Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

samadhi eu in primul trimestru am avut un herpes dupa altul. Nu la ochi, ce-i drept, dar in rest pe toata fata...gura, nas, barba...Si in primul trimestru e mai mare pericolul de malformatii, iar medicul mi-a zis sa nu-mi fac griji. Iar de cand am trecut in trimestrul II a zis ca cu atat mai putin poate pati ceva. Oricum medicul tau iti va explica mai bine si o sa te linisteasca.

P.S. Din totdeauna am vrut sa te intreb daca nick-ul tau inseamna ceva . Poate imi spui vreodata...

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mychydutza, dar tu il repeti de-a lungul sarcinii regulat? cu ce te ajuta in timpul sarcinii daca doar la nastere e periculos? mie nu mi s-a zis sa il repet.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aylin eu am avut o eruptie urata acu vreo 3 ani parka si dr ginecolog mi-a zis ca e herpes(fara analize). mi-a trecut cu medicamente si inca o chestie (un spray -herpigen). ginecologu de atunci mi-a zis ca poate da malformatii si m-am cam ingrozit. cand am decis sa fac copil m-am dus la ginecologul meu de acuna , dr .Puia , in care eu am mare incredere, care mi-a zis ca sa nu-mi fac griji. ca daca ar fi sa ne luam dupa cati virusi avem in noi n-am mai face copii delok. eu in sarcina n-am mai facut herpes. sper sa ma fereasca dzeu. dar daca erupe iar, o sa fac cezariana.
oricum io am facut acu vreo 2 ani un vaccin de imunizare la Cantacuzino. daca vrei detalii iti dau cu placere.............

+19
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

Luna superba 'discutia' dintre gemenii din burtica! ; emotionanta, hazlie si in acelasi timp un alt fel de 'lectie'... [cool

hai repede cu o fetita de lunita! asteptam vesti de la tine, cum de ai rabdat atat si nu ai mers la privat mai devreme? sa inteleg ca secretomania asta referitor la sexul bebelusului se practica doar in sistemul public de sanatate? aia sunt mai cu mot sau ce? de ce teoria asta? ai idee? au si un raspuns la intrebarea de ce nu spun nimic pana la nastere mai ales daca gravida sau/si sotul acesteia intreaba?

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Karligutza secretomania e doar la stat si se vehiculeaza 2 ideei: una ca ii poti da in judecata daca au gresit (ei iti spun ca e fata, tu faci dormitorul roz si cumperi rochite si iese baiat) si ceri despagubiri; doi ca anumite persoane obsedate de ideea de a avea primul copil baiat avorteaza daca afla ca e fata.

La privat sunt asigurati in privinta asta deci daca tu ii dai in judecata si ceri despagubiri ei recupereaza banii de la asigurari.

Simo Ei oricum militeaza pentru lipsa taieturii, adica fac tot ce pot sa nu te taie, in plus cand apare capul decid daca e mai bine sa te rupi putin sau sa te taie (in cazul in care capul e prea mare) insa mi-a zis moasa ca sunt rare cazurile cand nu te rupi pe cusatura veche deci eu deja m-am obisnuit cu ideea.

Andra aici se recomanda sa nu folosesti deloc geluri de igiena intima caci favorizezi infectiile. Voi citi diseara in carte care e explicatia insa ei spun in timpul sarcinii sa te speli normal cu apa si sapun si in nici un caz geluri intime.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

samadhi, acum ai aflat de herpes la ochi? Nu stiu de legatura cu sarcina, dar am un prieten bun care are de citiva ani si nu mai scapa de el, face multe tratamente. Bafta la doctor, si vezi ce medicamente poti lua, ca nu e de glumit cu ochii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mychydutza, eu nu am avut niciodata eruptie herpetica, insa mi-a iesit la analize HSV I+II IgG pozitiv. banuiesc ca daca aveam eruptie, imi dadeam seama

oricum, mai e pana la nastere...sper sa aflu pana atunci cum e cu nenorocirea asta.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Multumesc fetelor, sper sa fie asa si sa nu fie activ in momentul nasterii, ca am citit ca mai poate sa reapara....... cel de la gura il aveam si eu dar nu in sarcina, mai aparea din cand in cand ......... fara sa ma gandesc ca e periculos.
Acum e pentru prima data cand am asa ceva la ochi, nu am avut niciodata probleme, acum stau cu frica sa nu mai apara si genital, normal ar fi posibil sa-si mute locul dupa ce trece cel de la ochi???????

Simo - Samadhi inseamna adevarata fericire care o atingi prin iluminare, sau unirea ta cu divinitatea. Asta explicat in doar cateva cuvinte.

Multumesc pentru raspunsuri, m-am mai calmat.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Luna1 nu stiu daca fac bine sa iti scriu, sau nu. Dar poate e mai bine sa stii.
Eu am cunoscut un baietel de 2ani in spitalul de copii la care nu i s-a administrat vitamina K la nastere. (Spitalul de copii la care am fost este unul dintre cele mai mari spitale de copii din lume.) Nici nu cred ca poti sa iti imaginezi ce am auzit si ce am vazut acolo.... dar chipul lui Austin a ramas intiparit in sufletul meu... bietul copil...
Te rog nu fa gresala pe care a facut-o Jenny. Te rog da vitamina K bebelusului tau.
Daca vrei o pot suna pe Jenny si poate ea sa vorbeasca cu tine.
Daca il vei vedea pe Austin, nu il vei putea uita niciodata... totul e asa doar pt ca nu a avut acea vitamina K data la nastere.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Cristina nu a zis nimeni ca nu ii voi administra copilului meu vitamina K la nastere ci mi se pare doar normal sa ma informez iar cand citesti un raport in care sunt pomenite cazuri de leucemie si cancer iti spun sigur ca vrei sa afli mai mult. Eu merg in general pe mana medicilor insa nici nu inchid ochii si zic "gata, puteti sa-l injectati cu ce vreti voi ca eu va cred". Sunt si ei oameni si nu vreau ca peste trei ani sa descopere ca cine stie ce boala da vit K iar copilul meu a fost cobai.Nu vreau sa scriu eu in cativa ani trimitand poze cu exemple ce a facut vit K bebeului meu.

Pana in momentul de fata sunt pro, mai ales dupa opiniile mamei de Anya si Amameda insa ma voi interesa pana in ziua nasterii de acest lucru si voi stii tot ce se poate sti. Mi se pare important sa stiu ce i se face fiului/fiicei meu/meu. Si sincer pentru un sindrom de 1 la 10000 sa faci vit K la toti mi se pare aberant, normal ar fi sa faci analize tuturor nou nascutilor si sa afli care are de fapt nevoie. Dar ce sa fac ma adaptez sistemului si daca nu aflu nimic concret care sa lege vit K de cancer si leucemie o voi face, normal.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aylin iti zic io ca daca erupea iti dadeai seama ca ie naspa rau de tot.io nu puteam merge pe strada. daca ai IcG pozitiv inseamna ca ai iminitate, nu? si nu-ti faci griji. si io am facut analiza asta da nu mai stiu cum a iesit. ma uit diseara.....

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Ioana - am fost la doctorul de ochi mai inainte si mi-a spus si se si vede la ochiul drept ca e putin umflat si a iesit niste chestii albe ca niste bubite sau nu stiu cum ca nici in oglinda nu imi mai vine sa ma uit........

19+

Mergi la inceput