Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
Liuda spune:
bai ce va plimbati voi acolo in grup.... vreau si eu
pai de ce voi santeti asa?
vreau si eu... ca eu ma plimb singura cu carutul pana ametesc... vreau si eu companie....
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Liuda spune:
hai ca am plecat la marmacii si alte alea ce am scrise pe foaie ca daca ma mai lungesc cu vorba nu mai fac nimic.
pupici si soare la bb la plimbarica
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
dianamizzi spune:
BUNA DIMINEATA FETELE!
AM FOST LA VACCIN IERI ! a fost super cuminte. a plans un pic la prima intepatura apoi un pic la a doua. ca i-au facut 2 vaccinuri in brate sus. unul cu mai multe si unul pentru meningita cred. plus picaturile pentru polio care au facut-o sa se strambe un pic si gata. mai ce atatea griji pentru picaturile astea.... sunt doar 2 si asistenta le pune pe rand si n-are nici in ruptul capului cum sa le scuipe afara, ca sunt mici si raman pe limba imediat... deci nici o grija...
s-a linistiot imediat ca am vorbit calm cu ea si dupa o juma de minut radea la aia acolo de s-a minunat de ea. i-am promis ca o tin afara toata ziua daca e fata cuminte si asa am facut. am venit un pic in casa si s-a trezit si se uita la noi asa parca trista, ducea buzita in jos de ti se facea o mila de ea.... doamneee.... si am iesit iar pana pe la 8 jumate. statea incarucioor zambind, n-avea treaba. seara putin agitata dar a mancat si dormit bine. azi nu mai are nimic. nu a facut temperatura ca i-am pus supozitor cu paracetamol. multumesc lui dumnezeu a trecut si asta.
ALINUK - nici thea nu are nici o reactie dar eu ma gandesc ca toti bebeii sunt diferiti si sa multumim lui dumnezeu ca sunt bine si a trecut...
CATALINA - te-am vazut si eu esti frumoasa foc cu matei . doamne asa o fata clara si senina ai ... si cu parul scurt. ptiu sa nu te deochi. si uite cand te vad pe tine ma gandesc ca vreau si eu parul scurt. m-am plictisit asa de atata timp cu par lung si mai tot timpul ajung sa stau cu el prins in coada la spate. cred ca ma duc sa ma tund maine. ca oricum creste el... ma gandesc daca mi-o sta bine...
fetelor THEA A MANCAT IERI DE 4 ORI, deci dimineata la 7, apoi la 12, apoi la 5 , apoi la 9 si gata. pana azi dimineata la 6 . mai e normal asa la aproape 3 luni, sau o fi de la vaccin. a papat mult. dar a scazut o masa. sa vad astazi cum se comporta.
sa avem toate o zi superba!!! va pupam . avem si noi poze de duminica , am fost sa mancam ratza pe clatite la chinezesc . suuuper. unde am iesit noi la prima intalnire hihi, ce amintiri frumoase. si thea a sta cuminte... ne gandeam noi atunci demult ca urmatoarea data cand o sa mergem acolo o sa avem si caruciorul dupa noi cu cea mai dragalasa fetita... m-a apucat nostalgia. ce frumos... amintiri.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
eli1977 spune:
Neata la fete si bebici,
La multe lunite sanatoase si fericite
David Andrei, bb de Laura Popy
Liviu Andrei, bb de Pako
Calin IOAN,bb de Cristia
Andra Adeline si Alessia Eveline, printese de Alydumy
Eric Stefan, bb de Delfinuta
Marybell,stiu ca nu mai vrei sa auzi tot asta, dar trebuie sa fii optimista, poate nu e grav si se va rezolva...
RMarce, subscriu la faza cu renuntarea la masa de noapte.Putem noi sa ne chinuim cat vrem, cand vor ei renunta.Al meu a renuntat mai intai la cea de 24, acum de ceva timp si la cea de 3-4, acum se trezeste de seara abia dimineata la 6..asa scrie si in Capraru.Cand citeam inainte ca vor renunta la mese, pana dimineata, mi se parea de domeniul sf, cand il alaptam din 2-3 ore...
Cu impachetarile si electrostimularea...
Am avut si eu experienta acum 2 ani, cand m-am trezit, dupa o operatie nasoala, ca mai aveam 3 luni si eram mireasa si eu aveam sunci rau de tot si sport nu puteam face,.. a fost o solutie..Am bagat 30 de sedinte de electrostimulare in termosauna, plus impachetari la greu...dupa 3 luni de mers continuu am scazut un pic , f putin in cm, dar greutatea era aceeasi, transpiram in disperare in patura aia electrica, scoteam apa, s-a mai modelat corpul, cred ca am pierdut 3-4 cm, dar atat.Pt ca impulsurile electrice din electrozii aia pun in miscare muschii, ii stimuleaza dar ei daca nu lucreaza efectiv, nu te misti, nu consuma energie si nu slabesti..cu impachetarile e misto pt celulita, combinat cu electro, se duce vizibil pielea e mai ferma si mai fina, corpul ia un aspect mai tonifiat, nu mai atarna, ca sa zic asa, dar de slabit..a, si dupa putin timp daca nu faci continuu, se face la loc.Dar poate organismul tau reactioneaza altfel si slabesti, cine stie..iti doresc sa slabesti cat vrei tu de mult, mult succes, iti tin pumnii.
cred ca iesim mai devreme azi, la 2 sa fim in casa, vine vaccinul..brrr
o zi minunata, va pupam si multumim de urari,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
kateryna spune:
Fetele, la garsoniera lui Maruta la concurs e si Mishi (Mihaela) cu bb Mihnea (de la piersicute de la iulie-august). Haideti sa o sustinem ca merita. E simpatica foc. Ca sa nu mai zic de Mihnea ca e o bombonica de baiat.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
laura-popy spune:
ioanaradu, daca ia in greutate e bine. trebuie doar sa verifici sa nu doarma de la vreun icter( al meu avea icter si vroia doar sa doarma si atat)- am vazut ca e micut.
Bucura-te ca nu are colici!! Noi cred ca am scapat de ei
Si uite aici cat de cuminti suntem
Ptiu! sa nu ne fie cu deochi!!
mamici si bebici
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
laura ionescu spune:
Marybell - tinem pumnii pt bebe Erik sa fie ok si pt mamica lui sa aibe mult curaj.
Fetelor, eu vin in parc! La National! Eu ma duc in fiecare zi si stam cel putin 2 ore. Am fost si cand ploua, i-am pus husa de ploaie si afara! Cand e vant, la fel. Pe mine ma bate vantul de ma ridica pe sus, dar la ea in landou e adapost si cald si bine, si ea doarme dusa. In plus, s-a invatat ca in jur de 11-11,30 plecam in parc si face ca fetita Liudei, se linisteste numai daca ii pun caciulita in cap . Asa ca de la 11,30-12,00 pe mine ma gasiti in parc pana pe la 15,00.
Sa va zic acum ce mai facem noi. Dupa ce vreo 2 saptamani fata mea isi batea joc de tzatza si de biberon la fiecare masa, am inceput sa ma ingrijorez. Si eu, ca si Catalina, ma intrebam de ce naiba copilul nu manaca ca e prea mic sa nu aibe apetit, ca la varsta asta mananca, fac pipi, kk si dorm, pe asta sunt programati. Ma apuc eu si citesc si aflu ca in cazurile in care bebe nu are apetit el vrea sa renunte la una din mese. Copilul meu a avut cat de cat program de cand am venit cu el acasa. Nu i l-am facut eu, si l-a facut singura. Eu am hranit-o la cerere. In orice caz pe vreo luna jumate a inceput sa manace la 3 ore si alea fixe. Adica se facea 11,00 si ora de masa, incepea sa urle brusc, nenica, parca o baga cineva in priza. Ei, si obisnuita eu cu orele fixe de la un timp ii dadeam sa manace fara sa o mai las sa planga. Buuun. Citesc eu ce si cum prin carti si uite ca de 3 zile copila mananca la 4 ore. Da' manaca, nene! Adica mananca muuuult. A crescut cantitatea. Eu am inceput sa beau un ceai de lactatie (chiar asa se numeste) asa incat fetita ia completare numai la 2 mese, in rest mananca numai san. Ce mai, suntem foarte fericite! Iar azi noapte, pt prima data, nu s-a mai trezit la 3 sa ceara de mancare, s-a trezit direct la 7 dimineata! Eu m-am speriat initial ca m-am gandit ca nu am auzit-o si ma simteam foarte vinovata, dar m-a linistit taica-su care mi-a zis ca la 3 a verificat-o el si dormea tun(dupa 3 luni de trezit la ora aia, ne-am programat deja). SA-I TIE DD NARAVUL sa dormim si noi noptile!
Deci am plecat sa impachetez fetita si ne vedem in parc, fetelor.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
alinuk spune:
Andra Adelinne & Alessia Evelinne bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta
Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu~Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia
Adinush ne-ai lasat cu ochii in soare... nu ti-am vazut noua tunsoare si nu stim ce ai patit de erai ieri obo...
pupsm ayleen
pup fete cucuiete
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
Bleah. Noi azi avem vaccin... n-am niciun chef.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Ivona1977 spune:
Buna fete,
in primul rand multumesc pentru complimete si felicitari din capitolul trecut, ca n-am avut vreme sa zic nimic.
Marybel imi pare tare rau ce copilasul tau, sper sa fie totul bine. Iti tin pumnii si ma gandesc la voi doi.
Eu m-am trezit azi cu bube peste tot, dar mai ales pe fata si pe piept asa ca am vrut sa merg la medic da doctorita mea e in concediu si ceilalti doctori de la clinica nu au avut loc pentru mine. Asa ca astept sa se scoale tati ca amuncit azi noapte saracu sa mergem la alta clinica. Sper ca nu am varsat de vant atata vreau.
Va pup
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007