Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

nu alinuk,e vorba de banii de trusou ,eu merg maine sa-i iau.
Prima de nastere de 2mil 40 mii lei am luat-o luna trecuta.
Daca vrei suna la Primarie la orizont la nr 7456229 sau 7457237 si intreaba.Eu am tot sunat dar e ocupat...
ppupici
Cum fac si eu sa pun cateva poze in albumul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Eu am luat banii de trusou pe 20 martie, dar ma rog eu stau in sect 1.
Alocatia vine la 2 luni de cand ati depus actele. EU am depus pe 23 ianuarie si au venit pe 23 martie. Asa or sa vina si la voi. Uitati-va pe spatele certificatului de nastere la data de la stampila si o sa vedeti in ce zi va vin banii.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetele, stie careva ceva de chestia asta?
http://www.dunstanbaby.com/
Ideea principala este ca bebeii spun cinci "cuvinte" atunci cand plang: NEH,care inseamna ca ii e foame, OWH- e obosit, EH- vrea sa dea aerul afara, EAIRH- are durerio abdominale, HEH- are un incomfort( cald, frig...etc)
Ce bine ar fi daca am invata limba lor!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit apuc sa va citesc...ca aveti o viteze,de mama, mama.

Marybell,sunt si eu alaturi de tine cu gindul sa scapati cu bine din incercarea asta si Erik sa fie sanatos.Stii ca el e mai deosebit pentru mine ca e nascut de ziua mea.

Alinuk,ptui sa nu te deochi,fata desteapta...mai ai nervi de a doua facultate?Eu am terminat una si mi-a ajuns,dar a fost tot la Politehnica si poate de aia.

Mai,care e faza cu prima nastere?Se mai dau alti bani si pentru asta?Nu de alta dar i-am facut la mama procura sa ridice banii...ca tare bine-i prind la pensia ei de nimic.

Vad ca toate va luptati cu vaccinul.Saracii bebelusi.
Cred ca eu o sa raman singura cu copchilul nevaccinat,dar daca dr asta a mea a spus ca la 4 luni incepem...pai ma las pe mana ei ca argumentele ce mi le-a adus m-au convins.

Subscriu la faza cu scoterea unei mese la bb,ca si-o scoate singur cind are chef.
Nu stiu ce-o fi fost in aer,dar si al meu a dormit toata noaptea de la 23 la 6 dimineata.Sa-i tina DD naravul ca tare bine e sa mai dorm si eu.

Marina,vad ca si al meu acum se trezeste si rade...ca pina acum urla de il auzeam de la o posta.

Anis,of Doamne cite probleme ai.Imi pare rau.
Vroiam sa te intreb daca tratamenul ala contra caderii parului nu miroase a petrol?
Imi cade si mie parul de ma dispera.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Maryela

Fetele, stie careva ceva de chestia asta?
http://www.dunstanbaby.com/
Ideea principala este ca bebeii spun cinci "cuvinte" atunci cand plang: NEH,care inseamna ca ii e foame, OWH- e obosit, EH- vrea sa dea aerul afara, EAIRH- are durerio abdominale, HEH- are un incomfort( cald, frig...etc)
Ce bine ar fi daca am invata limba lor!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Super interesant!!! Nu stiam chestia asta, da' tocmai acum irina vrea sa manance, si a zis exact "neah". Nu stiu daca e adevarat sau a fost doar o coincidentza (sper sa nu ma-mbat cu apa chioara!

ana si irina (05.01.2007)

anne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sunt in Cismigiu dupa ora 14....

sigur!!!!..azi nu mai bate vantul...

PS: Danutza in ce an ai terminat poli (eu am terminat in 97 fac de Transporturi)...si am stat in camin in Regie... si eram pe la petreceri tare prezenta...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai voi nu mai obositi?
Doar Anis saraca vad ca e obosita. In rest vad ca scriti de inebuniti
anis - nu stiu cum rezisti.... dar trebuie, fata lasa copiii macar 3 ore cu cineva si dormi si tu.....
eu asa mi-am revenit... cu 3 ore de somn ziua, ca altfel deja cedam

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Ptr. fetele din sectorul 6 aici www.protectiacopilului6.ro gasiti tot ce va trebuie ptr indemnizatie, alocatie, trusou....

Ana si Irina (05.01.2007)

anne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SA CRESTETI MARI !:
Andra Adelinne si Alessia Evelinne de alydumy
Eric Stefan de delfinuta
Andrei Robert de Eli1977
David Andrei de laura_popy
Liviu Andrei de pako
Calin Ioan de cristia

marybell imi pare tare rau de mititel,dar hai sa iti descretesc un pic fruntea!mie cand mi-a spus pediatra ca ar avea problema asta cu soldul8la final la mine s-a dovedid a fi alarma falsa) am intrebat ce si cum si daca ar fi de operatie.mi-a spus asa: ca in foaaarte rare cazuri se ajunge la operatie,ca de obicei se repara cu pampersii astia cate doi,si de multe ori trece ed la sine,dar nu e cazul sa stai sa asteptisa treaa,clar.
in cazuri f rare e ceva complicat !asa ca eu zic sa te gandesti ca nu esti tu unul din acele cazuri,si ca se va rezolva in cateva luni !
medicii astia au tendinta de a te speria,nu stiu de ce le place!
catalina
eu de cate ori o tineam in brate,ii indreptam labutza.nu ii placea,tragea mereu piciorul,si asta o facea sa il indrepte de la sine,din instinct,numai sa nu ii mai indrept eu .cand sugea ii faceam asa continuu.si de cate ori imi aminteam.eu ii indreptam,ea tragea gherutza.si tot asa.deci nu neaparat masaj,doar asa ii indrepti cum ar trebui,si in cateva saptamani incepe sa se vada.
de obicei trece si de la sine,dar ca sa fii sigura.
ghibuadina
asa face cand o ia burtica.si a mea facea la fel.cand erau cat de cat suportabile,doar se agita asa si strangea picioarele.cand erau mai tari,plangea.o dureau si bashinutele.are gaze.ridic-o vertical ca ii mai trec cat de cat..desi cand o pui la loc,ia ro ia..si nu poti sta cu ea pe sus.
anis,imi pare rau ca ai numai probleme cu Iarina...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ba a mea se crede copil mare
de azi dimineata de la 9 de cand s-a trezit nu mai vrea nici cum sa doarma acum a mancat din nou si se joaca singura in patut chiuie si rade
azi pleaca sora-mia mergem cu ea la aeroport sper sa nu bocesc pe acolo
in rest totul bine face kk aproape la fiecare masa azi dimieata avea pampi plin ca niciodata dar e tot verde ; nici nu stiu ati mai patit si voi asa sau numai a mea face verde aproape tot timpul ?
mai nou are 4 mese pe zi de cate 180 / 210 oare e bine ? dar cu 150 nu se mai satura incepe sa planga ; cat mai manca ai vostrii ?
maine vine socrela sa facem curat impreuna
cam atat mai citesc si revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput