Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
karligutza spune:
are are!
simo vrei si niste budinca? e proaspata si buuuuuna!!! ![]()
hai ca nu vreau sa iti fac rau ... dar daca e musai sa papi, facem noi cumva maine sa ne videm!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Simo78 spune:
Aaaaa! Tu ai musafiri in week-end`ul asta! Succes sa le arati cat esti de gospodina si cum radiezi de fericire ca esti 
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Luna1 spune:
La mine e doar 22:40 asa ca am o scuza dar merg acum la culcare ca deja zice barbatu' ca l-am parasit pentru pc mai exact pt voi.![]()
Karligutza mersi de aluzie. Las ca daca e baiat vin la petit.
Noapte buna fetele si pt simo again 

Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
karligutza spune:
da simo... sa vezi ce gatesc vineri! budinca de azi e numa' pt.noi 
sambata musafiri, duminica la drum cu noi!
luna, daca asa va fi soarta, nu refuza o cuscra gospodina la budinci si nu numai!
vai ce modesta sunt! da' moldoveanca's sigur!!!!! fugi la sot! si vezi ce faci ca ai promis tu odata ca faci ceva mai tarziu!
sa fiti cuminti, da?
![]()
nani nani puii mamiii... eu nu mai pot si la pagina 20... ca ma cearta si pe mine sotu'... SIMO, las' ca ne salveaza JADI tomorow morning! somn usor si s'auzim numai de DUBAI, ca-n DUBAI... etc... de-aci in 3 saptamani! ok? 

si multe
si la socricica!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Luna, nu ma supar dar nici nu cred ca insist intr-o aberatie, stiu cum decurge travaliul, la prietena mea a durat 28 ore. Astept sa aud cum e la Giulesti cu taietura.
Plec si eu spre casa, am program de masaj perineal in fiecare seara, maine merg la control la dentist si la doctorul de familie, deci voi raspunde cu intarziere la urmatoarele intrebari sau comentarii. Noapte buna!
Carla,25+
Carla drag daca tu crezi ca asta e bine pt tine, asa sa faci. Eu sunt de parerea ca fiecare stie ce e mai bine pt el. Iar pana la urma nu trebuie sa avem toate pareri comune.
Informatii despre epiziotomie
In JAMA zice ca nu ii bun: http://www.childbirthconnection.org/article.asp?ck=10004
Iar WebMD zice ca nu ajuta majoritatea mamelor:
http://www.webmd.com/content/article/105/107840.htm
Asta e parerea doctorilor de aici.
Tu faci ceea ce crezi ca e bine pt tine.
Karliguta sa aveti o vacanta placuta!
Luna1 sunt mai curioasa ca tine in ceea ce priveste sexul copilului.
de la sora mea, care sta si ea in Anglia de 7 ani. Simo78 voi mergeti in Dubai? Daca nu ma insel este un hotel tare frumos de 6 stele acolo. Tare frumos ii hotelul ala.

E tare tarziu la noi, noapte buna fetelor.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
23+
poze cu fetita si cu mine
Simo78 spune:

Sa va ispitesc cu o 
pe drum...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Simo78 spune:
Uite si pagina 20....ia sa schimb eu capitolul daca tot nu am cu cine vorbi.
pe drum...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Simo78 spune:
Capitol nou aici
pe drum...
....
...