Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata fetelor!
Tudor nu a vrut sa mai doarma de la 5 si mai mult decit atit a plins intr-una si tacea numai in pozitia lui preferata in brate. Daca il puneam in patut parca statea pe ghimpi! Cind a adormit pe la 9 si jumatate m-am culcat si eu ca de fapt l-a, luat in pat cu mine ca sa fiu sigura ca nu trebuie sa ma dau jos din sfert in sfert de ora.
Asa ca acum i-am dat sa manince si vad ca sta chiar prea cuminte, oare ce ma paste?

buricul: de la pediatra citire: o compresa sterila inmuiata in spirt si pusa in jurul buricului, infasurata la baza buricului. A cazut in 3 zile, ca altfel vorba ei ne prindea botezul tot cu buricul ne-picat. E cam naspa ca dupa ce se usuca spirtul e greu sa dezlipesti de acolo bucata aia de compresa si trebuie inmuiata bine tot cu spirt. Asa am facut la inceput si apoi am vazut ca nu il doare deloc daca trag de ea asa uscata si nu am mai umezit-o. incercati si voi. Si apoi am curatat in continuare cu spirt cam o sapt si cu baneocin. Acum pare curat curatel.

Iesit din casa: eu nu cred in treaba aia cu 40 de zile. A venit preotul la 9 zile si mi-a zis ca nu mai am nici o treaba , ca pot sa fac de toate (ca nu ma lasau sa umblu la foc, sa spal, sa nu stiu ce, parca eram ciumata!) si mai mult decit atit e important sa ies din casa ca sa ma mai aerisesc la creieri si sa mai prind culoare. Cind ies? Cind scot pustiul si cind e sotul acasa. Altfel nu ma lasa sotul sa il las pe Tudor cu nimeni. Ar putea sa stea atit mama cit si soacra, dar el nu vrea. Deci cind vine el plec eu.

pentru magdalena76 si oricine mai doreste

multumesc cria-bv pentru mesaj, acum il citesc si ma pun pe pus poze!

O zi buna fetelor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Bafta multa pt Anaalina si Magdalena76 si va doresc nasteri cat mai usoare!

Din ce citesc eu pe aici constat ca am avut si am o sarcina usoara,dorm,ma plimb,nu dureri,in afra de faptul ca ma simt mai grea restul nu e deranjant.Da,am dureri de spate dar nu chiar asa groaznice,cand sunt mai acute trec cu masaj.Trebuie sa ma revansez fata de bebe ca e asa bun si nu-mi face viata grea pe perioada asta

Am o intrebare,daca vreo mamica a nascut natural si bebe era cu cordonul ombilical la gatulet?Au fost riscuri,bebe cat e de afectat la nastere...?

si pt noile surprize

Stefania 39+1 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

anaalina

magdalena76

... surprize ....

Magda 39+4

Mergi la inceput

ghibuadina eu citisem ca ciclul ar veni dupa 6 saptamani de la nastere! Iar ca laptele nu ar fi bun dupa accea, nu cred-chiar ca e o prostie ... atunci de ce s-ar recomanda sa alaptezi macar 6 luni ?

Pupici, Magda 39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

arissa ti-am scris pe privat
daca vrei imi poti raspunde si tu la fel sau direct pe forum cum crezi tu ca e mai bine
Eu mai stau cam o ora pe forum...poate reusesti sa imi raspunzi daca nu astept cu nerabdare cand poti vesti de la tine
e f. imp. pentru mine sa am inf sigure de la cineva care a trecut ca asa de presupuneri sunt satula
pupici
florin-a37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am pus si eu poze cu Tudor!

Multumesc inca odata cria_bv

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Val, imi pare rau ca nu avem ocazia sa ne intalnim la dr.Pop! Sa dai raportul imediat ce te intorci de acolo!!!!!!!!!!!Succes si dea Domnul sa ai o bebelina perfecta !

Nu cred ca ecografiile fac rau! Am intrebat pe mai multi medici si au spus ca nu au efecte negative asupra bebeilor si sunt cazuri in care sarcina trebuie monitorizata saptamanal!

Fetelor care ati nascut (tata-i preot) si stiu ca e important sa-ti citeasca apa!Cu cat mai repede cu atat mai bine! Nu exista un numar de zile de stat in casa! Aste is chestii babesti! Daca poate veni preotul acasa sa-ti citeasca o rugaciune, e cu atat mai bine, daca nu, sa mearga cineva cu o sticla cu apa la citit la biserica! Cu apa respectiva va spalati si apoi puteti iesi fara grija ,,in lume"!

Va sarut!

Raluca

Raluca 37+6 cu Luca

Mergi la inceput

Eu gata cu frecatul baii si bucatariei !

Mai am de stres geamul usii de la balcon ... si pe urma sa fac ordine si in dormitor ! S-au adunat multe pe dulap si vreau sa le pun pe toate intr.o cutie si sa le gasesc alt loc ... !

Pupici !
Magda 39+4

Mergi la inceput

Si ce nu v.am spus ... sunt in cautare de alt nume pentru al nostru baietel!

Vroiam sa ii spunem Matei! Eu inca alint burtica: Mateias ... dar toti nemtii pe care i-am pus sa citeasca numele au citit Matai, mai putin secretara de la mine de la facultate ...
Si ma tot gandesc ce alt nume sa ii dau ... ca daca o sa mai stam pe aici o sa ii fie greu sa ii corecteze pe toti cand ii citesc numele.
Si sotul meu e Eugen, dar nemtii ii spun : Oighin! De cate ori sun undeva trebuie sa am grija cum ii pronunt numele !

Deci ... acum pe ultima suta de metri caut alt nume

Magda 39+4 [baitel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor, a nascut RAMIHA azi noapte. E fetita si a nascut normal cu epidurala. Alte detalii nu mai am ca nu reusesc sa iau legatura cu ei.

Noi suntem bine. Maria iar mananca prost, chiar si cu biberonul. Si din cauza asta are si 10-11 mese pe zi. Asa ca azi noapte nu prea am dormit.

Singurul lucru care ma multumeste e ca a ajuns la 4 kg azi la 1 luna si 2 zile.

SELENE- bebe tb sa ia minim 500g in prima luna, socotind de la cea mai mica greutate avuta deci la tine a luat 800g, f bine. Media ar fi 750g . Sunt si copii care iau 1 kg dar nu toti papa la fel.

GABI 78- nu am incercat solutia de sterilizat pentru ca nu biberoanele sunt problema- de astea am destule. Problema e cu pompa. Si daca dureaza 30 min sa o tin in solutie prefer tot fiertul ca dureaza pana da apa in clocot si inca 5 min dupa. Daca as sti ca tot nu reusesc sa o invat la san as mai investi intr-o pompa ca sa am doua...

KARRA80- curata cu spirt usor, de fiecare data cand schimbi scutecul si va fi ok. Asa am patit si eu.

Nasteri usoare fetelor care nu v-ati vazut inca bebeii. Sa fiti curajoase siasa cum mai spuneau fetele profitati si iesiti acum, odihniti-va sau pierdeti timpul pur si simplu.

O iubesc enorm pe Maria dar imi pare rau ca imi ocupa tot timpul.
ieri abia am reusit sa ma epilez in 2 transe dar am fost asa fericita ca am facut ceva pentru mine.....De aceea intru si pe forum. Ma simt utila daca va raspund la intrebari si mai vad ca si voi treceti prin aceleasi chestii.

Cam asta e tot pentru azi.

o zi buna tuturor.

Mergi la inceput