Poienita cu ciuperci
Raspunsuri
simona_filipas spune:
Balbina saru'mana pentru reteta.La asta ma refeream.Nu stiu cum de n-am gasit-o.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si Dragos Octavian
Morgano spune:
Sfat, din proprie experienta, si inovatie:
1. in loc de carne de pui am pus peste afumat
2. Printre ciupercile intregi din conserva am presarat ciuperci marinate (de la borcan din comert)....
Am facut de Revelionul asta si a iesit extraordinara. Spor la gatit si pofta buna
Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Balbina spune:
Ripley, eu numai ciuperci marinate (personal) folosesc, din conserva nici nu stiu cum sint la gust. Ideea cu peste afumat e super, am retinut-o.
Hehe, si tu esti mamica de octombrie, felicitari! O sarcina usoara si un bebe sanatos!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
CatXO spune:
Foarte buna reteta de ciuperci marinate! Am facut din 500 g de ciuperci si s-a mancat instant. Data viitoare iau 2 kg!
Pupici
Lorelai spune:
am facut-o si eu de ziua fetelor, tot cu ciuperci marinate. m-a cam dezamagit. salata arata super dar la gust nu prea mi-a placut. era cam uscata. daca maioneza nu e sarata si acra (a mea nu e, ca e de la borcan) salata nu prea are gust, nu se combina aromele de la ingrediente.
data viitoare fac un dressing mai subtire din maioneza cu condimente si cu smintina si pun intre straturi. unsa numai cu maioneza nu ajunge. apoi, morcovii si cartofii ii amestec si pe ei in prealabil cu dressing inainte. in plus, reteta nu arata ca s-ar pune sare sau alte condimente. cred ca trebuie adaugata sare si piper si un pic de lamiie.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Balbina spune:
Lorelai, eu fac salata cu o noapte inainte, si reusesc sa se intrepatrunda aromele. Si ai dreptate cu maioneza, am uitat sa mentionez faptul ca eu nu ung de obicei straturile cu maioneza, ci amestec separat compozitia fiecarui strat cu maioneza si apoi "cladesc". Si asa iese salata mai savuroasa. De sare scuze, mi-a scapat, cu siguranta se sareaza si se condimenteaza dupa gust, dar am uitat sa scriu. Bine ca nu e inchis subiectul, o sa-mi fac timp sa editez reteta. Multumesc pentru observatii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze