Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bine v-am gasit, fetele, de mult n-am intrat pe la voi.

ANNE, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasac fetitza.

ADELA, sa nu te mai aud ca te plangi de soacra, de vreme ce vine sa te ajute la curatenie, auzi? Pe mine o sa cada toata casa asta mare de curatat, cred ca maine incep cu spalatul geamurilor, noroc ca eu le spal cu sistemul "boschetar la semafor", adica cu racleta d-aia cu cauciuc, or fi ele mai frumoase sterse cu ziar, dar... stearga-le cine baga de vina! Tati se scoate elegant din schema, ca diseara pleaca, si nu-l vedem pana saptamana viitoare.

Ma bucur ca te-ai hotarat cu culoarea, fa-te frumoasa!

Cat despre kk, David face ceva de-o nuanta magnifica, un verde-argintiu, si de cand am trecut pe formula HA parca i s-a reglat si tranzitul. Sunt un pic suparata ca nu are pofta de mancare la care ma astept, mananca cam 600 g pe zi, mi se pare cam putin. Doctorita ne-a recomandat un siropel de la Pharco, se cheama VITAM, dar nu-l gasesc nicaieri...

MESSA, zici ca ti-a aratat pumnii, sa nu mai indrazniti alta data, ha? Magnifica traducerea ta din "limba bebelusului"!

ANIS, imi pare rau ca iar ai luat-o de la capat, ce-o fi si pe capul tau! Iti multumesc inca o data pentru pontul cu picaturile si siropul, ieri am fost cu piticul la control, nu mai avea nici rosu-n gat, si nici nu s-a mai auzit nimic aspru la plamani. Ce sa-i spun doctoritei, ca asta crede ca i-am dat antibiotic...

CATALINA, mare inspiratie ai avut ca nu i-ai dat sotului urzici!

IVONA, multa sanatate, tie si Ellei!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumes Cristiana.

Acu tuseste si urla, adoarme 5 minte, iar tuseste si urla. Ce sa fac, sa merg la spital?

helppp plss

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ivona mai bine mergi sa o vada cineva. sanatate maxima!

catalina da tu alta treaba nu ai avut fata? eeeeee, ce bine ca nu-mi plac bolbotinele astea...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gata alinukule am pus si poze Faceti abstractie de cearcane si pungile de sub ochi.
Asaaa..deci pe scurt duminica sear adupa ce ma linistisem cu botezuri,restaurante bai si alte cele au inceput niste dureri suspecte de ..piept,stomac,spate,presiune pe plamani..ma rog o chestie combinata care durea ca ..am facut vreo 2 ore ture intre wc si pat..pacat de banii aia dati la masa de la restaurant..ma rog dupa vreo 2-3 ore m-am dus la urgente ca deja nu mai puteam sa stau nici 10 sec intr-un loc,ma zvarcoleam de colo,colo..mi-au facut un no-spa intravenos cu metroclopramin si nu mai stiu ce si m-au trimis la gastro-enterologie ca cica am toate sansele sa am ulcer..
Iar astazi ma duc la sensiblu si intreb ce pot sa iau..imi da ala no-spa..il intreb dk e ok cu alaptatul si-mi zice ca nu-i problema.Mie cand mi-au facut injectiile alea la camera de garda miau zis sa nu alaptez 12 ore dar zic o fi fost de la unul din celelalte medicamente..ajung eu acas si citesc prospectul "In sarcina se ia numai la recomandarea medicului,in cazul alaptarii nu se recomanda administrarea datorita lipsei studiilor" hhmm...Sun pediatra care intr-adevar imi recoimanda ori sa nu iau,ori sa nu alaptez. Nu va mai zic ca mama e bolnava de epilepsie de 35 de ani din cauza unui dobitoc care i-a dat niste pastile care nu erau pt ea.
Va puteti imagina ce m-am balacarit cu farmacistul?
Macar m-am racorit ca si-asa avem o gramada de dracusori stransi in ultimele zile

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

poze cu noi

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804299396091/47

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804299405567/48

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804299432259/49

asta acum vreo 3 saptamani
ultimile nu sant inca salvate in calculator

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, nu cred ca eu eram... eu spusesem ca mie mi s-a intamplat in spital si am fugit repede cu fata cu o mana pe cezariana si una pe copil, strigand pe hol ca-mi moare copilul... a fost oribil. Nu mai stiu daca am spus si ce trebuie facut daca se intampla acasa, desi m-am documentat imediat ce am ajuns acasa, logic, ramasesem cu sperietura. Dar ca norocul, a mea nu vomita, nu regurgiteaza.

Vezi ca o sa tot tuseasca pana maine probabil, pana se curata bine caile respiratorii. Plange pentru ca are disconfort. Nu strica sa mergi la spital, asa, sa fii sigura ca e in regula, dar in principiu ar trebui sa fie ok.

Catalino, cu farfuria ta de urzici! Na, ca acuma mi-e pofta de mor. Maine ma duc si cumpar o sacosa de rafie plina. O sa-mi asa o craticioara, dar meritaaaa!!!

Adinush, nu-i de gluma cu ulcerul, da' poate nu-i decat o gastrita?

Fetelor, limbajul bebelusilor nu ma mai multumeste, io vreau s-o aud ca zice "mami"!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804299409059/53
asta azi

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Ivona1977

Multumes Cristiana.

Acu tuseste si urla, adoarme 5 minte, iar tuseste si urla. Ce sa fac, sa merg la spital?

helppp plss

Du-te sa o vada cineva neaparat. Nu e de joaca cu un bb asa de mic. Iti spun asta ptr ca noi abia am scapat de bronsiolita. Are temperatura? Si inca ceva, daca totusi nu te duci la spital, sa nu-i faci baie, macar in seara asta! Va pupam dulce si aveti grija de voi!

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk, nu e rea ideea..

Ivona, da-i stodal, 3-4lingurite/zi.Optamesone pt nas,daca are mucisori...aspiri.Si verifica febra.daca nu are febra e de bine.
Asa va face , il deranjeaza tusea.Ideea e ca nu ti-as recomanda sa-l duci la spital daca nu are febra, nu de alta dar sa nu vii cu altele.

Stiu ca zic, ca de la o bronsiolita am venit, cu rozeola, enterocolita virala, si inca ceva...asta la Ingrid.

Am reusit sa dorm azi 2 ore...mare lucru..

Iarina e f agitata

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumesc fetele a adormit si nu mai tuseste nici nu mai horcaie. Nu are temperatura, se inecase doar cu Gripe Water. Daca o apuca din nou criza de tusit o duc la spital sa o aspire.

Mergi la inceput