Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

mychydutza - elevitul are si calciu ( scrie in prospect )

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Aylin si eu tot de luni am renuntat la magne si am inceput Elevit-ul. Incredibil ce schimbare! Ajunsesem isterica, ma lasasera nervii si nu mai eram in stare de nimic! Eram leguma! Acum insa s-a schimbat treaba! La fel am simtit diferenta si la prima sarcina cand am luat Materna si atunci nu m-au ingrasat deloc!

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

claudia imi pare bine de vestile bune care le-ai scris.sa dea DD sa auzim numai asa vesti de la toata lumea.sa-ti traiasca feciorul!
nu va faceti griji de balanta ca o echilibreaza luna cu fetitza ei frumoasa si cu chip linistit ca mami.
anto si aylin multumesc de intrebari eu nu stiu daca sunt bine sau nu.adica am contractiile B-H si ceva dureri pe jos si nu stiu cat sunt de normale si cat sunt patologice.cu cat citesc mai mult devin si mai in ceata....morala maine il sun pe dr sa vad daca pot ajunge la szeged saptamana viitoare ca sa masuram colul si sa vedem balerina la eco .a trecut si mult timp de la ultimul,cel putin pt mine 5 saptamani e ffff mult,asa ca asteptam confruntarea cu nenea dr.....si preventiv stau mult in pat pana ajung la control sa nu am surprize.oricum cum merg putin cum ma doare burtica si mi se intareste ...cam asta ar fi rezumatul.
samadhi imi pare rau de necazul tau ,dar inafara de starea pe care ti-o da acum acest herpes,adica dureri daca ai,jena la ochiul respectiv si alte fenomene locale,nu te ingrijora pt leoaica mica si frumoasa din burtica ta.herpesul poate afecta sarcina cum au zis si fetele doar daca e genital si atunci se face cezariana si deci nu e nici un risc.nu te mai gandi de unde l-ai luat e posibil sa fi avut pana acum virusul si pe fondul scaderii imunitatii in sarcina sa apara cand vrea el.
mychy elevitul are calciu si mai are si vit d3 care ajuta la fixarea lui.

alina 23+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor!
Am si eu o intrebare: stie cineva daca farmaciile din Ungaria dau vaccinul imunoglobuline Behring ..parca asa se scrie....( cel care se face la bebei cu mamici purtatoare de virus hepatic B )? In Romania pe unde am intrebat au zis ca nu-l aduc de dincolo. Stiu sigur ca se da in Germania , dar ma gandeam ca poate il gasesc mai aproape sa nu fac atata drum!

va pup dulce

sorina 22+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

estecri eu stiu ca il dau pe baza de reteta din romania.cel putin partea de vest a tarii din ungaria se aprovizioneaza cu imunoglobuline.dar incerc sa ma interesez mai sigur.la mine nu e cazul ca il are spitalul in dotare.

alina 23+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

alina.a, cumintica si sa te duci la doctor sa iti vezi balerina!

andutzy, si eu la prima sarcina am luat materna si nu am pus deloc pe mine. dar sper si eu sa intru in rand cu lumea. poate poate mai trage si cantarul ala un pic un jos. asa ca elevit scrie pe mine de luni! (ma rog, care o fi diferenta intre elevit si materna eu nu stiu, dar cred ca e acelasi lucru). si poate imi creste si mie tonusul, pofta de viata si trece stresul asta. dar mai intai sa vedem maine la eco ca e totul bine, si creste tonusul imediat!

eu din cate stiu .... din auzite, e ca nu ai voie suplimente de calciu in sarcina. doar ce contin vitaminele prenatale. nu calciu efervescent sau alte tipuri de calciu. laptic, iaurtel...exact ce nu imi place mie.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Eu am intrebat de supliment de calciu... dar ma refeream la ceva peste gramajul din ELEVIT... evident ca Elevit contine si calciu, scrie pe prospect, insa doar 125 mg sau asa ceva... peste aceste 125 grame (edit: miligrame!!! ) zilnic, nu ne trebuie mai mult? ca incep cariile, se exfoliaza unghiutele... deci? poate vine sfatul colegei noastre dragi Anya vis-a-vis de acest aspect. Stiu ca e periculos sa se administreze prea mult calciu pentru ca s-ar putea depune aiurea si ce e mai rau sa intareasca prea mult osisoarele lui bebe, care ar trebui sa fie elastice atat la nastere cat si dupa pentru a se mula mai bine la iesire si ulterior sa se dezvolte organele bebelui (iar daca oasele sunt prea tari, nu va mai fi loc sa se dezvolte creierasul, etc...) e adevarat? sau iar am auzit aberatii?

and Carla unde s-a auzit de asa o manevra? cum sa te taie de la inceputul travaliului... eu am auzit ca se practica aceasta "taietura" dar cand iese bebe de tot si nu e loc suficient.... in nici un caz la inceputul travaliului! spune-ne ca sa fugim de spitalele respective!

pupici...

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Mergi la inceput

karligutza, eu am raspuns ce stiu. ca nu e voie. eu asa am auzit de la doctori in general.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin eu simt contractiile BH si cand merg pe strada, pt ca sunt insotite de ceva disconfort (ceva intepaturi) si presiune in partea de jos (ma exprim si eu ca o baba ). Si asa cum spunea si Alina.a cel mai adesea le simt cand sunt pe verticala sau cand tocmai ma ridic din pat.

Claudia felicitari pt rezultatul bun la amnio. De acum poti sa te bucuri de baietelul tau din burtica din plin

Eu iau Elevit de la inceputul sarcinii, am mai facut si o pauza de vreo luna, si ma simt bine cu el. In primul rand tranzitul intestinal e mai bun Mai am, in schimb, niste fluctuatii in starile mele de spirit si de cele mai multe ori sunt f nervoasa si imi vine sa bat pe toata lumea, dar astea nu stiu daca sunt hormonale, s-ar putea sa ma cam provoace cei din jur

Samadhi nu te mai stresa, ca faci mai rau cu herpesul ala de la ochi. Bine ca nu e vaginal, deci nu face niciun rau la bebelas, doar tie, din pacate. Insanatosire grabnica! Uite, dam pup sa treaca

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

lavinia, si pe toate care mi-au raspuns. eu cred ca am niste BH incipiente . am mai scris eu unde simt presiune cateodata. dar nu prea vad de ce ar fi de la contractii acolo asa de jos.

Aylin, 19+

Mergi la inceput