Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
anne_ispas spune:
Loremunteanu, imi pare rau ca iti dau o veste proasta
, dar alocatia se da din luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul, adica, in cazul tau, martie. Alocatia pe martie, in mod normal, ar trebui sa o iei in aprilie
.
Irina (05.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
zambeste, maine va fi mai rau!
adela2006 spune:
anne ce frumoasa e irina si ce vioaie si noi avem paturica roz e cu o pisicuta nu ? am luat-o ca avea numele lui fica-mia maria ![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
anne_ispas spune:
adela2006, numele meu este ispas ana-maria, sunt nascuta pe 20.09.1981, iar pe fetitza o cheama irina si s-a nascut pe 04.01.2007 cu 3.700 kg si 50 cm
.
zambeste, maine va fi mai rau!
Shine spune:
maine ma duc sa iau banii pe care ni-i sa statu' roman.
Si trusou si alocatie.
in functie de ce dicteaza sefu' mik, il iau la pachet si ma asez la coada la orizont. Cine se mai inscrie?
Gio, ...?
Pe mine ma recunosteti dupa Alexandru. este mov cu urechi. www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=41¤tstrip=7" target="_blank">cam asa.
Im principiu pe la 11-12 de acasa. Daca ne reperati, abordati-ne cu incredere.
merci de link anne.
iata ce am gasit
Maine si poimanie, 28 si 29 martie, 269 mamici din sectorul 6 vor primi alocatia de nou nascut de la casieria Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, intre orele 11.00 si 15.00.
va dati seama ce o sa fie acolo??????
eu zic sa ne organizam sa ne tinem rand
apropo de plans, cand era mik,mik, Alexandru plangea cu LA, si noi ziceam ca vine de la lapte, sau cu AAA si ziceam ca vine de la au, ma doare
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by adela2006
anne ce frumoasa e irina si ce vioaie si noi avem paturica roz e cu o pisicuta nu ? am luat-o ca avea numele lui fica-mia maria
adelade alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
Da
.zambeste, maine va fi mai rau!
adela2006 spune:
m-am vopsit ( unrosu foarte inchis ca ma plictisisem de rosu meu aprins gen aura urziceanu ) si zic eu ca imi sta bine
; m-am machiat si ma pregatesc de plecarea la aeroport
citeam azi un articol despre importanta tatalui in educarea si cresterea copilului si scria acolo ca " cel mai important lucru pe care il poate face un tata ptr copii lui e sa le iubeasca mama "
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor acestei zile!
Anne - bine ai venit! Da-ne datele tale (vezi prima pagina) ca sa te trecem in listuta cu mamici si bebei. Activeaza-ti mesajele private ca sa iti putem trimite parola contului comun.
Pentru poze: pe prima pagina ai un link la "albumul nostru de familie". Da-i Sign in si te loghezi cu id-ul mamicile_ianfebr2007 si parola
1. upload photos/ new album si iti creezi un album cu numele tau/ incarci pozele cu browse/ start upload/save. apoi daca vrei sa faci albumul public (sa poate fi vazut chiar daca nu esti logat) in share/ permissions/public/save.
Succes!
Kateryna si noi papam des tot cam la 3 ore. A castigat misha (m-am bucurat pentru ea desi nu o cunosc dar daca e dc-ista...
)
Anis - multa sanatate si putere in continuare!
Marybell- asa cum au spus si fetele o sa fie bine o sa vezi nu te gandi la operatie, gandeste pozitiv si o sa atragi situatii pozitive! Multa sanatate frumuselului Erik!
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
rali spune:
Maryela- interesant...asa cum zicea si adela o sa fiu atenta acum la ce sunete scoate buburuzu'.
Adela pai bine se zice in articolul cu pricina. Nu ne arati si o poza cu noul look?
Anne- frumusica foc Irinuca!
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Messa spune:
Fetelor, noi nu am facut vaccinelul pentru ca nu a venit de la depozit, astept telefon de la d-na doctor. Probabil ne intzeapa maine.
M-am uitat pe site-ul cu limbajul de bebei si pe alte cateva site-uri care nu te pun sa cumperi dvd-ul, dar iti zic care e treaba si am constatat ca il descifrasem deja la fi-mea:
Neh (cu variatiuni gen "nâhâ!") = Ce spanac, mai, mami, mai, iti ia atata sa faci biberonul ala????
Owh (cu variatiuni gen "uuu" sau "oooouuuu") = Daca nu adorm in momentul asta am sa fac scandal mare, asa ca pune odata aia pe mine si lasa-ma-n pace!
Eh (cu variatiuni gen "e!" "eeee!")= Tu chiar ai impresia ca poate cineva sa ragaie calumea in pozitia asta idioata? Pune-ma pe umarul ala si tzopaie. Mai repede!
Eairh (cu variatiuni "e!rgrgrh" "ergh... i!" = Fir-ar al naibii de partz afurisit... Iesi! Iesi! Prrrrrr! Ah, ce bine e!
Heh (cu variatiuni gen "hâ!" "hâh!") = Bai, nush, mi-e cald, ce te iei dupa Oma (bunica) si ma infofolesti cu ala?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Shine spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, noi nu am facut vaccinelul pentru ca nu a venit de la depozit, astept telefon de la d-na doctor. Probabil ne intzeapa maine.
M-am uitat pe site-ul cu limbajul de bebei si pe alte cateva site-uri care nu te pun sa cumperi dvd-ul, dar iti zic care e treaba si am constatat ca il descifrasem deja la fi-mea:
Neh (cu variatiuni gen "nâhâ!") = Ce spanac, mai, mami, mai, iti ia atata sa faci biberonul ala????
Owh (cu variatiuni gen "uuu" sau "oooouuuu") = Daca nu adorm in momentul asta am sa fac scandal mare, asa ca pune odata aia pe mine si lasa-ma-n pace!
Eh (cu variatiuni gen "e!" "eeee!")= Tu chiar ai impresia ca poate cineva sa ragaie calumea in pozitia asta idioata? Pune-ma pe umarul ala si tzopaie. Mai repede!
Eairh (cu variatiuni "e!rgrgrh" "ergh... i!" = Fir-ar al naibii de partz afurisit... Iesi! Iesi! Prrrrrr! Ah, ce bine e!
Heh (cu variatiuni gen "hâ!" "hâh!") = Bai, nush, mi-e cald, ce te iei dupa Oma (bunica) si ma infofolesti cu ala?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru