PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

multumim mult!
comprese i-am pus cu apa statuta, sa pun si cu lamanie, dar acum vine sotu k l-am trimis la o prietena a carei sot e medic si mi-a trimis un gel special pt asa ceva...i-am luat temperatura, are 37.6. sper sa nu creasca! faza e k am bagat un paracetamol supozitor si in ~ 10 min a facut kk...la ce interval pot sa-i mai bag unul?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mishi, ati fost foarte simpatici. Ma bucur ca ati castigat. O sa va urmarim si vineri si o sa va votam.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna fetelor. Eu nu am reusit sa ma tin de promisiune sa recuperez pt ca a venit si la noi primavara (defapt au fost temperaturi de vara 25 grade) si mai mult stam pe afara. Cica de la sfarsitul saptamanii se raceste iarasi asa ca o sa fim nevoiti sa stam mai mult pe langa casa.

Noutati pt listuta:
Am spus 'mama' si baba la 7 luni jumate. Zice mai mult cand e marait dar e mama

Azi am tras prima tranta din pat (asta nu cred ca e de trecut in lista). Nicic nu-mi dau seama cum in cateva secunde a fost jos ca era asezat in mijlocul patului de dormitor. Partea buna e ca nu avem cucui ca am aterizat pe burtica si nu am dat cu capul. Nici nu am plans numai vreo 5 sec pana l-am ridicat. Sper sa nu mai trec prin asa emotii ca am crezut ca mi se face rau cand l-am vz.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by anasia

ramoon, of ,mititica, incearca sa-i pui comprese peste care sa storci o lamaie, mie asa mi-a spus dr;
nicolica, felicitari pt steluta?ai parola de la contul comun?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

da, am primt parola

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara tuturor! Felicitari Mihaelei si piersicutei ei. Eu m-am uitat cateva minute pt ca nu stiam ca e "de-a noastra", altfel as fi cascat ochii mai mari si as fi votat, dar bine ca a castigat si vineri ne uitam sigur!
Multumim tuturor mamicilor care mi-au complimentat "bezeaua"!
anasia, ref glucoza la diaree, nu stiu ce sa zic. Eu i-am dat si vad ca a fost ok, dar mai bine nu risca daca nu esti impacata...
sanziana, intrebai de ce mai mergem la doctor. Pe toata perioada cat a fost Daria bolnava, doctora ei a fost in concediu. Si ieri s-a intors, asa ca am vrut sa o vada si ea. Si acum sa va povestesc:
Bineinteles ca Daria a slabit destul de mult (are la aproape 9 luni 8.900kg, la fel ca la 7 luni si jum...), dar bine ca i-a trecut nenorocirea de enterocolita. Se pare ca e o nebunie generala cu boala asta. Sunt pline spitalele, si vad ca si piersicutele noastre sunt afectate... Asa ca sanatate multa pt puii "afectati"!
In alta ordine de idei, doctora Dariei mi-a zis din nou ca nu e normal cum isi tine piciorusele (labutele orientate spre interior) si ca ar fi bine sa mai vedem inca un ortoped. Zis si facut. Am mers la Conf. Dr. Burnei, de la Budimex, cica mare medic. Nu am mers cu recomandare, am nimerit pur si simplu la el. A vazut-o si a zis ca cel mai bine ar fi sa ii punem piciorusele in ghips (doar labutele, pana peste glezne) pt 2 saptamani. Imi era groaza ca o sa o deranjeze. De unde...? E super incantata de "ghetute", se joaca cu ele incontinuu. Sa speram ca se rezolva problema.
Cam atat despre noi. Fug la somn. Va pupam si sa va faceti bine!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, bine ca s-a terminat cu bine,ati scapat de o grija, o sa recupereze din greutate;
maryion, ati fost la dr? ce v-a spus?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna mamici de piersicute!

din cand in cand mai citim cate ceva din ce scrieti dar nu prea avem timp, mami a dat de greu, mai ales de cand trebuie sa faca papa in fiecare zi si sa dea cu aspiratorul sa aiba unde se plimba gargarita

cum rezolvati voi cu curatenia pe unde se plimba bebeii?

problema mea cea mare este insa ca bebelina mea NU MANANCA, dar deloc! nu am reusit sa o fac sa treaca de cateva lingurite de fructe si mai putin de legume. am luat pikovit si peritol, parca-parca dar cum s-au ispravit a inceput un dintisor si dezastrul s-a abatut. NU MAI MANANCA NIMIC! a si slabit ingrozitor!

cand va aud cum mananca puii vostri o pun pe boceala!

giardia nu a iesit dar are cearcane asa ca vom mai verifica, in schimb a iesit nu stiu ce e-coli si acum luam furazolidon si e scandal mare. interesant e ca nu avea nicio manifestare de enterocolita dar uite ca are, cine stie de cand!

mai exista vreo piersicuta care nu manaca dar nici nu a mancat nimic peste lapte? ati auzit asa ceva la un bebe de 8 luni?

daca aveti un sfat, astept!

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

fetele, sunt sigura k s-a zis dar ...stiti cum e...speri k tie sa nu ti se intample. vroiam sa va intreb ce metode naturiste se mai pot folosi pt. temperatura la bbi?k eu am vrut sa-i pun sosete cu otet si cand mi-a zis mama k sa-l diluez k arde m-am razgandit

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca are 37,6 intrarectal, la culcare i-am dat un supozitor cu paracetamol dar vad k tot arde...
sie adevarat k atunci cand au temperatura nu e bine sa stea pe spate?ceva cu plamanii parca...faza e k daca o sucesc in somn o trezesc k o doare rau piciorul drept, unde i-am facut vaccinul...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ramoon am patit-o si noi cu piciorusul si ne-a spus sa dam cu un pic de diclofenac gel si intins foarte usor nu masat ca nu e bine.
Dupa ce ii pui paracetamol dureaza cam o ora, doua pana scade febra, eu ii dadeam din 6 in 6 ore alternativ eferalgan supozitor de 80 mg cu nurofen 2,5 ml cam 2 zile.

Acum vreau sa va intreb si eu ceva: pe cele care ati avut bebei bolnavi cu brosiolita cum se manifesta?
Faceau febra? Tuseau cam cat de des?

Noua ne-a dat ptr. rinoamigdalita purulenta (sper ca am citit bine ca are doctora asta un scris...)cica nurofen si eurespal sirop ptr. tuse din 8 in 8 ore si ptr. nas glicol si ne-a spus ca daca pana seara scade febra care era 38 C nu mai e nevoie de antibiotic, asta ieri si a scazut dar vad ca azi rupe ceva tuse si nasul binenteles este infundat bine, dar pe mine tusea ma ingrijoreaza...ca nu vreau sa faca ceva pe la plamani...de unde imi dau eu seama daca e nevoie de antibiotic ca bebe nu poate sa imi spuna daca il doare in gat?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput