Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Au aparut mamici noi!!!!
FELICITARI!Refacere rapida si bebei cumintei si mancaciosi!

eu m-am apucat de smotruiala!dupa ce toata sarcina am fost o lenesa acum stau mai toata ziua cu si gasesc eu ceva de facut.in rest sunt in asteptare,dar bebe nu da semne ca ar vrea sa apara.se tot bantuie prin burtica.

pun si eu fetele la treaba ptr. cine urmeaza sa mai nasca!!!

Carmen 38cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Karla am fost la dr. Pop si pe cuvant ca a ajuns sa imi fie frica sa mai merg la el pentru ca de fiecare data gasestw cate ceva. Iti tin pumnii ca la tine sa fie totul ok.

Copilul meu, in general, este OK, mai mic cu 4 zile dar asa era si ultima oara, si are o greutate de ~2,250 la 34+4.
Placenta mea este insa grad III cu multiple zone de necroza sub 1mm. Doctorul a zis sa nu imi fac probleme dar nu este prea devreme? Ce poate insemna pentru copil chestia asta? Stiu ca mai sunt fete care au avut problema aceasta. Cum a evoluat sarcina?

Sherbi cezariana nu este alegerea mea ci am interdictie de la oftalmolog pentru ca am keratoconus. As fi preferat sa fie nastere naturala pentru ca imi este frica de operatii dar asta este. Fetita are prezentatie craniana deci din punctul asta de vedere era in regula.
Tu parca ai stat in garsoniera la CMU. cu cat timp inainte ai aranjat?

Majorete pentru Magdalena, Annalina si surprize.

Multumesc persoanei care mi-a trecut data cezarienei in listuta.

Pupici

Valentina 34+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Val, si eu cand am fost la Pop la 32 de saptamani mi-a zis ca am placenta imbatranita, grd.3-4 de maturare cu necroze nu stiu cat, retard de crestere de 3%...Bineinteles ca eram disperata dar m-a linistit dr meu spunandu-mi ca atata timp cat copilul nu prezinta semne de suferinta fetala, nu am de ce sa imi fac griji. Acum cine stie ce o sa-mi mai spuna!!!!!!!!!!!!!Mi-e cam frica dar trebuie sa stiu la ce sa ma astept!

Raluca 37+6 cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu sunt in pauza!!!!! tati si matei dorm ... sunt obositi saracii ...
azi am iesit si eu afara, ca a venit sotul mai repede de la serviciu si a intrat de planton la bebe. ce bine a fost!!! am mai cascat si eu gura ... pe la piata!
Amma eu inca nu l-am scos pe bebe la plimbare pentru ca a batut un vant "spurcat" zilele astea si el a avut nasul cam infundat. dar de saptamana viitoare vom iesi.
azi am fost si noi la dr si i-a scos lui matei cizmulitele de gips. am fost foarte fericita!!!! pentru moment ii facem masaj si mai mergem peste 2 saptamani la control. speram sa nu mai fie nevoie de alt gips, ca nu mai puteam de mila lui cand il vedeam "incaltat" asa.
acum o sa ma hodin si eu la o inghetata si o revista ... cand se trezesc baietii facem baita si speram sa avem o noapte linistita.
ieri, matei a avut pb cu burtica, il durea si nu reusea sa iasa afara. i-am dat dupamiaza debridat si am continuat si azi si deja la pranz a avut scaun si a fost mult mai linistit.
va pup si ma intorc la revista si inghetata cat mai am timp!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Buna mamici,
citesc la cateva zile. Am scapat de problemele cu somnul. Nici vorba de depresie...eram super obosita. Acum dorm bine, fetita e cuminte, se trezeste doar o data noaptea, ziua doarme linistita, seara doar ii dau siropel pt colici si incalzesc o carpa cu apa fierbinte, o storc bine si o pun intr-o punga de aia care se inchide ermetic. I-o pun pe burtica si doarme linistita cate 4 ore.

Buricul vad ca este o problema.Sa va spun cum am facut eu. Nu l-am dat cu nimic s-a uscat si a cazut singurel intr-o saptamana. Aici parerile sunt impartite. O asistenta mi-a spus sa-l curat cu spirt de nu stiu cate ori pe zi si dupa aia sa usuc locul. Pediatrul mi-a spus sa-l las in pace ca nu trebuie dat cu nimic. Ma gandesc ca daca tot zgandari cojita aia se vindeca mai greu.

Roxanici, nu te mai mulge, daca ti se pare ca s-au intarit sanii prea tare pune cate o comprese cu apa calda pentru 5-10 min si o sa se "inmoaie". In cateva zile cantitatea de lapte se va regla si sanii nu se mai intaresc.

Mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Eu stiu ca nu poti sa mergi la biserica pana la 40 de zile dar nicidecum ca nu poti iesi din casa. Fetelor, cand puteti iesiti din casa si va relaxati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am intrat sa vad ce ati mai scris cat timp savurez linistea casei,mmmmm ce bine e.Azi dupa amiaza m-am muls si apoi am luat-o pe cea mica la o plimbare poate ii mai trec bazdacii si se convinge ca mami o iubeste la fel de mult,asa ca am mers la un magazin si am cumparat rujuri ca tot le motrosise ea pe toate ,ne-a prins bine amandurora iesirea asa ca in seara asta a fost mai linistita si s-a abtinut de la prostii,dealtfel ea le face numai ca sa fie centrul atentiei,mai facea si inainte insa nu in halul asta,apoi am venit acasa si Praslea era deja treaz parca stia ca ma intorceam acasa asa ca l-am servit cu o portie de laptic,apoi masa celorlalti culcarea ,mai ales pregatirea ptr culcare care dureaza,am strans prin casa si uite asa a mai trecut o zi.....in care nu m-am aruncat pe geam,nu de alta dar ar fi inutil pt ca stau la parter .

la burtici,mamici si bebici si preventiv

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, vedeti ca circula o VIROZA NASPA. Baietelul unui coleg de serviciu e deja in spital, inca trei copilasi din anturajul Mayei sunt si ei cu febra samd, un bebe de trei luni e pe antibiotic, asa ca vedeti cum iesiti si cu cine va intilniti ca nu e de gluma Nu vreau sa insurubez panica, dar paza buna trece primejdia rea.
Noapte buna dimineatza

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Lohiile, citeva zile dupa nastere...pana a inceput ciclul.Am nascut luni (cezariana), am avut lohii pana pe vineri si de vineri s-a limpezit si e sange curat, ca la ciclu.In unele zile mai mult , in unele mai putin.

Amma, nu prea as crede nici eu ca ala e ciclu, lohiile tin cel putin 3-4 saptamani, cu variatii in intensitate. Eu am nascut acum 30 de zile si inca nu pot sa zic ca s-au dus complet, trebuie sa mai folosesc inca tampon, altfel nici nu stii cand ma patez. Uite aici despre "mica menstruatie" sau menstruatia falsa (de pe mami punct ro):
"Imediat dupa nastere, uterul se contracta. Initial, pana in ziua a 4-a sau a 5-a, lohiile sunt sanghinolente, apoi, pana in ziua a 15-a, sunt seroase (rozalii), ca pe la 4 saptamani sa devina albe. 15% dintre proaspetele mamici prezinta inca lohii la 6 saptamani dupa nastere. La 3-4 saptamani de la nastere vei avea o mica sangerare, care va dura cam 2-3 zile. Nu este o menstruatie adevarata. Se numeste "mica menstruatie" si este cauzata de modificari hormonale."

Pe scurt, noi suntem bine, tot un puseu de crestere care pe mine ma termina psihic, dat fiind ca-mi cere asa des piept, dar peste zi mai iesim cu caruciorul la plimbare sa ne aerisim creierii si sa ne regasim calmul. Asa ca ma inscriu si eu in clubul mamicilor care isi adora pruncii, in ciuda faptului ca uneori ma apuca deznadejdea, ma lasa puterile si simt ca parca nu eram pregatita sa fiu mama. Noroc ca ma scutur de starile astea repede, cand ma uit la ingerasul pe care mi l-a trimis D-zeu .

Am crezut ca scriu mai mult, dar cred ca Sophia vrea schimbata acum.Sper sa mai revin curand. Va ,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata fetelor,
Haideti la , ma rog, capucino cu iz de cafea. Mai intai am dat-o deja pe ceai de colici, pentru mine! Ca tot am probleme cu stomacul.

Am facut-o si pe asta! Ieri m-am auzit pe statie in Kaufland "parintii care au pierdut o fetita ce raspunde la numele de Iulia sa se prezinte la informatii!!!" .
In sfarsit a reusit-o si pe asta. Faceam ultimele cuparaturi pentru spital, cu cosul plin, si mare cum sunt acuma, abia ma misc. De vreo trei ori a fugit printre rafturi si am recuperat-o cu succes. In cele din urma n-am mai gasit-o si dupa ce bautusem jumatate de magazin cautand-o ma aud strigata pe statie. Draga de ea, ce-am mai plans. Dar asa ii trebuie poate data viitoare sta langa mine. Daca o dau jos din cos o tuleste instantaneu. Si mai vine din cand in cand cu nu stiu ce minune si mi-o tranteste in cos. Su uite-asa a trebuit sa o tin mai mult in brate ca nu se mai dezlipea de mine, de nu mai eram buna de nimic cand am ajuns acasa. In schimb, ei ii trecuse repede toata supararea si era in forma mare.
Am cumparat si vreo 3 pampersi. Vai ce mici sunt, "de papusi" zicea farmacistul, ca bineinteles ca era un barbat!! Ca sa il intreb mai cu drag de trusa de clisma si alte minuni ! Si nici macar nu aveau . Am gasit in sfarsit si Garmastan. Zilele astea imi adun bagajul tot si il las pregatit, just in case.
Si sapun pt bb ca in spital asa ne cere, sapun separat, mi se pare si normal. Incet incet incep sa reintru in sentiment. Bb mic! Wow! Ce frumos! Si in acelasi timp ma ia cu ameteli, cand imi aduc aminte de toate si va citesc si pe voi. Asta e viata! E greu dar o data ce ii ai nu poti trai fara ei! In viata mea nu au existat alte lucruri care sa ma faca sa ma simt asa de implinita si fericita. Nici macar dragostea aia nebuna din adolescenta !
Acum printesa doarme linistita langa tacsu. Ce spectacol!
Iar afara o gasca de scandalagii cu muzica si strigate, de o ora incoace nu mai tac! Si patrula de politie cam tot de atunci sta si se uita la ei! In cele din urma au plecat si nu le-au facut nimic!!! Suntem in Romania.
Va , ma duc sa imi mai vad o data copila si pe tacsu ca sunt frumosi rau.
Azi am intrat in 36 saptamani. Cred ca in curand intru si eu la proaspete mamici

Diana 36+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput