Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
brig_adria spune:
hello!
livia72,si eu sunt din sect 6,vezi ca maine si poimaine intre 11 si 3 la Orizont se dau banii de trusou,se poate ridica doar de catre mama.Nu ti-au dat o hartiuta cu datele astea cand ai depus actele?
Si eu am depu actele la sf lui ian pt alocatie dar nu a venit ,o sa intreb maine.
Fetelor e adevarat ca dupa vaccin 3 zile nu are voie sa iasa afara si sa faca baie bebe?noi joi facem vacc...pupici
mltumesc raluca pt parola,acum vad cate informatii si regimuri sunt pe mailul comun..
alinuk spune:
quote:
Originally posted by brig_adria
hello!
rat ca dupa vaccin 3 zile nu are voie sa iasa afara si sa faca baie bebe?noi joi facem vacc...pupici
mltumesc raluca pt parola,acum vad cate informatii si regimuri sunt pe mailul comun..
Nu e adevarat!!
Acum daca e frig si vant e mai bine sa nu-l scoti.
Noi am iesit afarica a doua zi dupa vaccin si bb nu a avut nicio reactie...
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
anis spune:
Off..m-am saturatttttttttt
Azi noapte Iarina mi-a urlat pana la 2, era f incordata si agitata, da rau de tot.I-am pus supozitor a racnit ..mama mama ,pana la urma a facut kaka si s-a mai potolit.
Dupa aia ca niciodata mi-a urlat Ingrid pe la 4, da rau, se agata de mine,de tati si nu ne lasa sa plecam din camera ei.Pana la urma, dupa vreo 1ora jumatate am pototlit-o.
In schimb, Iarina e iar ragusita si Ingrid ii curge nasul,putina febra...viroza??habar n-am..da m-am saturat..
Eu sunt nedormita de cateva zile, vai de lapticul meu, ma chinuii sa o alaptez, adica dupa fiecare masa ma mulg, si adun.
Azi noapte Iarina nici nu a cerut de mancare, dar fiindca m-a trezit cealalta i-am dat eu.Am pus-o la san.
Sper ca recidiva asta la raceala sau ce o fi sa nu insemne nimik.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anne_ispas spune:
Buna fetelor! Abia ne-am inscris si noi, si speram sa ne primiti in marea si frumoasa voastra familie. As vrea sa postam si noi niste poze, da' nu prea stim cum.
Mami Ana si Irinutza (05.01.2007).
anne
anis spune:
Se pare ca cu kaka Iarinei nu merge, nu face deloc singura...mie sa nu insemne ceva treaba asta cu agitatia ei.Tati care e f grijuliu cu fetele, seara el o culca si ii face baie Lui Ingrid ,eu Iarinei...nici nu a stat in camera cu Iarina, zicea ca i se rupe sufletul la cat se chinuie...
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
quote:
hello!
livia72,si eu sunt din sect 6,vezi ca maine si poimaine intre 11 si 3 la Orizont se dau banii de trusou,se poate ridica doar de catre mama.Nu ti-au dat o hartiuta cu datele astea cand ai depus actele?
Si eu am depu actele la sf lui ian pt alocatie dar nu a venit ,o sa intreb maine.
cred ca vorbesti de prima de nastere de 195ron si nu de trusoul de 150ron....
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
uffffffff Anis..
mamica cu ce ai gresit!?
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
auzi cheama si tu un preot sa va faca o sfestanie in casa..or fi si niste energii negative pe acolo....
e o parere...
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
anne_ispas spune:
quote:
hello!
Fetelor e adevarat ca dupa vaccin 3 zile nu are voie sa iasa afara si sa faca baie bebe?noi joi facem vacc...pupici
Ma intereseaza si pe mine ce acte sunt neceasare ptr trusoul bebelusului. Eu am nascut-o pe fetitza in sectorul 6, si trebuie sa ma duc pana acolo sa depun dosarul, da' nu as vrea sa ma duc degeaba.
anne
Maryela spune:
Catalina, eu stau in Berceni, cam departe...
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi :
Andra Adelinne si Alessia Evelinne bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta
Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia
Nu-mi vine sa cred cat a dormit MIhnea azi noapte: de la 20 la 06....ptiu, sa nu fie de deochi...si acum doarme iar.
Lupt cu mine sa nu ma ingrijorez...
Pupicei la mamici si bebei!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)