa vedem cum o fi

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput