Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by adinush

Gata alinukule am pus si poze Faceti abstractie de cearcane si pungile de sub ochi.

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

fatou ce betoanca esti!!!

zupeeerrr!!!

Imi place! Supermamik Adinush!!!

aaaaa..ca de Ayleen se subantzelege ca e o scumpica....

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Salutam fetele...
Catalina, asa e, si a mea s-a reglat binisor cu kaki si acum face in fiecare zi, kiar de doua ori/zi de cele mai multe ori.
Alinuk, ma bucur k te-am vazut azi in parc. Sper sa mai vii si sper vremea buna sa tina cu noi. Dak nu ploua si noi iesim in fiecare zi la plimbarica, kiar si una scurta. Despre electro si impachetari ti-am zis in parc detalii. Nu vreau sa ma repet, doar dak mai intereseaza pe cineva.
Eli1977, ma bucur k totusi aflu ceva pozitiv despre electro si impachetari. Nu imi imaginam k slabesc cu astea, stiu k e nevoie de sport/miscare. Deocamdata, pina imi fac timp sa merg si la sala de sport, ma delectez cu tratamentele astea. Sper sa mai scap de apa din corp si de celulita si sa mi se mai tonifieze corpul in general. Mi-e groaza k o sa imi atirne burta...asa k insist si eu cum pot... Bineinteles k rezultate nu o sa fie la kg decit dak tin regim, evident.

Nu stiu zau, cum de aveti atit de mult timp liber sa forumati. De ex ..programul meu...
Intre 6 si 8 dim, papa bebe o masa. Dupa, se mitiie cca 1,5 ore in care eu sint kioara de somn. Reusesc sa o adorm si mai dormim impreuna pina pe la 12 (asta dak nu am treaba, k dak am, nu ma mai culc ci incep sa dau fac curat, spal...etc).
La 12 toaleta s schimbat bebe plus inca o masa, dupa care in jur de ora 13 incepe frecusul...ea nu are stare si tot biziie a plictiseala. Cu chiu cu vai sta 10-15 min singura in leagan sau in patutz, pina ma spal pe dinti si ma imbrac. O imbrac si pe ea si fugim in parc. Acolo stam pina pe la ora 16. Dupa, plecam spre parintii mei (dak trebuie sa merg la salonul cosmetic) unde o las vreo 2- 2,5 ore. De papat, papam fie in parc fie la ai mei.
Eu pe la 17 si ceva plec spre salon, ea ramine sa motaie la ai mei acasa. Ma intorc la 20, o imbrac si fugim acasa, unde ne pregatim de baitza si papa. Im jur de 21-21.30 sintem gata, ea atipeste vreo 10-15 min, timp in care eu de abia apuc sa spal bibe si sa string baitza si lucrurile murdare.
Se trezeste ...si de pe la 21.30 pina la 1 sau 2 noaptea avem program artistic de colici, cu "urlat k din gura de sarpe". Folosim drept "recuzita", feonul, o paturica electrica pt pus pe burtica, ceai cu siropel in el contra colicilor siiii...plimbat prin casa cu ea in brate, leganat si fredonat fals melodii, tot ce imi aduc aminte din copilarie (inclusiv patriotice!) sau pur si simplu improvizez.
Dak am noroc, in jur de miezul noptii, adoarme, tot chircindu-se din cind in cind....si se mai trezeste pe la 6 dim...de unde o luam de la capat.
Acum de ex, e 21.30...a atitpit un pic, timp in care am sa fug sa scot rufele din masina de spalat, sa le intind si sa fac un dush. Poate am noroc si reusesc sa le fac pe toate!

In rest, toate bune ...cica...

va pup,

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

va multumesc fetelor, celor care ati avut rabdarea sa-mi scrieti 2-3 randuri sa ma incurajati, si nu numai. sunteti niste dragutze, ca intotdeauna. am vazut ca iar au aparut probleme si pe la alti bebei, imi pare rau...sper sa fie bine la toata lumea.

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, ai sa vezi ca totul se va rezolva pana la urma. Ma gandeam azi la situatia ta, nicicum nu e usor de digerat aceasta problema: daca displazia s-ar fi produs in burta ta, ti-ai fi facut o multime de procese de constiinta, ca tu ai fi de vina. Nici faptul ca e vina medicilor nu te poate incalzi mai mult. Ideea e sa accepti ca este o problema careia ii veti gasi rezolvare, vei vedea!

IVONA, ma bucur ca Ella e mai bine. Eu poate am pierdut unele informatii, tu unde esti acum? Sunt sigura ca in UK spitalele de copii nu au nimic in comun cu cele de la noi, unde internezi copilul cu o problema si mai face trei, vorba lui ANIS.

ANIS, imi pare rau ca ati luat-o iar de la capat cu problemele. Totusi, vreau sa-ti multumesc, cu sfaturile tale David s-a facu bine si fara antibiotice. Doctorita a spus ca e ok si la plamani si in gat, nu i-am spus ca nu i-am respectat indicatiile.

ADINUSH, esti chiar foarte frumoasa, eu cearcanele nu le-am observat, poate ca e punctul nostru comun. De Ayleen nici nu mai spun, o adevarata printesa!

MESSA, ce aveti voi cu urzicile astea? Da' sunt bune pentru dieta, muncesti o zi intreaga pentru o craticioara, merita?

Noi am cam lasat-o balta cu crizele de colici, David e mai "vorbaret", imi povesteste tot felul de chestii, scoate tot felul de sunete care ma dau pe spate. Avand in vedere ca n-a pus deloc in greutate in ultima vreme (aproape doua saptamani) i-am reintrodus masa de noapte, adica daca o cere o si primeste, nu ceai. Acum nu stiu daca are vreo legatura, dar pentru pofta de mancare ii mai dau picaturi de Bonnisan, face la partzuri intr-o veselie, parca a reinceput sa goleasca biberonul, si si kk face cel putin odata pe zi. Sper sa nu revina durerile alea infernale de burtica!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristiana ma bucur ca sa rezolvat si fara antibioticele alea nenorocite.Oricum dr n-ar fi inteles ca ti-a zis sa faci ceva total aiurea. Pupici pt David

Fug si eu ca am avut o zi grea..am aruncat un ochii la adinush..iti sta super.

pupici la toate

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
Va mai amintiti de mine? Sunt iar in urma, am citit cate ceva despre baietelul Erik al lui maty si nu imi place deloc ce "aud" LA Mangalia vad adesea copii cu astfel de probleme, poate si pt ca e orasul mic, poate ca e semn de "profesionalism" al doctorilor?!? Cert e ca se vindeca si asta e bine, trist e ca trebuie indurat si asta cu siguranta nu o merita nici mama care-l ingrijeste si-l iubeste ca pe ochii din cap (gresesc oare?) si care a facut tot posibilul ca acest copil (sau altii asemeni lui) sa fie bine si cu atat mai putin nu o merita Erik, care nu are nici o vina ca personalul medical e ca vai de el... Sunt trista, ce mai...

Abia am intrat in cap asta, nu stiu ultimele subiecte trendy, dar poate maine dimineata sa recuperez, acum vrea piciul maslinutza atentie! noapte buna...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am luat o pauza ca m-a capiat Lucas in seara asta.Nu stiu ce are ca parca s-au intors colicii,mama lor.Acum il plinge pe ta-su ca eu n-am mai rezistat.
Noroc ca asa va mai prind si eu din urma.
Sanatate la bb-ii cu problemute ca asta e cel mai important.

Adinush,sunteti doua frumoase.Nu-i era frig la micuta ta?Oricum invata de mica ca trebuie sa sufere la frumusete.

Liuda,un pupic de la Lucas pentru Diana...in caz ca a uitat ca sunt nascuti in aceeasi zi.E o scumpa,sa-ti traiasca.

Alinuk,eu am terminat Automatizari si Calculatoare,la Poli,dar in Timisoara din pacate...si la chefuri eram si eu nelipsita.

Vad ca e liniste in dormitor...asa ca ma duc si eu incet,incet.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Adela2006, Lara mea are 5 mese pe zi: 8 dim, 12, 16, 20, 00 (plus minus 30min - 1 ora). Nu i le-am stabilit eu, ci ea singura. Maninca in general 140 ml, dar uneori si mai putin (dupa kef, se intimpla mai rar si nu ma panichez). Dak e pauza mai mare, k de ex de la 00 la 7-8 dim, atunci dimineata papa 170ml. (eu pun 10 ml de apa in plus la dilutia laptelui praf, peste masurile normale, deci 120 ml apa normal + 10 ml ai mei + linguritele de lapte praf = 140 ml, de asta socotesc asa). Dar tine cont k fii'mea e nascuta cu o luna si un pic mai tirziu, adik pe 19 febr. Eu zic k e ok cit maninca. Oricum nu o fortez...maninca cit vrea si cind vrea.
Cu electrostimularea... se pune dak nu maninc nimic? Sau aproape nimic...Nu de alta dar nu am timp. Ahhhh... vorba lui Adinush, mai bag un covrig in parc sau o merdenea, sau pufuleti...

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

si uite asa de mult ne place noua la baita....
si uite atat de veseli suntem cand mergem la plimbare....btw se plimba cineva prin parcul Carol?

si asta este o noua descoperire...

la mamici si bebici

Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Adinush, super mamicuta, dar te intrece Ayleen
Laura-popy, ce scumpic e David in poza asta

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea