Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
otim spune:
Felicitari claudia75 , bine ai venit in gasca noastra , cei cu carucioare 
21 saptamani
Laurentiu
samadhi spune:
ANYA - merci !
Fetelor merg sa mananc ceva ca doar o banana am mancat pana acum si dupa aceea plec la medicul meu ginecolog sa vad ce zice si ce tratament sa iau.
Multa sanatate la toate ! E cel mai important lucru !
19+
claudia75 spune:
Otim Acum urmeaza o parte tare dificila: alegerea numelui. Ni s-a spus inca de acum sase saptmani ca este posbil sa avem baietzel. Confimarea a fost facuta ieri. In astea sase saptamani nu am reusit sa alegem un nume. Eu daca spun un nume, lui nu-i place. De asemenea, mie nu-mi plac alegerile lui. Ne-am propus ca termen sfarsitul saptamanii pentru a ne hotari. Sotul meu vrea un nume mai straine, gen Patrick, Lucas. Eu vreau ceva care sa sune mai romaneste. Cred ca pana la urma o sa ajungem la un compromis.
Claudia
21+
andutzy spune:
Aylin, sorry, am avut treaba prin bucatarie!
Eu am renuntat de 3 zile la Magne B6, iau Elevit, Biomarin si Ranitidina. Sunt alt om! In sfarsit am si eu vlaga care imi lipsea de 4 luni incoace!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Multumesc ca m-ati trecut cu dr. si spitalul pe prima pagina.
Andutzy, ma bucur ca iti merg bine vitaminele.
Meda, Luna, asa e, sunt norocoasa ca am gasit doctorita asta. Eu sunt foarte flexibila, am muschii antrenati, si sper ca si perineul sa poata fi antrenat in acelasi fel. Daca nu se poate fara taietura asta e, dar macar stiu ca incearca. Si daca trebuie neaparat se face superficial si in ultimul moment, nu cand incepe travaliul cum fac altii.
Luna, imi imaginez ca si Cosmin e neastamparat, asta e, copiii mici au energie multa si o parte din ea e si distructiva. Cred ca ti-a stat inima cand l-ai vazut cu gheata la nasuc.
Nikole, felicitari pentru vestile bune, n-am mai scris dar am urmarit sa stiu ce faci.
Olguttza, stiu depozitul de mobila de la liceul Sincai, l-am vazut cand nu ne cautam inca mobila si erau lucruri dragute. Acum imi scapase din vedere, dar vom trece pe acolo cat de curand.
Noi de la Baby Expo am luat un poncho pentru mine care se poate purta si cu burta si fara, si am luat vata de zahar la pahar. In rest doar am studiat oferta la carucioare si patuturi. Hainute nu ne trebuie ca deja avem prea multe.
Samadhi, te asteptam cu vesti.
Simo, drum bun si vacanta placuta, sa te odihnesti si sa te distrezi cat pentru noi toate la un loc.
Carla,
25+ 
Antoanela23 spune:
Buna dimineata la fete,
Nu am reusit sa citesc decat ce ati scris azi. Azi-noapte iar am avut dureri si contractii, dar pana la urma s-au calmat si am putut sa dorm si eu un pic.
Simo, mersi frumos,
. Drum bun si vacanta placuta. Si eu am firisoare de sange cand imi suflu nasul, nu cred sa aiba legatura cu vitaminele ci cu sarcina in sine.
Ioana,
, neata
.
Alina, multumesc mult,. Tu cum mai te simti?
Lia, bafta sa te intorci repede de la spital si cu vesti bune, bineinteles.
Aylin, mersi mult, numai bine si tie, bafta la eco.
Otim, nu te mai stresa daca nu afli tot ce se poate acum, o sa ai ocazia sa intrebi si dupa ce vin bb-ii, cand ne vom muta la Scutece, Doamne ajuta!
Claudia, felicitari pt rezultatele bune, sarcina usoara si fara griji in continuare.
Jeni, si eu ii puneam manusi lui Victor, indiferent cat ii taiam unghiile tot se zagaria pe fata.
Luna, si aici se da default Vitam K la nou-nascuti, picaturi in gurita, dar nu mai stiu exact cat timp.
Va las acum si sper sa reusesc sa citesc ce ati scris ultimele doua zile.
Pana atunci, va multumesc tuturor care mi-ati urat de bine mie si bebelinei
.
Pupici, o zi buna,
Anto
25 si
Victor (8 octombrie 2005)
aylin_tarcan spune:
brazuca, cum adica col nevizualizabil? nu inteleg. alte comentarii nua a avut? nu l-ai intrebat ce e aia?
andutzy, asa ma gandeam si eu sa fac. de luni, ca la curele de slabire ![]()
ca eu oricum nu stiu cat de bine mananc, sunt ca o aschie si ma gandesc ca poate mai pun si eu pe mine si mai ajut copilul cu o vitamina acolo.
Aylin,
19+ 
otim spune:
claudia75 - sora mea ( care a nascut in Decembrie ) stii cand au cazut de comun acord asupra numelui ??? i se rupsese apa la 3 dimineata , iar in drum spre spital au ales numele . Noi l-am ales asa direct cand am aflat ca sunt insarcinata tati a zis ca e baiat si-l va chema Laurentiu . Toti ne-am distrat pe tema asta iti dai seama ca pe atunci bebi era la faza de "mormoloc " , si nimeni nu a reusit sa-i scoata asta din cap . Cand ni s-a confirmat ca e baiat asa a ramas numele ( daca era fata alegeam eu pentru ca el zicea Lucretia , iar mie nu-mi place ). Eu zic ca mai aveti timp sa va mai ganditi , sanatos sa fie e mult mai important .

21 saptamani
Laurentiu
mychydutza spune:
intreba cineva despre suplimentele de calciu in sarcina. se poate lua calciu? ia cineva? io iau eleveit. probabil are ala.......sau nu?
+20
mihaela
poze