Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
Luna1 spune:
Simo repet 

![]()

Te asteptam cu nerabdare inapoi
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Simo78 spune:
Brazuca o petrecere frumoasa pe 14 (sper ca retinut bine), sa stralucesti si sa nu lasi nimic (soacra, cumnata) sa-ti umbreasca ziua. Gandeste-te ca de ziua asta ai sa-ti amintesti o viata si nu o sa vrei sa-ti amintesti de nervi din cauza lor, nu?

Anya, Luna, Lavinia, Ioana, Deni, Lia, samadhi, Nikole, Anto
.....si la toate celelalte, nu va su[parati ca nu scriu toata lista de la prima pagina ![]()
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
brazuca25 spune:
Simo (ai retinut bine...pe 14 este ziua cea mare). Promit sa fac abstractie de tot ce ma deranjeaza in jur.
Sa te intorci cu burtik bronzata si sa te distrezi si pt noi cele care nu prindem sa vedem marea pe anul asta!
22+
Maria
poze cu noi
karligutza spune:
Bravo SIMO...! ai intuit ce te asteapta si la SOSIRE! ![]()
![]()
deci subscriu la ce 'comite' LUNA acolo de zor:

HAVE FUN SIMOOOO!!!!!!
uite aici cum ne lasi in urma ta... 

![]()
!!!
te pupam dulce si sa ai grija de tine (si implicit de Matei din burtik... ) iar restul... sa aibe grija de tine si apoi de ei! ca doar tu esti 2 si ei 1...! ![]()
Have a nice flight!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Simo78 spune:
karligutza 
V-am zis eu ca usor usor transfer lista de pe prima pagina aici...
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
karligutza spune:
se vede ca m-am intors vesela de la consultatie! ![]()
insa mi-a placut ce ati dezbatut aici: Anya, Luna m-ati linistit! mi se parea si mie aberant sa se faca epiziotomia in timpul travaliului (c-o fi la inceput e groaznic de imaginat, c-o fi la mijloc sau mai pe final... bleah!) si sa sangerezi cand gravida inca mai e in faza de dilatare!
nu am intrebat medicul asa cum spusesem pt.ca mi se parea ca fac o gafa, oricum eu la Giulesti sunt programata sa nasc (daca nu ma prinde momentul stiu eu in 'HONOLULU'...) insa voi vorbi atunci la momentul premergator nasterii efective daca si cand se face epiziotomia in maternitatea lor. Deci Carla daca ai putintica rabdare iti 'spune' chiar io! dar mai pe la 11.07.2007! pana atunci nu mai crede tot ce auzi! ca vezi? te sperii si tu degeaba! s-ar putea sa nu fie deloc asa cum ai auzit si eu zic sa le crezi pe fetele noastre de aici: Anya si Luna care au argumentat foarte veridic!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
karligutza spune:
Simo cred ca nu pleci tu la culcare si nici in DUBAI pana nu mai schimbi o data capitolul! vezi bine ca eu stau drepti pe pozitie si scriu aici de zor!
or ne lasi pe mana profesoarei cum ai amintit tu de curand ca ai avut profesor bun de stii sa schimbi asa rapid capitolul!
ia sa apara profesoara la interval! ca altfel plecam
in cautare dupa ea si zau ca avem o sagetica
si pentru ea! 
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
Cred ca profesoara e Jadi/Deni care nu prea ne-a onorat cu prezenta in ultimul timp, se pare ca nu ne place si nu mai vine pe la noi.![]()
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Simo78 spune:
Ioana e "capo dell tutti capi" (sper ca am scris bine). Scrie in mail-ul comun cum se schimba capitolul. E fffffffff simplu!
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Simo78 spune:
Vreau sa imi cer scuze public, am uitat sa le pup pe "matinalele" cu care imi beau cafeaua pana va treziti / ajungeti la serviciu voi, Lia, Alina si Otim
Edit pentru ca deja e azi, nu mai e maine ![]()
pe drum...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham