Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Ioana e "capo dell tutti capi" (sper ca am scris bine). Scrie in mail-ul comun cum se schimba capitolul. E fffffffff simplu!
maine.......
...
Simona21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Ok deci o asteptam pe Ioana acum. Iar tu de ce nu dormi? Ai emotii?
Si eu as avea. Cand eram copil si plecam la mare luam un tren la 3 dimineatza si pana atunci nu puteam dormi, aveam furnici in stomac.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
Lia cred ca viseaza la injectia de dimineata!![]()
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
karligutza spune:
aylin_tarcan multumesc ca mi-ai urat bafta... am avut!
... nu ti-am raspuns imediat cu toate ca am mai postat vreo 5 mesaje de atunci.. dar am fost si la doctor intre timp.. bebelina e ok... toate-s normale! tonus, dimensiuni conform saptamanii din grafic, iar ce e mai interesant e ca doctorul meu e un pic cam zuzi!
... m-a facut sa rad in cele cateva minute de consultatie ca burtika numa'n sus si numa'n jos sarea!
nu stiu zau ce-a putut el masura acolo! anyway... azi sunt iar 100% 'compusi' veseli! sa speram ca maine va fi la fel!
cine zicea ca nu prea se bucura de sarcina? whyyyyyy?
daca nu doare nimic, hai zambiti va rog! sa vin eu sa va dau un pup? poate va molipsesc!
pupici!
si cred ca si noapte buna!
ca altfel o invatam pe bebelina forumista si nush daca ii fac 'permis' asa devreme la calculator!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Simo78 spune:
Acum am terminat cu dusul, am facut muulte sandwich-uri pentru ca stam mult in aeroport si acolo nu au decat un restaurant f scump in care anul trecut cat am baut o cafea (10 lei) am vazut gandaci
...plus o sticla de 500ml de apa plata era anul trecut 6 lei.
Si nici nu prea mi-e somn, recunosc ![]()
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Luna1 spune:
Karligutza eu stiu la ce sunet se va calma bebele meu cand iese din burta: la sunetul tastaturii!
Eu stau cu laptopul pe burta si el/ea mai da cate un picior (sau ce o da acolo).
Felicitari pentru bebe miscator.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
karligutza spune:
da LUNA, cred ca s-a suparat pe noi! dar jadi vine cand o strigam... ea de fapt e cu noi, dar nu o vedem! ca in povestea ta cu gemenii... tot bilanturi, tot hartii? jadiiiiiiiiiiii?!!! denis??!!!!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Acum am terminat cu dusul, am facut muulte sandwich-uri pentru ca stam mult in aeroport si acolo nu au decat un restaurant f scump in care anul trecut cat am baut o cafea (10 lei) am vazut gandaci...plus o sticla de 500ml de apa plata era anul trecut 6 lei.
Si nici nu prea mi-e somn, recunosc
maine.......
...
Simona21+
Matei Hisham
Ai emotiii! Ai emotiii! na na na na na nah!
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Karligutza eu stiu la ce sunet se va calma bebele meu cand iese din burta: la sunetul tastaturii!Eu stau cu laptopul pe burta si el/ea mai da cate un picior (sau ce o da acolo).
Felicitari pentru bebe miscator.
Luna20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

....
si a mea se va lua de manuta cu "a ta" (observi aluzia, da? merci pentru felicitari!

eu am ras mult azi, de aceea ma ingras eu!
, dar ati inteles voi...) si inainte ca sa mananc am luat frumos cantarul si 

ce spuneati? eu sa nu mananc budinca? doamne fer' karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica
Simo78 spune:
Luna dar tu cum de batui pe la ora asta?
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Simo78 spune:
Apropo de ras...eu de cand sunt insarcinata si dupa ce am scapat de
..cand rad...apoi rad mai frate! din tot sufletul...de mult nu s-a mai intamplat asa...rad pana imi dau lacrimile!
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham