PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

maryion si eu zic sa suni doctorul, sa-ti dea un sfat macar !

Consi incearca sa-i pui la masa de legume o cupa de lapte praf poate mai indulceste putin si o sa-i placa

ani_nutu felicitari pt olita si ridicat in 2 picioare !!!

bulinuta e in reluare pe site-ul tvr, te duci la inregistrari si o sa vezi acolo emisiunea.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

MULTUMIM DIN SUFLET!!!!!

Nici nu-mi vine sa cred ca mergem si vineri la TVR2, pentru finala. As fi vrut sa spun mai multe despre voi dar nu stiam cat timp am la dispozitie, si asa, nu am apucat sa facem multe lucruri. emisiunea e prea scurta pentru 5 mamici si 5 copii. voi stiti mai bine.

a fost foarte interesant sa vad cum se realizeaza o emisiune iar maruta si-a adus-o pe doamna psiholog sa nu-i mai sara mamicile in cap ca are raspunsuri anapoda. toate l-am bombardat cu critici inainte de emisiune si cred ca si-a dat si el seama.

vineri imi doresc ca mihnea sa fie la fel de cuminte, nu neaparat sa castig. nici macar nu stiu care este miza, am participal la totala intamplare.

legat de pizza

v-am mai spus si toamna trecuta, dar n-ati citit mesajul meu, se pare. invitatia ramane valabilA in continoare, mai mult, pizza pentru toata lumea din partea mea. pana v-ati hotarat voi sa veniti la pizza, a venit toamna si noi am inchis terasa. au venit ploile si vantul si nu stiam daca in interior nu este prea mult fum de tigare pentru piticii nostri. de aceea nu am insistat, pentru ca nu este ca la cofetarie, aici se fumeaza, nene, nu gluma. nici mie nu-mi convine sa merg la pizza decat daca este aerisit.

putem sa organizam o intalnire in jurul pranzului, cand nu e prea multa lume, dar tot afara, pe terasa e mai frumos.

VA ASTEPTAM CU MARE DRAG!!!

Superfericita mamica a lui Mihnea - 8 luni si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hai mai Mishi ca a fost Mihnea un scump iar tu cea mai "buna" mamica. Nu cred sa se gaseasca alta pana vineri mai frumoasa si mai desteapta.
Intra si tu mai des pe la noi ca mie imi e dor de fetele mai vechi.
Cat despre pizza ti-am zis ca venim (eu si vreo doua trei din gasca veche sigur) da dupa ce termin cura.

Pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele!
mishi, noi nu am apucat sa vedem prea mult din emisiune k a trebuit sa plecam la vaccin dar v-am vazut si sunteti tare frumosi!
FELICITARI!!!
Noi suntem suparate k iar a facut flegmon de la vaccin si parca si tremura de durere si are si temperatura
I-am pus un supozitor de paracetamol inainte de vaccin si unul acum ce altceva mai trebuie sa fac?si de comprese stiu, cu apa statuta...
vai imi e asa de mila de ea, nicicum nu o pot tine k daca o tin in brate o ating acolo la piciorus si ...parca imi vine si mie sa plang.
Sper sa fie bine!
Aseara mi-a facut colici de la grisul cu lapte. s-a trezit pe la 12 noaptea (ceea ce ea nu face, se culca la 21 si se trezeste cel mai devreme la 7) si o ora jumate nu am putut s-o linistesc era f f f nervoasa si dr mi-a zis dimineata k de la gris

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

pupam brasoveanca mica sa se faca bine

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Mishi FELICITARI !!! te-am vazut ! bravo ! esti chiar o mamica ffff frumoasa !

Ramoon si eu stiu tot de comprese cu apa rece. Of, mititica...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ramoon, of ,mititica, incearca sa-i pui comprese peste care sa storci o lamaie, mie asa mi-a spus dr;
nicolica, felicitari pt steluta?ai parola de la contul comun?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mishi,succes vineri, la ce ora? ma inscriu si eu la pizza

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mishi, eu as veni la pizza daca as avea un bebel asa cuminte ca al tau, insa al meu nu rezista sa stam pe loc, adica daca as fi fost cu el la emisiune cred ca ar fi urlaaaaattt acoloooo, nici nu vreau sa ma gandesc, ar fi trebuit sa ma ridic, sa fac ture cu el, nasol..... in schimb am vazut ca toti copiii au fost cumintzei,mie nu-mi vine sa cred cand vad cat de linistitzi sunt altzi bebei.Unde ai terasa? poate totusi ma risc o data

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput