Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
karra80 spune:
Fetelor cu buricul eu si acuma am o problema...i-a cazut cam la vreo saptamana...defapt a tras putin pediatra de el dar oricum deja cadea....si de atunci ii tot curge cate putin sange...o curat si dimineta si seara cu tifon cu spirt dar deja sunt 2 sapt de cand a caz si tot mai curge putzin sange....am vb cu doctoritza si a zis sa o curat cu spirt daca nu se inroseste si nu e cu puruoi si nici umflat...ceea ce nu e...sa-i mai dau cu spirt...
A mai patzit cineva asa?
Oricum sapt viit vine pediatra ca avewm o luna si sa vad ce zice....
Carmina
de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
sherbi spune:
buna ziua la burtici si proaspete mamici!
am reusit si eu sa deschid calc. intr-un final.
vin cu completari: am nascut natural cu epidurala, pe bb il cheama david alexandru.
pt mamicilecare au nascut si au probleme cu fundul ,dati-mi si mie sfaturi ce-i de facut. eu am niste dureri groaznice. cred ca am facut hemoroizi, habar n-am cum arata.
imi vine sa ma sui pe pereti. si sunt si constipata. am voie oare laxative daca alaptez?
si eu beau ceai pt lactatie: de la hipp, humana si galactocil.
ii dau lui bb doua mesecu lapte praf: una noaptea si una dimineata. mi-a zis dr. ca trebuie fff bine hidratat.
a avut si icter si cred ca mai are de fapt.
mananca la 2 ore san, iar cand ii dau formula doarme 3 ore.
suntem cumintei pt. inceput, plangem doar la papa. in schimb nu-i place deloc la schimbat pampersul. eu folosesc libero 2-4 kg, e mai mic decat pampers nr 1.
o sa pun poze diseara.
SFAT PT FETELE CARE INCA NU AU NASCUT: PROFITATI DIN PLIN DE ZILELE RAMASE, CA APOI NU AVETI TIMP SA RESPIRATI.
eu sper sa nu cad in depresie cu statul asta in casa, mai ales ca sunt tare trepadusha de fel.
in fiecare dimineata ma duc la alimentara sa-mi iau cate ceva pana pleaca sotul la munca, numai asa sa iau putin aer.
voi, cele care ati nascut, iesiti din casa vreun pic?
ca-i treaba aia cu lauzia si 40 de zile de stat in casa.
va pup si promit ca mai intru. mi-e fff dor de peroada cand stateam lipita de calc. si va citeam.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
sherbi spune:
sa nu uit:
azi implinim si noi o saptamana!
tot azi o sa-l si cantaresc prima oara de la iesirea din spital.
la multi ani celor care si-au aniversat ziua de nastere intre timp!
felicitari celor care au nascut dupa mine. sa le traiasca bblushii si ele sa fie sanatoase alaturi de ei.
pt cele care urmeaza sa devina mamici: multa bafta si sa decurga totul bine!
vio si bb david alexandru
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
Selene spune:
Vad ca aveti probleme cu buricul. Eu am avut noroc ca i-a cazut in spital si nu a mai trebuit decat sa o curat din cand in cand, pana s-a vindecat complet.
De o saptamana avem insa probleme cu lipsa mare - nu a facut 3 zile, i-am pus supozitor si de atunci iar nu a facut singura. Stiti cumva ce pot sa fac sa ii treaca? Ca nu vreau sa se invete sa faca numai cu supozitor... Sa nu uit - ii dau sa suga de la san + max 200 ml / zi completare cu lapte praf, cand mai scade productia ...
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
mirandolina spune:
Karra80, sterge-i in continuare buricul cu spirt, dar pudreaza si cu baneocin, noua asa ne-a cazut buricul la o saptamina ![]()
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
magdalena76 spune:
buna fetelor mamici si burtici!
de azi-nopate am aflat ce inseamna contractii dureroase si de dimineata a inceput sa-mi curga sange (nu mult si inchis la culoare. de obicei dupa o contractie) acum contractiile sunt dureroase dar nu sunt regulate....asta inseamna ca mai e un pic.
oricum ma fac gigea si plec.
am vorbit cu doctorita mea si plec la policlinica sa ma vada dupa care la spital.
azi am facut 40 de saptamani fix asa ca era timpul. tineti-mi pumnii si va tin la curent sau il rog pe sot.
bafta pt mamicile care nasc azi! 

ah, am emotii ca de cand astept....
40 sapt fix cu
Vlad George
Val_ spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri. Ma gandesc ca daca zbantuiala din burtica este un criteriu de sanatate atunci fetita mea este sanatoasa chiar daca mai slabuta.
Karla si eu merg astazi la dr. Pop. Programarea o facusem de fapt, cu luni in urma, pentru sotul meu, pentru o ecografie abdominala, dar oricum a carcotit in continuu ca ce sa caute el la ecografie, ca trebuie sa nu mance nu stiu cate ore etc. Asa incat m-am suparat pe el si m-am hotarat sa merg eu. Iar el a fost tare incantat. Dar ma gandeam si eu, atatea ecografii (eu am facut cam una pe luna) nu or face rau copilului?
Sherbi si celelalte fete care ati nascut la Elias voiam sa va intreb, daca ati nascut prin cezariana, exista o mana a doua la operatie si asistente in sala (care trebuie recompensati)? Si cam cu cat? 300 RON or fi de ajuns pentru anestezist?
Majorete pentru Anaalina

Valentina 34+ cu bebe Mariuca
Andreea20 spune:
Buna fetelor
In primul rand vreau sa spun ca citesc in fiecare zi mesajele voastre, dar din pacate cand trebuie sa mai si scriu cate un mesaj se trezeste Rianna sau trebuie sa fac treaba prin casa.
Despre scosul afara, eu am scos-o dupa 1 sapt de la nastere, am si prins o perioada foarte calduroasa, am inceput cu 15-20 min si acum stam si cate 1 ora sau 2.
Programul lui bebe, la noi sta treaba destul de bine, mananca la 3 ore....se intampla sa vrea si la 2, noaptea doarme bustean, se trezeste doar sa manance si adoarme imediat....iar ziua a inceput sa stea treaza cat mai mult (parca ma si ingrijorez cateodata)a fost o zi in care de la 10 dim nu a mai dormit decat la 9 seara

Roxygeo, si eu am facu gauri la fetita din maternitate, in ultima zi am rugat o asistenta si imediat m-a servit....si m-a costat 300.000 lei.
Sherbi, eu dupa ce am nascut am intrat intr-o depresie foarte ciudata 
.....ca eu nu sunt in stare sa am grija de bebe....ca acum gata sunt legata si de maini si de picioare si nu o sa pot iesi nici la paine, ca o sa o iau razna in casa....seara cand venea sotul acasa plangeam cu lacrimi de crocodil ca ce relaxat e el de la servici,![]()
ca el nu are nici un stres, ca el iese din casa si eu nu, el este instructor de dans si ma urcam pe pereti numai la gandul ca ce se distreaza el la antrenamente cu elevii si eu stau in casa.
Acum ca a trecut toata treaba asta, cand ma gandesc ma bufneste rasul cat de idioata eram si cum puteam sa gandesc.
De iesit afara am iesit de multe ori la cumparaturi, am iesit in parc, mergem la curte la socri la cateva zile si dormim acolo. Vrem sa iesim la un film si sa mancam ceva in oras zilele astea.
Plimbatul afara cu caruciorul ajuta foarte mult, nici nu-ti dai seama cand trece timpul.
Acum ma duc la treaba....profit si eu ca doarme Rianna ca sunt in urma cu toate treburile.
Va pup pe toate, si bafta multa fetelor care trebuie sa nasca.
Andreea
de
Rianna (24.02.2007)
roxanici spune:

Hai Magdalena!!!

Sherbi, gata am pus ochii pe tine, suntem de o seama
. La tine a cazut buricul?
Inca o nelamurire, poate ma ajutati; io daca nu ma mulg dupa fiecare alaptat imi curg sanii intr-o ora, o ora jumate maxim. As vrea sa nu ma mai mulg sa imi reglez debitul dupa cat suge bebe dar se pare ca nu prea pot. Mi-e si frica sa nu ma mulg sa nu mi se intareasca sanii sau sa dau in altceva. Ce ziceti sa fac? Help!
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor
ghibuadina spune:
Fetelor,
Mie cred ca mi-a venit ciclul.Vb cineva am impresia de o minimentruatie la 40 de zile?Voi ce stiti?Mai ales fetele care mai au copii?Depinde de organism cred.Dar cam la cat tp trebuie sa vina menstruatia?Si...exista un mit cred...chipurile cd iti vine ciclul , n-ar mai foi bun laptele?Eu cred ca e o prostie, nu?
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA