Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
samadi, herpesul genital se ia pe cale sexuala in general, insa poti sa-l iei si de pe colacul de la wc, un prosop cu care s-a sters o persoana infectata, etc. in faza de eruptie este fffffff contagios. asta e. cea mai buna cale de a evita o eventuala eruptie este sa-ti tii imunitatea sub control. erupe pe fondul unui organism slab imunizat, stresat, etc. asta e valabila si pt celelalte tipuri de herpes, nu doar genital........
+20
mihaela
poze
samadhi spune:
LUNA - da dar asta cu un partener infectat, ceea ce nu e cazul la mine, ma refer daca mai sunt si alte modalitati de ex. mergi la o toaleta publica ????
Sau alte cazuri.... eu nu le cunosc....
19+
brazuca25 spune:
Mie ieri la morfofetala dr mi-a scris pe hartie col nevizualizabil!
22+
Maria
poze cu noi
Simo78 spune:
Claudia felicitari in primul rand pentru rezultatul de la amnio!
si, bineinteles pentru 
Luna
esti de coma!
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Ioana75 spune:
Claudia, felicitari pentru rezultatul la amnio! Ce mai fac sefii tai
?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
claudia75 spune:
aylin Si eu stiam ca nu e ingrijorator un col scurt de 3.5. De asta am fost surprinsa cand mi-a spus doctorul ca este scurt si sa am grija. Dar maine o sa aflu si o a doua parere, cea a doctorului care ma urmareste.
Luna, Simo 

Simo In ultima luna am stat in medical, deci nu am mai trecut pe la servici. Abia din aprilie ma duc. Asta pentru ca am aflat ca unul dintre sefi (cel care mi-a facut cel mai tare zile negre) a fost schimbat din functie. Ehe, Dumnezeu nu da cu parul! Ma mai duc in aprilie, inca vreo saptamana in mai, dupa care imi iau concediul de odihna si apoi direct in prenatal
Ioana75 spune:
Claudia, ma bucur sa aud ca seful cel rau si-a primit rasplata
. Sper sa nu te streseze prea rau la serviciu seful cel nou.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Anya20 spune:
claudia75, felicitari pentru baietelul sanatos! sa creasca mare, mare si frumos.
samadhi, imi pare rau ca ai probleme! multa sanatate!
iar nick-ul este foarte frumos. ca si simo, m-am gandit ca trebuie sa insemne ceva deosebit.
simo, parca am si eu fluturasi in stomac in locul tau (asta pe langa fluturii zdraveni pe care mi-i da fi-mea!!!)
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
claudia75 spune:
Acum am vazut. Am venit eu si am ingrosat si mai tare randul baietzeilor! Dar, sunt convinsa ca pana la final balanta de va echilibra.
Claudia
21+