Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by rali

Maryela- interesant...asa cum zicea si adela o sa fiu atenta acum la ce sunete scoate buburuzu'.

Adela pai bine se zice in articolul cu pricina. Nu ne arati si o poza cu noul look?

Anne- frumusica foc Irinuca!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Multumesc. Si vladutz e tare scump, mai stii.......poate ii place de gagica mea si ne incuscrim. Ajuta-ma si pe mine te rog, ca nu stiu cum sa-mi activez mesajele private.

Irina (05.01.2007)http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308

zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Gata! I-am dat de cap!am reusit si io sa-mi activez mesajele private!
Irina 04.01.2007 (11:40 a.m.), 39s, nastere naturala, 3700g, 50cm, Apgar 10

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by anne_ispas

Loremunteanu, imi pare rau ca iti dau o veste proasta, dar alocatia se da din luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul, adica, in cazul tau, martie. Alocatia pe martie, in mod normal, ar trebui sa o iei in aprilie.

Irina (05.01.2007)http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308

mi se pare absolut normal pentru tara asta.
daca bb se naste pe 01 a lunii sau pe 15 sau pe 30, oricum luna aceea el nu mananca si nu are nevoie de haine sau altceva...
de ce sa se deranjeze ei sa faca vreun calcul si sa dea macar jumate de suma...

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:

Irina (04.01.2007)

V-am trecut in listutza si ti-am trimis parola ...
Cu incuscrirea nu stie niciodata...

poze Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

aelita, inainte sa citesc mesajul tau cu exagerarile de icter ma hotarisem deja sa merg cu gupilu la analize, k m-a sfatuit si pediatra (macar a mea nu-mi da fenobarbital ). Si azi am luat-o pe biata Maya si hai la analize si i-au luat singe, ma facusem verde-albastra, al meu barbat se uita cind la Maya cum urla, cind la culoarea mea vinat-pamintie. In fine, acum a trecut, gupilu are ditamai plasturoiul pe minutza, s-a si invinetit saraca de cind o stringea asistenta (una din ele, ca erau toate calare pe ea, de nici nu puteam s-o vad. Si acum astept rosiile, dati cu putere, ca am avut atita creier de gaina sa duc copil de nici 6 saptamini prin spitale

Mi-a placut povestea cu furoul roshu Vedeti, chiar daca apar rar, vin cu temele facute si citesc tot ce scrieti.

Marybell, imi pare tare rau de ce spui cu piciorusele... sper ca se va rezolva repede si usor! Sanatate!
Am vorbit cu doctorita de familie si urmeaza sa ma duc la ea cit de curind, sa inregistrez copil, tata, subsemnata + mama ei Doar ca la mine lucrurile se misca tare greu, avind in vedere ca eu nici macar actele de indemnizatii, trusou, alocatie etc nu am depus. E cel mai convenabil, e la 10 minute de mine. Multumesc inca o data! Si fii tare, totul va fi bine, sunt convinsa!

Messa, jos palaria. Mi-a placut eseul tau pe tema barbatilor.

Bits, 8 kg la 2 luni??????

Gabriela_s, ce-i cu nebunia asta cu asistentza sociala? Ca nici noi nu ne-am luat cu acte!

Alinuk, kk nu trebuie sa fie verde. Ness frecat e ok Adela, ar trebui sa vezi ce e cu kk verde la Alexia...

Anne_Ispas, bine ai venit! Si noi suntem roz cu aristocrate

Ca tot se mai discuta aici de kilograme, eu am cu unul mai putin decit inainte de sarcina. Adica 49 Cele mai multe s-au stins in cele trei zile de spital dupa nastere, de stress...

Si, ca sa ma mai laud un pic,!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rali

quote:

Irina (04.01.2007)

V-am trecut in listutza si ti-am trimis parola ...
Cu incuscrirea nu stie niciodata...

poze Vladutz

Am primit-o, merci frumos! Sper sa am si io nitelush timp la noapte ca sa adaug albumul nostru.

Irina (04.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Gata, vaccinat. S-a prins ca e ceva nasol dupa ce a scos asistenta acul si a urlat din toate puterile, pe urma a ridicat niste pumni amenintatori ca sa nu mai indraznim a doua oara, am luat-o pe sus, mi-a explicat pe limba ei la ureche ca sunt najpa si ca ea nu mai vrea la doctor si pe urma mi-a picat o suvita de par pe nasul ei si a inceput sa rada. Acum e un pic agitata, sa vedem in continuare. Am supozitoare antifebra, pentru orice eventualitate.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

quote:
Originally posted by adela2006

in rest totul bine face kk aproape la fiecare masa azi dimieata avea pampi plin ca niciodata dar e tot verde ; nici nu stiu ati mai patit si voi asa sau numai a mea face verde aproape tot timpul ?
mai nou are 4 mese pe zi de cate 180 / 210 oare e bine ? dar cu 150 nu se mai satura incepe sa planga ; cat mai manca ai vostrii ?
maine vine socrela sa facem curat impreuna
cam atat mai citesc si revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Adela, si David face kk verde( e ca o pasta- scuze de exprimarea plastica). In fiecare dim e asa, daca ma mai incanta si dupa-amiaza cu inca unul( de obicei o face) devine mai galben. Doctoritele mi-au spus ca e normal. Hmm, le cred acum, ce sa fac? Bine ca face, totusi, avand in vedere ca e hranit excusiv cu Humana.
Si ca portii de papa al meu bea in general 150-180ml.Si asta cam la 4-5 ore.Dar are si cate o masa de 100ml in zi.

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele intru si eu sa imi plang de mila

Adela am fost la doctor, nu se stie dac am varsat de vant dar e foarte posibil. A zis sa mai stau vreo doua zile si daca bubele se fac mai mari e varsat. Oricum nu am cum s-o feresc pe Ella ca deja e prea tarziu. Ma mananca de innebunesc, am si in par si peste tot. Alta posibilitate e sa fi facut alergie la antibiotice, ca am luat o saptamana pentru o infectie la picior.

Si cand am venit din oras si i-am dat Ellei sa pape i-am turnat pe gat niste Gripe Water fix cand inspira. Sa va dea dzeu sanatate cine si-a zis povestea pe forum si am tinut copilu cu capu in jos de l-am salvat de la inec. Cred ca era Messa dar daca confund ma scuzati si aveti multumirea mea eterna.

hai ca va pup ca n-a terminat de tusit, de borat abia a terminat

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bai Messo, sa-ti traiasca cupilu vaccinat, iar m-ai facut sa behai de ras cu dictionaru de limbaj bebelos.
Anne welcome!

Venit si io de afara, mai devreme dadui o fuga cu Adinush la Auchan sa ne incarcam de tati shele. Cine credeti ca urla de duduia oshanu' cand i-a venit ora mesei? Matei, of course, ca doar nu era sa fie finutza de Ayleen ... . Am venit in casa, am facut niste urzici ... NU MAI FAC IN VIATA MEAAAA!!!!!!!! Am curatat o ora la ele si mi-a iesit o farfurie. Si nu va zic ce gust (n)-au ca va radeti despre mine. Acu spre seara am iesit cu Matei marsupian ca nu mai puteam sa ma incumet cu carutzu pe scari inca o data.

Acu veni si tati si ne pregatim sa infulecam niste spaghete, ca doar nu credeati ca ii zic ca am facut urzici ... ca rade si cu fundu de mine.

Hai pupici la pui mici si mamici

Mergi la inceput