Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi78 spune:

anaalina!!!!!
Nopate buna tuturor fetelor si mai ales bebelusilor!
Va rog mult sa-mi spuneti cum pun si eu poze! Simt nevoia acuta sa va arat ce baiat am!!
Inca odata noapte buna!!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mirandolina spune:

Anaalina!
Flopici, nici eu nu spal fata in fiecare zi
uneori picam lati de oboseala, si eu si tati, si se intimpla destul de des sa mai sarim baitza. Dar de la mijloc in jos o spal aproape de fiecare data cind o skimb (cu apa), asa ca nu se aduna jegul pe ea
Iar pe cap oricum nu o spal decit de doua ori pe saptamina, mai des nici nu cred ca e indicat.
dutele de prin Germania stiu mai multe despre subiect, acolo medicii nu incurajeaza spalatul in exces cu sapun / gel / sampon. Scria cineva odata, demult, nu mai tin minte cine, pe la inceputul odiseei ![]()
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Andreea20 spune:
Buna seara gravidute si proaspete mamici![]()
Roxana, felicitari pt puiutul tau, tare dragut este
, bine ai venit acasa si stai linistita ca prin ce treci tu acum am trecut si eu si sunt sigura ca marea majoritate a mamicilor a trecut.
Mihaelaaa, felicitari, sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti, multa sanatate tie si puiutului.
Raisa Fudulu, sa-ti traiasca fetita sa se faca mare si frumosa si tu sa te refaci repede.
Multa bafta fetelor care trebuie sa nasca
Andreea
de
Rianna (24.02.2007)
alionushca spune:
Fetelor referitor la bebelusii cu icter - bebelusa mea avea icter - a tinut cam 2 saptamini - mie pediatrul mi-a recomandat urmatoarele solutii si a functionat- in 4-5 zile a trecut - si anume - sa-mi ung mamelonul cu ulei de masline(fiert) inainte de ai da sa suga - nu mai tin minte ce face acest ulei cu bilirubina dar e foarte bun in cazurile de icter - s-apoi nu e complicat de facut asta sau sa implice vreun risc pentru bebe.
Al doilea lucru - sa-i dau carbune activat pisat - l-am amestecat cu apa si o pastiluta fractionat pe zi i-am dat - acest carbune absoarbe toxinele si astfel inhata si bilirubina
Mai citesc si revin.
Mami de Ilincuta
pozele mele cu burtica si fara
Aliona
dallina spune:
Felicitari Mihaela si Diana, va doresc sa aveti parte de tot binele din lume, multa sanatate fericire si clipe minunate alaturi de bebeii vostri
.Sa va traiasca comorile:La multi ani!
Haide Cria nu fi trista, bucurate ca noi cele din coada listei vom primi imediat raspunsuri si sfaturi de la mamicile mai experimentate.
Sti tu "cei din urma vor fi cei dintai"
Pun majoretele la lucru pentru fetele care urmeaza.Curaj.

35+cu bb
diana_jors spune:
Ca sa vedeti la ce ore stau si ma uit la TV ca n-am somn ![]()
Vise frumoase!

Diana
36+ cu
Mihai-Alexandru
madybulancea spune:
neatza fetele....icem cu felicitarile ptr Diana si Mihaela,sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi si voiosi!!!Iar pentru voi refacere rapida si multa rabdare!!!!
Eu iar am avut o noapte groaznica...m-a durut ingrozitor spatele,iar cand ma intorc dupa o parte pe alta imi vine sa plang de durere,ma doare si dansa asa inauntru,la oase si am senzatia ca trosnesc cand ma intorc...se mai confrunta cineva cu probl asta???Aseata nu stiu de ce dar aveam asa un sentiment k o sa nasc,dar mi-a trecut...nu vreau asa devreme si mai ales k o sa ajung la doctor abia dupa Pasti...
Hai fetele la treaba 

Mady
34+ cu 
magdutah spune:
Neata tuturor!

tuturor mamicilor 

Imi pare rau ca nu am fost la timp si cu
!
Eu de abia de 2 zile stau acasa, nu prea imi gasesc locul, parca
tot m-as mai duce la munca!
Bagajul de spital e aproape gata ... BB-ul nu da nici un semn ca vrea sa iasa! Il simt ca apasa un pic jos, dar nu e grav ...
Magda
39+4
diana_jors spune:
Neatza,
magdutah: stai si tu potolita cu serviciul... altele abia asteapta sa scape
(azi e ultima zi
)
Noi suntem bine, asteptam sa treaca ziua de azi (parca e un prag psihologic), ca am de gand sa fac curat in toata casa sa imi astept puiutul in ordine...
Va las, se pare ca voi avea o zi agitata ![]()

Diana
36+ cu
Mihai-Alexandru