Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
gabdyd spune:
Felicitari si tie Mihaelaa ,
Multa, multa sanatate si refacere grabnica!!!

Fetelor, haideti la o
ca nu mai vad de somn.
Pe prichindica mea o apuca bazdacul la 2-3 noaptea, se misca de ma sperie si se tot impinge, parca isi cauta drum de iesit afara
,
iar eu ma trezesc si ma tot intors de pe o parte pe alta, ma gandesc ca poate o deranjeaza felul in care stau. Nici pomeneala, tot asa o tine, pana cand adorm eu si nu mai imi dau seama cata gimnastica face ea prin burtica. Acum in schimb e foarte linistita.
Sa vedeti ce nopti albe o sa am dupa ce o iesi
, daca isi face programul asta de dansat noaptea.
Diana
35+, mami de Julie
, 14.11.2003
gabdyd spune:

Anaalina 
,
Roxi
acum te recunosc
!
Eu pana i-a cazut buricutul la printesa nu i-am facut baita in fiecare zi. In zilele in care nu ii faceam o tamponam cu ceai de musetel peste tot si in timp record si o ungeam doar la incheieturi. I-a cazut buricul cam la o saptamana.
Pupici,
Diana
35+, mami de Julie
, 14.11.2003
arissa spune:
Of , asa as bea si au o cafea! Dar mi-e teama sa nu o agit si eu mai tare. Fetita mea nu afact kk ieri deloc si de aseara adoarme foarte greu si se screme mititica, mi-e tare mila de ea. Nu i-as pune supozitoare cu glicerina inca, dar daca nici azi nu face...
gabdyd, nu stiu daca e regula ca bebe sa aiba programul de trezire pe care l-a avut in burtica. Eu in sarcina am avut insomnii cumplite si totusi fata mea doarme bine acum, chiar si azi-noapte cand a avut probleme. Se trezeste o data, maxim de doua oi pentru papa si adoarme repede la loc.
Fug la ea ca scanceste.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
O noapte muult mai buna am avut.Alexia n-a avut colici, doar s-a trezit din 2 in 2 ore sa manance.Doar ca am culcat-o in pat cu mine, n-am ce sa-i fac,se simte mai in siguranta lg mine si e linistita.Si pentru mine e mult mai bine, ca e groaznic sa tot ma dau jos, ia-o in brate, asaz-o in patut, api invers, ca dc nu e adormita bine, sta un pic si se trezeste.
Merci pt sfaturi, AMMA, GABI, stiam si eu ceva metode, se pare ca la ea, merge cu foehnul, chiar si prin haine, mai sus de burtica.Ca se potoleste si de sunet
s-a trezit si plange.va las
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
magdutah spune:
Eu tocmai mi.am incalzit o cana de lapte!
M-am tot foit prin casa sa vad ce sa fac (nici macar patul nu l-am facut 
).
Dar gata, mi-am propus sa curat bucataria si baia complet ca tot vine si Pastele in curand si poate si BB-le tot atunci ! Asa ca diana_jors sa stii ca nu esti singura care face
astazi !
Pupici ... si cand mai fac o pauza mai intru
Magda
39+4
ghibuadina spune:
in privinta alimentatiei, sunt atenta la ce mananc ca stiu despre cee vb
roxygeo, da poti la externare sa ceri sa-i puna cercelusi.asa se procedeaza.
karla32 spune:
Buna dimineata, fetelor! Pup mamici, bebei si burtici!

ptr fetele care nasc astazi!
Mady, si eu am avut aceleasi dureri!Simteam ca ma deschiolez! Si acum le am dar daca stau in pat mai mult se mai potolesc! Mai ia si tu cate un no-spa!

au inceput bocanelile! Vai de mine pe ziua de azi!
Raluca
37+6 cu
Luca
ghibuadina spune:
kmi, da, si noi ne confruntam cu pbl asta.cd e obosita, alexia vrea tzitzica, dar nu neaparat sa manance , ci s-a invatat sa stea cu botul la tzatza mamei.da, e cam rau, dar nu stiu nici eu ce sa fac.dc gasesti tu vreo metota, sa-mi zici si mie, ca mi se rupe sufletul dc o aud tipand.
Crina_mio spune:
Buna dimineata burtici, mamici si bebici,
Noi suntem astazi pentru ultima zi la ser. URAAAAAAAAAAAAA
De maine avem program de lenevit si odihnit, tot ne sfatuiesc proaspetele mamici sa mai dormim cat mai avem timp.
In ultimele nopti am inceput sa dorm mai bine, ma trezesc de cateva ori sa merg la toaleta, dar adorm repede la loc, asa ca-mi prinde bine cateva zile (saptamani, stiu eu cat o mai vrea printesa mea sa stea la caldurica...., sper ca macar pana pe 13 cand m-a chemat medicul la control).
Tin sa multumesc si eu mamicilor care ne impartasesc din experientele lor. Asta este partea buna a faptului ca noi inca nu am nascut, avem multe de invatat de la voi. Tot respectul si admiratia pentru voi. Imi dau seama (sau doar banuiesc) cat de obositor este si totusi voi va faceti timp sa ne dati si noua sfaturi. MULTUMIM
.
Felicitari pentru Roxana, Mihaelaa si Raisa . Sa va traiasca puiutii, sa va refaceti repede si sa ne povestiti si noua cum a fost. Multa sanatate voua si puiutilor!!.
pentru fetele care urmeaza sa nasca astazi sau in zilele urmatoare:

Crina 36+
Maria Stefania
roxanici spune:
Azi face Rares o saptamana!!!
doamne ce saptamana, ca un veac....
Raportul:
- baita reusita seara, nu stiu daca am facut tot ce tb facut dar nu a mai urlat
- as-noapte foarte cuminte, mancat pe la 1 si apoi la 5 si intre somn de voie.
- azi a mancat pe la 8 apoi stat cu ochii mari pana acum pe la 10 cand a adormit...sper
Acu am si io o teama: BURICUL!!! vreau sa cada odata....aseara era ok, parea curat si ca se usuca...azi cand am schimbat am zarit ceva urme de sange mai proaspat....sa ma alarmez????? nu stiu cum e cu buricul asta da ma terorizeaza. Am sters cu spirt cojitele si aseara pudrat cu baneocin...sper sa nu gresesc undeva si sa pateasca ceva....
Hai, cine mai naste azi sa pun majorete
Diana, Felicitari ptr Raisa, sa fiti sanatoase si voioase si sa va intoarceti repede acasa ca sunt atatea de facuuuuuut ![]()
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor