Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani sarbatoritilor:
Andra Adelinne si Alessia Evelinne bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta
Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buey nene noi suntem singurii care avem 8 mese pe zi? Adica mancam la 3 ore (inclusiv noaptea).

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

multumim pt urari, fetele, va pupam

A trecut albinutza pe la noi...uf, ce ac maare avea..am bazait un pic dar ne-a trecut, ne-am linistit acum.Suntem un grasan, avem 6.100kg si 60cm...maine poimaine mergem la fete.

Dr a zis ca pot sa-l scot afara si sa-i pun preventiv un supozitor cu paracetamol, sa nu fac febra, dar in principiu nu face..Doamne ajuta!

pupici,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

In cazul asta NG... ce inseamna ca numai de asta ma parte si de UAAAAAA

Multe multumiri celor care ne-au felicitat de ziua nostra duminica. Scuze pt intarzieri dar duminica am fost tare avariata.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bine ai venit, anne!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare!
Fetelor, care ati luat alocatia... Pt luna in care s-a nascut copilul se da alocatia sau nu? Adica daca al meu s-a nascut pe 8februarie, se da si pe februarie sau se da din luna martie? Sunt curioasa doar.
Pt cine sta in sectorul 5, trusoul se da intre 10-12 mai.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kate cred ca da. si a mea tot 4-5 mese/ zi are, depinde cat papa.

laura ionescu imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum ca sa vad postarea ta. am fost in parc cu roandre, am stat chiar la leaganea. despre ce ceai este vorba...poate reusesc si eu sa mai cresc productia.

anis urata situatie, nu striu cum mai rezisti.

alinuk asa este, la bb se pun bani. si emma a "produs" ff multi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Katy si noi papam des. Pana acum, de la 4.30, avem deja 4 mese... Nu stiu cate mananca pe zi, dar in principiu tot cam pe la 3 ore papa si cateodata mai sare o masa noaptea.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Messa

Bine ai venit, anne!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Bine v-am gasit!
Si noi ii pupam dulce pe toti bb-ii care au mai implinit o luna!
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308

zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

r-marce cat manca lara la o masa ? ca vad ca si ea are 4 mese a mea manca 180/210 si mi se pare cam mult ; eu auzisem ca electrostimularea nu da cine stie ce rezultate fara regim alimentar strict acu sunt curioasa cum va fi la tine ; impachetari as face si eu

bits dar ce inaltime are fetita prietenei tale ? mi se pare foarte putin 6 kg pai a mea la 2 luni jumate are 6 kile jumate iar amon o intrece cu 2 kile

adina cred ca avea crampe mai face si alexia mea asa cand are colici plange tare se strange toata se inroseste cam la fel ca si crampele dar la colici mai si plange

ioanaradu eu zic ca nu doarme prea mult asa face si fetita mea asta ar trebui sa te bucure inseamna ca e un copil cuminte uite a mea doarme de la 12 la 9 ( sta noaptea nemancata aproape 12 ore si cand era de varsta luimatei statea 9 ore nemancata noaptea )

liuda ca sa nu-si mai scoata pantalonasii ( ca asa facea si alexia ) punei o pereche de sosetele sau botosei peste pantaloni

messa sa ne spui cum a fost la vaccin ; o pup pe arianna

ivona ati fost la doctor ? eu am avut varicela acum 3 sau 4 ani de revel a fost destul de nasol ca nu puteam sa stau de mancarime sper sa nu ai varicela

anne ispas spune-ne mai multe despre tine data nasterii ( a ta si alui bebe ) nume bebe cat a avut la nastere greutate lungime sa te treaca fetele in listuta ; bine ai venit si te asteptam la discutii ; cu pozele sunt sigura ca iti vor spune fetele eu nu ma pricep prea bine ; in primul rand trebuie sa-ti activezi PM de la profil personal

maryela la cat mai multe nopti asa ca sa te obisnuiesti si sa nu te mai ingrijoreze ; foarte intresanta chestia cu limbajul bebelasilor voi fi si eu mai atenta ce sunete scoate a mea

messa eli sa puneti supozitorul cu paracetamol sa nu aveti surpize mie mi-a zis sa-i pun 3 zile dupa vaccin i-am pus 2 si i-am luat temperatura in fiecare seara

marybell sper sa fie totul bine si sa nu se ajunga la operatie ( stiu ca orice problema oricat de mica ar fi ea ptr altii ptr tine e foarte mare ca mama ) un pupic mare de la mine si de la alexia

la multi ani bebelusilor sarbatoriti azi sa creasca mari ca frumosi sunt toti

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput