Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Katerina,



Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata si emma tine putin asa labutele dar eu stiu ca e normal. ad la inceput a fost mai rau si cu labutele si cu piciorusele cracanate dar din ce creste din aia se indreapta.

marybell sper sa se rezolve problema cat mai repede. offf

adinush hai ca o sa-i fie bine. pup mucutza crestina.

bits 6 kg? si mamica aia nu e ingrijorata? da ei sunt cumva din aia... 2 la un metru si ff slabi pe deasupra?


eu ma bucur ff tare ca emma iar a facut kk i sper sa o tina tot asa. in rest rade cu foc, mai ales dimineata. chiar ma gendeam cat de frumos isi fac ei ptogram: emma nu mai urla dimineata cum se trezeste ci rade cu super zgomot si vorbeste cu maimutoii ei, rade cat o schimb, a pris schema cu intorsul de pe burta pe spate si seara la masaj abea o tin pt ca ea tot da sa se intoarca...nu-i place sa stea pe burta si pace. scoate sunete noi si eu mor de ras cand o aud.
cat despre taica-su...daca ar fi avut tate cu lapte o facea si pe asta. in rest face orice pt bb si ma ajuta nu mult...ffff mult.


LA MULTE LUNISOARE:

Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu~Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia
Andra Adelinne & Alessia Evelinne bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta


Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetili! Ce faceti? Haideti ca azi cred ca o sa fie soare si frumos. Marina, te bagi la o plimbarica? Anca? Roandre? Adinush?
Fac si io apelu' la cele mai de langa mine. Laura Ionescu?

Nadia, imi pare rau ca e marait cupilu. Si Matei a avut mega faze. Cand super cuminte, cand marait, cand dormit pana dimineata cand trezit la 3. Cred ca se mai fatzaie pana isi gasesc ei locul si programul.

Bravo Messa. Descarca-te mama ca tu esti stalp de nadejde aici. Daca pici tu ... picam multe. Si sa iti traiasca kilele, sa fiti sanatosi si zambacioshi.

Anis, Aelita, masajul ala il fac doar la masajul de dupa baie sau si in alt moment al zilei? Si pt cat timp?

Sigur Maryela, intalneala? Oricand! Unde stai?

Alina, stiu ca nu sunt io persoana care sa dau sfatul asta, dar eu zic sa incerci sa te linistesti. NICIODATA nu le vom stii pe toate. Tu nu vezi ca si la al 2lea sau al 3lea copil sunt lucruri noi pe care nu le stiai? Viata asta e o mare lectie si progresam invatand lectiile mici incetul cu incetul. Ce sa ii facem, asta e? Si daca ne-am naste invatati unde ar mai fi fun-ul? Cat am citit si discutat noi in timpul sarcinii? Tu mai tii minte ceva ca io am uitat tot cand am nascut ... Ia-o si tu mai incet si incearca sa o observi pe Roberta. Eu cred ca pe la o luna jumate m-am linistit cat de cat. Nesigurante ai mereu mereu dar tre sa ai un fond de calm oarecum. Hai fii linistita ca daca o iubesti si te preocupi de ea nu are ce sa ii fie rau.

Ioana, ma juram ca n-am sa stiu tipurile de plans ale lui Matei si ma mir si acum ca recunosc ce vrea. E incredibil.

Cleo, dar tu ai vb cu pediatra? Poate iti explica ea cum si ce sa ii dai mai departe. Ma gandesc ca fiind medic ... poate stie mai bine. (Desi scriind frazele astea ma gandesc ca nu stiu ce spun).

Marybell, cum s-a manifestat Erik de l-ai dus sa faci eco? Hai capul sus si fii tare, cred ca e super nashpa si greu dar tre sa razbesti! V-am zis io ca la teorie sunt beton ....

Mai fetelor, va ziceam de diferenta de fontanele? Cat de mare e normal sa fie fontanela la bebei? Matei are de 4 degete lungime si 3 latime, eu ii dau 4 pic de Vigantol. Adinush de ex zicea ca Ayleen are fontanela o gaurica asa cam cat unghia mare. La voi cum e?

R_Marce, da, si Matei (tot pe Humana 1) s-a reglat, ieri a facut kk de doua ori si nu i-am mai dat nici ceai de cateva zile. Si apropos de masa de noapte si in Capraru scrie ca nu parintii scot masa de noapte a copilului si atunci cand e gata o va face chiar copilu. Asa ca ...

Hai pupici sa ma apuc de treaba ca dupe masa de la 10 iesim. Revin deci la intrebare. Iesiti fetele?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata normal ca ma bag la plimbarici...da plimbarici sa fie sau macar sa stam pe banca in parc nu la sosea

emma are fontanela cam de 2 degete. eu i-am dat pana in ziua 50 2 picaturi de vigantol si acum ii dau pana la sfarsitul lui aprilie 1 pastila vigantolette de 1000 apoi schimb pe din aia de 500.

mai mor de dragul emmei: a papat si acum doarme calabus pe umarul meu.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marybel iubita eu zic sa privesti lucrurile cu incredere si optimism. Nu e usor, e firesc sa te ingrijorezi insa cu un gand pozitiv si constructiv. Stii, eu am un principiu..decat un pesimist care are dreptate mai bine un optimist care se inseala. Tu trebuie sa fii o mamica "optimista care va avea si dreptate"..bb Erik o sa fie bine...

Monykk ai mail de la mine cu privire la intrebarile despre vaccin. Nu mai stiu daca am scris in mail, insa bb Teo nu a avut nici urma de reactie, nici roseata la urma injectiei nici febra, nici stari bizare... Ma intreb daca asta nu o insemna ca organismul a fost bombardat cu tot felul (din valentele acela) si ca n-a stiut sa se apere si ca de fapt acum nu are imunitate... stie careva?

RMarce, mamica io ieri m-am imbracat mi=am luat bebeliunea la masinuca si am pornit catre parc. Mi-am dat seama ca e cam vant si m-am oprit pe la birou (colegi chestii...nu stiam ca atunci cand vezi un bb pt prima data tb sa-i pui banutzi...ca ieri bb Margica a facut niste bani ca sa zic asa.... pai i l-as da si lu tat'su o tura...). Am vazut ca vantul tot batea destul de rece si nu am mai stat afarica, ne-am dus in vizita la mamela
Ma mai inscriu.
Sa ne spui cum e cu impachetarile acelea (cat e abonamentul, sau sedinta..cum ai facut?)

pup fete cucuiete

PS: cum e afara azi...a dat cineva cu nasucul?????



Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine, Alex a reinceput gradi si mai poate respira si mami pana dupaamiaza, nu ca el nu ar fi copil cuminte, dar este totusi copil...


Fetelor din sectorul 6, ca veni vorba de CIC, unde se depun actele si ce acte se depun?

Eu mai am pana prin mai postnatal pt. ca nu am avut deloc prenatal, deci prin mai ar trebui sa depun, dar as vrea sa stiu...

Noi am depus actele pt. alocatie in sfarsitul lui ianuarie si inca nu a venit. Mai este vcineva in situatia asta?

Si inca o intrebare, tot pt. sectorul 6: mai stiti ceva cand se da trusoul pt. copil?

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Oare copilul meu are colici?

Fetelor, am avut o noapte nasoala.Alexia a fost extrem de agitata, abia a dormit din cd in cd si nu stiu dc are colici.Isi indoaie piciorusele, se inroseste la fata, la anumnite intervale de tp.Nu a zbierat, ce-i drept, dar s-a agitat toata noaptea.Din cd in cd mai tragea si cate un part.A facut si caca, normal cum facea ea.

Spuneti-mi la voi cum s-au manifestat colicile.Cam la fel?Ma gandesc dc crampele la burtica sunt similare cu colicile?

Merci!


adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vin si eu la plimbareala...ma duc sa-mi recuperez si primul bb de la mama si apoi pe la 12-12.30 ies in parc...ori in IOR ori prin Stadion.

Ma duc sa ma imbrac si sa plec spre mama. Scrieti pe forum sau YM pe unde iesit ca citesc cand ajung la mama.

In alta ordine de idei, Cristia va pupa pe toate dar nu are timp de net. Astazi se duce cu piticul ei la vaccin, asa cadou de 2 luni.

Marybel, ma tot gandesc la tine si la bb mic. Am avut o mamica la sept-oct 2004 cu o problema asemanatoare...fetita a stat in ghips cu bara aceea intre picioruse...a fost greu, f greu dar acum e ok si fetita merge in picioare si e o super isteata!

Catalina, e ok dimensiunea fontanelei...mai bine mai mare decat mai mica!!!!

Pupici!


Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai ce faceti?
nu stiu cat am pierdut? un capitol? doua? ca voi aici santeti in viteza mare.
Nu am intrat ca am avut treaba.... noi muncim cu spor si sarg, acasa ne descurcam.... asta e.... hai pe rand
mata mea nu stiu ce Dumnezeu program a facut dar e treaza de dimineata pana dupa masa cand o scot afara, si sta 2-3 ore si o aduc acasa cu tot cu carut si doarme in nebunie toata seara... ma chinui s-o trezesc la baie - uneori reusesc, alta data imi este mila ca eu trag de maini , picioare... si ea nimic... asa ca o las sa doarma (asa ca ajunge sa doarma de la 2-3 ziua pana la 12-2 uneori 6 dimineata) si asta nemancata.... aseara aceiasi faza ... toata ziua treaza, adoarme doar afara - de la 3ziua pana la 2 noaptea(seara la 9-10-11 am avut incercari de a o trezi pentru baie - dar nu aveam cu cine vorbi... lumini aprinse, tipam , vorbim, tv, foim in jurul ei - nici macar nu clipeste odata) ... asa ca am cedat, ne-am culcat si la 2 s-a trezit, m-a zapacit cu rasul ei, cauta joaca - pai dupa atatea ore de somn - cred si eu ca vrea joaca. Asa ca am zis ca nu mai cedez seara si o trezesc cat de mila nu mi-ar fi si o spal si o obosesc si o hranesc sa doarma si ea macar pana la 4 sa dorm si eu legat 4-5 ore.
alta problema, pantalonii ii gasim pe langa fata nu pe ea, da din craci de ma ameteste si isi scoate toalele de pe ea... asa ca am cumparat din aia gen salopeta si se inchid la umeri....
vaccinul..... eri nu ne-am prezentat la vaccin! s-a cam suparat doamna dr. dar totusi m-am hotarat pe asta cumparat, am facut comanda si asteptam sa vina, il facem in alta parte, la alt doctor ca a noastra nu vrea sa ne faca cumparat. pai ca sa nu se supere chiar rau am zis "doamna doctor, nu ma lasa sotul! Eu cum fac? impotriva vointei lui? El vrea cumparat si basta!" asa ca am scapat de prea multe comentarii, ca eu chipurile vreau de la stat, el cumparat, si daca are copilul vreo reactie? imi scoate ochii ca nu l-am ascultat! Doamna dr. cam suparata ca "nu o sa mai vin pe la ea", am linistit-o ca restul fac la ea "nu pierde osul" de la mine!
Am o lista lunga de facut.... - sa dau actele ca sa-i fac la fata pasaport, am treaba la farmacie, sa duc avansul pentru restaurant pentru botez, sa ma duc la spital sa vad cand pot sa ma duc cu asta mica la un control ca avem trimitere de la doctorita cu "deplasie de sold" - eu nu prea cred ca o avem, dar mai bine verific, ca nu prea sant multumita de babeta, dar asta e, incepem sa facem tot mai multe cunostinte din randul medicilor - asa ca o sa alergam intre ei.
hai ca am intins vorba.....


Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata la mamici,
bebe al meu doarme cam mult ... zic eu. a papat pe la 00.00 si de atunci nu s-a mai trezit pana dimineata. pe la 6-7 il asteptam sa se manifeste, dar nimic, el tot tragea la somn. l-am luat eu pe sus din patut pe la 8 si l-am schimbat si i-am dat sa pape. de mancat a mancat si ii era chiar foame, dar nu-si putea tine ochii deschisi de somn. la 9 iar dormea ... voi ce ziceti? l-am controlat ... febra nu are. e drept ca ieri nu prea a dormit. dupa ce manca, de obicei, dormea 3 ore-3 ore jumatate. ieri dupa ce manca mai statea vreo ora pana sa adoarma si abia dupa asta dormea dar maxim 1 ora-1 ora jumatate. si azi noapte a adormit pe la 2.30-3.00. poate de asta doarme asa mult??
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput