Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
madybulancea spune:
neatza fetele....gabdyd vin eu la o cafea sau cu iz de capucino...am o zi atat de proasta...nu am chef de nimic,m-as ascunde sup patura si as plange pana nu as mai putea,ma incearca atatea sentimente,dar nu pot sa fac asta,k am examen azi la care nu am habar si cand ma intorc vine sotul cu cineva ca sa scoata sifonierul din dormitor si sa monteze patutul,poate dupa ce va patutul ma mai inveselesc...

Azi facem 35 de sapt...mai e asa putin...offf park ma cuprinde si panica numai cand ma gandesc...clar azi sunt un dezastru o sa ii fac zile fripte sotului!
Va
si aveti grija de voi!
Mady
35+ cu
Raluca Maria
gabdyd spune:
Buricutzul l-am ingrijit doar cu spirt, dar nu cu vata sau betisoare de urechi ci cu, comperese sterile. Vata lasa fire si nu e indicata. O data pe zi, dupa baita sau tamponat cu ceai, ca nu ii faceam baita in fiecare zi tot din cauza lui, ii puneam compresa cu spirt, cu grija, sa nu ii cada in pampers, ca la fete ustura, nu gluma. I-a cazut la o saptamana. Apoi a mai supurat cate putin, dar nu cu sange.
Scos afara , cand am nascut era aproape iarna asa ca o scoteam pe balcon, cred ca de la o saptamana, asa. Acum va trebui sa iesim destul de devreme, imediat ce putem ne vom duce impreuna sa luam printesa de la gradinita. 
Hai Adelyna!!! 
Multumim de urari si sotului Dianei.
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003
ghibuadina spune:
Buna dimineata fetelor,
KRISSY, fetelor, merci de info despre menstruatie.Cred ca totusi Krissy are dreptate.Ieri au fost usoare sangerari, cam maronii cei drept, acum nu mai am nimic.
Eu luni merg la medic pt controlul de 40 de zile.O sa-l intreb si pe el despre ce-i vb.Vreau sa discutam si despre METOTE DE PROTEJARE DUPA SARCINA, avand in vedere ca poti ramane insarcinata chiar dc n-ai menstruatie.Si oricum sunt ff putine care alapteaza exclusiv la san.
Asadar, lansez subiectul.Ce ati ales ca protectie dupa nastere???
Eu am citit ca sunt doar cateva metode care se potrivesc alaptarii si anume:prezervativul, pilula monohormonala, cum ar fi EXLUTONUL, deci nu toate anticonceptionalele se potrivesc alaptarii, anticonceptionalele injectabile, care am intteles ca au multe efecte secundare si steriletul.Voi ce alegeti?Eu cred ca in prima faza, prezervativul.Cum cu menstruatia nu prea stiu care e treaba, nu prea pot lua pilule.
Alexia a avut o noapte, k.Colici, nu prea in schimb, nu stiu ce sa ma fac ca e disperata sa stea cu botul la tzatza mamei.Se agita, vrea tzitzica, mananca cat sa se sature si apoi imita suptul.Dc o dai la o parte de la san, plange.S-a invatat sa-mi simta caldura si sa adoarma sau sa se calmeze la pieptul meu.PLS help me!!!Imi este ff greu noaptea cd, se scoala din 2 in 2 ore si mai vra sa stea si o gramada la san....in tp ce mamica ei e rupta de somn!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
ionelac spune:
buna fetelor,chiar sunt binevenite informatiile despre buricut,asa am mai invat si eu cate ceva.
dar pana la urma cu baita cum face?
din prima zi sau il stergem asa cu apa cum scrie la carte(mama si copilul)si baita dupa ce ii cade buricutul.
ma gandesc ca daca este cu perisor mare pe caput sa-l las asa o sapt.sa-l sterg numai cu apa?
poate raspunde cineva care cum a facut.
va pup si hai fetele care mai sunteti la rand:

am mai scris o data dar va aduc aminte:
miercuri pe 4 april ma prezint la spital(daca nu se intampla pana atunci.
roxigeo:am luat si eu nr.teu de tel.sa anunt eventual cand sunt si eu la spital,sper sa nu te superi.ma gandesc ca sotul sigur nu o sa intre sa va scrie.
ionela 38 sapt,
cu 
paxela spune:
adina, referitor la contraceptie dupa nastere eu la prima nastere am folosit exulton, si dupa ce am terminat alaptarea am facut injectabile, dar nu recomand nimanui
dupa ce am inceput exultonul nu am ma slabit un gram, am alaptat doar 2,5 luni( asta nu stiu daca de la el sau de la mama natura) iar injectabilele, m-au dereglat total , am facut 3 injectii toate sub supraveghere si recomandare de ginecolog, 1 la 2 luni, si am avut CM doar dupa prima in rest deloc , si cand l-eam oprit a rtrebuit sa iau tratament ca sa revina organismul la normal
despre sterilet la mine nu se punea problema atunci aveam 22 de ani si nu il recomandau la femei atat de tinere , nimenu nu a vrut sa auda
acum nu stiu cum voi face in special ca noi in mod sigur ne oprim la 2 copii
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roxygeo spune:
Buna dimineata la burtici si la proaspete mamici!
Ma inscriu si eu la capuccino
...ca poate ma dezmeticesc si eu intr-un final....ca la ce vreme e afara nici nu-mi vine sa ma uit pe geam...trebe sa stau cit mai cuminte si asa m-as apuca si io de
...da` n-avem voie si nici nu ma prea simt in stare...asa ca mai mult la orizontala..ca sa stea bebelina la caldurica...
Ionelac - cum as putea sa ma supar?
de abia asteptam vestile

Va pupic

Roxygeo
36+
mihaela_ce spune:
Buna dimineata.
Intru in mare graba sa va fac partase la fericirea mea.Am nascut Marti dimineata o fetita superba,a a avut la nastere 3420 si 50 cm si Apgar 10.Suntem acasa de joi ,dar au fost zile dificile de acomodare.Am uitat sa spun ca am nascut prin cezariana.
Mihaela si ANA MARIA va saluta si va ureaza toate cele bune.Pentru amanunte voi inttra mai tarziu acum sunt cam chiauna.
mihaela 37
MARIA
arissa spune:
Buna dimineata!
Ieri a fost ziua mea, dar nu a observat nimeni
. Ce-i drept, ziua si-a pierdut din semnificatie si pentru mine pentru ca martie e luna in care s-a nascut minunea mea.
Buricelul - l-am dat cu spirt si am cautat sa pastrez zona foarte uscata. A cazut in a 7-a zi, dupa care pediatra m-a invatat sa torn o picatura de apa oxigenata pe el, apa inmoaie cojitele acelea si le poti indeparta usor cu un betisor cu vata. Si pentru ca este destul de proeminent, i-am pus o fasa elastica cu inel ombilical de la farmacie sa-i preseze putin. In prezent arata foarte bine, mai sunt doar cateva cojite de indepartat.
Eu ma simt mult mai bine, m-au lasat si durerile de oase si cele de hemoroizi...cat de cat. Insa sunt necajita ca fata in continuare nu face kk decat o data pe zi, desi probabil are vrea mai des si se screme si nu doarme...of! Pana la urma o sa apelez la supozitoare cu glicerina, cred.
Ionelac, mult curaj, punem galeria pentru tine. 

mihaela_ce, bine ai revenit acasa, refacere usoara si sa-ti traiasca puiul!
Azi am asa un chef sa lenevesc...daca ma lasa Maya.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
roxanici spune:
Felicitari Mihaela_ce!!! si bine te-ai intors acasa. Sa fiti sanatoase, tot binele din lume
Tzuna am trecut pe Ramiha in listuta cu data de 29, e bine asa sau tb 30 martie? stii numele fetitei?
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor