Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mychydutza, asa ziceam si eu...ca mi-as fi dat seama. da, am IgG pozitiv, dar se poate reactiva virusul. asta e pericolul. ei, mai aflam noi pana la nastere. ma gandeam ca daca se rup membranele s-o infecta fatul? dumnezeu stie...lasa, ca dupa ce o sa am si eu medic, o sa intreb.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Buna fetelor!
Sunt fericita, tocmai am primit vestea ca rezultatul amniocentezei este bun. Am un bebe sanatos. Gata, am scapat de stres. Trei saptamani am stat ca pe ghimpi. Nu am putut sa ma bucur deloc de sarcina. De aceea nici nu am mai intrat sa stau de vorba cu voi, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit in fiecare zi. V-am urmarit vorbind despre carucioare si hainute, insa mie mi-a fost teama sa intru in discutii. Daca iesea rezultatul pozitiv si eu imi faceam planuri degaba...In fine, a trecut. Singura mea grija de acum inainte este sa duc sarcina cat mai aproape de termen.
Acum pot si eu sa va rog sa ma treceti cu un baietel si cu doctorul Florentina Paris de la Filantropia.
Am facut ieri si morfofetala si mi-a aratat un bebe dragutz, grasutz si fara defecte. Totul este bine cu exceptia unui col pe care cea care mi-a facut ecografia il considera scurt:3,5. Nu-mi dau seama, este o valoare ingrijoratoare sau nu? Maine o sa am o intalnire cu doctorul meu si o sa ma lamureasca mai bine.

Claudia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Cum se ia herpesul genital ??? Am citit ca majoritatea oamenilor au in stare latenta virusul de herpes depinde cand se declanseaza si in 50% din cazuri revine iar....... acum sa traim cu frica si de problema asta???

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor voua va merge greu forumul? La mine nu stiu ce se intampla, mi-a intrat de doua ori un mesaj, postez greu...

Samadhi eu am avut herpes la gura in primul trimestru unul dupa altul, nu-ti face griji e asa cum zic fetele, sa nu fie activ la nastere.

Simo are you excited?

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

SIMO pa pa,BE HAPPY
ALINA,multumesc pt. informatii.
ANYA,MERCI MULT...Eu nu vreau sa creez polemici,vreau doar sa ma informez cu tot ce se poate pt. ca la primul bebe am facut destule greseli,pt. ca nu eram f bine informata si toata lumea ma batea la capdar acum nu mai au voie sa zica nimic ca ii dau si afara daca nu ma lasa in pace cu sfaturile "bune".Vreau sa stiu la bebe 2 tot ce se poate sti,nu voi fi perfecte,dar incerc...
a fost buna si discutia cu scosul bebelului afara,ca dupa rude trebuia sa-l scot dupa o luna,insa l-am scos dupa vreo saptamana...
oricum sarumana pentru toate informatiile si mai asteptam...
LIA am vazut si eu acelasi lucru la noi,dar bine ca nu le-au folosit la mine ca le faceam o panarama de nedescris....m-am uitat si am vazut ca la mine despacheta...dar asa se folosesc in general,va dati seama?oare nu se gandesc cate boli se pot transmite asa,e groaznic....

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

samadhi, sper sa ai o forma usoara, sa nu se repete des si sa nu se mute si la celalat ochi! Dar in caz ca ai nevoie mai incolo, ma pot interesa la prietenul meu sa-ti spun cite tratamente si lentile ajutatoare a folosit. Pe post de sperietoare sa iei tratamentul ma ofer eu, ca am un transplant de cornee la un ochi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Claudia felicitari!!!! Sa-ti traiasca baietelul! Colul nu e scurt, cred ca e chiar foarte bine insa iti vor raspunde fetele mult mai informate.

Samadhi se ia sexual cel genital din cate stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Simo are you excited?

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

claudia75, eu nu mai inteleg nimic din ce zic doctorii astia. eu la 14 saptamani aveam colul de 32 si mi s-a zis ca e ok. de altfel eu stiu ca daca scade sub 3 se iau masuri! la 3.5 mie nu mi se pare un col scurt. mie, care dumnezeu stie cat mai e acum. oricum, am auzit ca unele fete au si colul de 5, ori la mine negravida colul avea 42.

din punctul meu de vedere col de 35 nu e motiv de stres. o sa iti spuna si fetele, ca mai sunt fete cu colul cat al tau.

felicitari pentru rezultatul la amnio si pentru bbele sanatos!

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Simo

Mergi la inceput