Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci | Autor: simona_filipas

Link direct la acest mesaj

Stie cineva reteta de la salata "Poienita cu ciuperci"?Am cautat-o pe forum dar n-am gasit-o


Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Te referi la asta?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Balbina saru'mana pentru reteta.La asta ma refeream.Nu stiu cum de n-am gasit-o.


Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sfat, din proprie experienta, si inovatie:

1. in loc de carne de pui am pus peste afumat

2. Printre ciupercile intregi din conserva am presarat ciuperci marinate (de la borcan din comert)....

Am facut de Revelionul asta si a iesit extraordinara. Spor la gatit si pofta buna

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ripley, eu numai ciuperci marinate (personal) folosesc, din conserva nici nu stiu cum sint la gust. Ideea cu peste afumat e super, am retinut-o.

Hehe, si tu esti mamica de octombrie, felicitari! O sarcina usoara si un bebe sanatos!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Foarte buna reteta de ciuperci marinate! Am facut din 500 g de ciuperci si s-a mancat instant. Data viitoare iau 2 kg!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

am facut-o si eu de ziua fetelor, tot cu ciuperci marinate. m-a cam dezamagit. salata arata super dar la gust nu prea mi-a placut. era cam uscata. daca maioneza nu e sarata si acra (a mea nu e, ca e de la borcan) salata nu prea are gust, nu se combina aromele de la ingrediente.

data viitoare fac un dressing mai subtire din maioneza cu condimente si cu smintina si pun intre straturi. unsa numai cu maioneza nu ajunge. apoi, morcovii si cartofii ii amestec si pe ei in prealabil cu dressing inainte. in plus, reteta nu arata ca s-ar pune sare sau alte condimente. cred ca trebuie adaugata sare si piper si un pic de lamiie.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lorelai, eu fac salata cu o noapte inainte, si reusesc sa se intrepatrunda aromele. Si ai dreptate cu maioneza, am uitat sa mentionez faptul ca eu nu ung de obicei straturile cu maioneza, ci amestec separat compozitia fiecarui strat cu maioneza si apoi "cladesc". Si asa iese salata mai savuroasa. De sare scuze, mi-a scapat, cu siguranta se sareaza si se condimenteaza dupa gust, dar am uitat sa scriu. Bine ca nu e inchis subiectul, o sa-mi fac timp sa editez reteta. Multumesc pentru observatii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput