PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
am uitat sa va zic ca are 37,6 intrarectal, la culcare i-am dat un supozitor cu paracetamol dar vad k tot arde...
sie adevarat k atunci cand au temperatura nu e bine sa stea pe spate?ceva cu plamanii parca...faza e k daca o sucesc in somn o trezesc k o doare rau piciorul drept, unde i-am facut vaccinul...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
37.6 nu mi se pare asa mare rectal.
Daca vrei sa o culci pe laterale si ea nu sta, atunci fa dintr-un prosop mare de corp de-am vostrul un sul si pune-l la spatele ei sa se spijine de el, si din ora in ora schimbi partea pe care sta...sau mai rar, vezi si tu.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Fetelor azi fi-miu mi-a dat trezirea la 5:30 dimineata, am tot incercat sa-l conving sa mai stea in pat, l-am luat langa mine...pana la urma la 6 am reusit sa ma dau jos din pat. Am mai dormit de la 8:30 la 9:30 dimineata dar tot degeaba. Asftel toata ziua am fost chiauna. Era 1:18 la pranz cand imi aduc brsuc aminte la la 1:30 avem programare la doctor. Noroc ca e la 5 minute cu masina, nici nu stiu cum am imbracat copilul, si pe mine, am luat 2 iaurturi in caz ca stam mai mult si am ajuns acolo la 1:40, ce sa mai, am fost Spidi-gonzales
. I-am spus ca am zile la rand cand nu vrea lapte si cica intre 9 si 12 luni sunt copii care se satura de lapte praf si la 1 an trec pe lapte cumparat 3.25% si de la 2 ani pe 2%. Eu deocamdata vad ca mai bea lapte, si-a mai revenit, asa ca voi mai astepta, nu ma grabesc pe cel din comert.
Evident ca din cauza gastro-enteritei si a faptului ca dintr- luna el 3 saptamani nu a vrut aproape deloc lapte si a papat putin nu a luat in greutate decat vreo 100 gr...asta e.
Oanaalex felicitari pt "mama". Si al meu a inceput de vreo 2 saptamani, dar zice cam aiurea, adica nu ma striga pe mine in mod special...si zice mai mult cand e nervos, de exemplu cand ii pun caciula in cap 
Doniro dupa cum am scris, nici al meu nu prea a luat in greutate in ultima luna, din cauza gastro-enteritei. Lasa ca recupereaza ei... Sper sa treaca repede cele 2 saptamani si scapati de ghetute.
Dandana, la mine a fost cam incers treaba, adica lapte nu vroia. A avut gastro-enterita. De ce nu ii faci o vizita pediatrei ? Legumele i le dai cu iaurt ? poate asa o sa-i placa mai mult. Iei legume in lingurita si apoi bagi varful linguritei in iaurt. Noi doar asa papam.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
emiliapop nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, dar va doresc sa va faceti bine odata !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
maryion spune:
Offff ce se se intampla cu piersicutzele noastre!
Dandana la mine Darius nu prea a vrut lapte.
Puiul meu nu a dormit azi noapte. Ne-a tinut la datorie si pe mine si pe tati.
Si tati a plecat la munca ... zombi ...
Eu macar sunt acasa.
Ieri nu a papat aproape nimic.
Acu' doarme dupa ce a papat la ora 7 130 ml lapte Milupa HN25.
Inca nu am sunat pediatra. N-a mai vomat, daca se mai inatmpla (sper ca nu) o sun.
A baut ieri doar ceai de menta + sunatoare, 25 ml de suc morcovi proaspat si 130 ml lapte.
Sper sa isi revina.
Il doare cred ca ceva, dar nu stiu ce.
Sa fie dintzii de sus? Sau burticica? Colici? Habar n-am.
Nu are febra si nici diaree.
Sa asteptam sa vedem acum cand se trezeste. Va tin la curent.

8 lunisoare
Andreas, baietelul lui angelli
fetita lui Shihana
Maria Alexia, fetita lui lili
7 lunisoare
Maria Alexandrina, fetita lui oona

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
chiara.2005 spune:
Fetelor, as avea o intrebare. Sub ce forma dati avocado la copii? si daca ati mai putea sa ma lamuriti intr-o problema. Auzisem ca avocado este recomandat copiilor mai slabuti. Oare asa e? ca nu as vrea sa-mi ingras aiurea copilasul.
Consi spune:

8 luni
MARIA ALEXIA
ANDREAS
7 luni
MARIA ALEXANDRINA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
Dandana bine ai revenit!
Imi pare rau ca aveti probleme cu mancarea, nici noi nu suntem campioni la capitolul asta, dar macar Luca meu papa fructele.
Miti
pentru sfat!
Ramoon 37.6 e o temperatura destul de ok. Efferalgan-ul se da la 6 ore. In afara de compreses cu apa statuta nu stiu alte remedii pentru scaderea temperaturii (ma refer la leacurile babesti).
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Fetelor, as avea o intrebare. Sub ce forma dati avocado la copii? si daca ati mai putea sa ma lamuriti intr-o problema. Auzisem ca avocado este recomandat copiilor mai slabuti. Oare asa e? ca nu as vrea sa-mi ingras aiurea copilasul.
Avocado se da crud. Eu il dau amestecat in piure cu alte fructe. Din cate stiu se recomanda tuturor copiilor indiferent de greutate.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
bulinuta27 spune:
mishi promitem in mod solemn ca venim la tine
...unde e pizzeria? ca noi stam pe langa titan si parca tin eu minte ca era inzona...va pupam
chiara si eu tot asa stiam ca se da la orice copil
dandana nici Rares nu vroia sa pape nimic la inceput...acum piureurile de legume le mananca in orice combinatie posibila DAR sa fie cu iaurt...incearca asa...eu ii amestec un borcanel de iaurt de 150 cu castronul de papa si mananca tot...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
neata fetele!
multumesc mult pt rasp!
m-am culcat tarziu sa o mai intorc pe parti...a dormit ok, ma asteptam la mai rau...doar k a avut febra toata noaptea.
vroiam sa va intreb cat tine febra de la vaccin?
eu mai am panadol baby in casa si nush ce sa fac k vad k nu scade cu paracetamol supozitor, oare sa-i dau din ala?
piciorul parca nu o mai doare as ade rau cand fac masaj acolo, dar cand ii misc piciorul urlaaaa
o dau cu gelul ala de care va ziceam k e special pt asa ceva, s.n.: HEPATHROMBIN, dar mai pun si comprese
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)