LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
Alina, Ema, Noe, Andreea, Claudia, Serj, Alorea multumesc de urari! .
Va rog din suflet sa ma iertti ca-s asa absenta pe aici...Abia am reusit sa o adaug pe DanaR pe lista cum i-am promis. Sper dintoata inima sa gasesc si eu timp sa scriu canteva randur mai ales ca am vazut toate pozele cu sarbatoriti si intalniti si reveniti (TINA )
Va multumesc din suflet tuturor si va doresc o primvara la fel de minunata ca a mea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Biuta spune:
Mihaser draga LA MULTI ANI!!!!!!
Sa traiesti..sa infloresti si de Cristi sa grijesti :) Numai bine si fericire iti dorim :)
Esti si tu mamica cu ziua de nastere langa a puiucului, mie nici ni mi-o mai pasat ca e ziua mea..asa de concentrata eram pe a lui :)
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiii multiiiiiii
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
MP spune:
Fetelor,slava cerului! De aseara nu imi merge internetul si abia acum l-a "rezolvat" tati, dupa telefoane de amenintare la provider. Credeam ca nu reusesc sa intru la timp sa fac urarile cele mai din suflet aniversatilor de astazi.
No,bine ca s-a rezolvat. Asa...
Miha,la multi ani,sa fii iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele,iar Cristian sa te faca cea mai fericita mamica!
Thea, Marc si Anda sa fiti sanatosi,norocosi,iubiti de toata lumea si sa aveti o viata luminoasa si frumoasa,asa ca ochisorii vostri mari! Mamicilor voastre le transmit gandurile mele cele mai bune si multe multe flori!
Fetelor,multumesc ca v-ati uitat pe poze si ca mi-ati raspuns! Sper sa apuc si eu sa va raspund mai multe in noaptea asta.(daca nu ma pune sotul la asamblat mobila ).
Noe,am vazut eu emisiunea lu' Maruta.Mie mi-a placut Mia-era si frumoasa si dulce si simpla si naturala.Avea un "ceva",nu stiu ce.Si bebelina era scumpa.
Fug la trebusoara. Pa paaa!
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Stefanna spune:
Dragele mele fete,
imediat dupa ziua nicolei am interferat cu o scumpa de pielonefrita, cu niste dureri de am crezut ca mor nu alta.
Acum sint ceva mai bine, pot sa ingirjesc si copil, si pot sa mai si misun in conditii bune prin zone.
La multi ani scumpi ghiocei si ghiocele nascute dupa 22 martei, sa aveti o viata ca un vis de frumoasa, si parinti sanatosi care sa va iubeasca si sa va resfete cat mai mult timp.
Acum sint in pregatiri, plecam azi la Niagara pt vreo 3 zile.La intoarcere, spre sa nu mai patesc nic, si sa pun si poze si sa spicuiesc cat de cat din petrecerea noastra.
Imbratisari calde si pupici[
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)
Stefanna spune:
aaaa, am uitat
POLI iti doresc sa ai nunta care ti-o doresti, sa fii super fermecatoare si sa fii fericita fericita fericita
Catrinel_17 spune:
MIHA, la multi ani si multa fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici maximi de tot!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salutaaaaare
La multi ani Marc, sa frangi cat mai multe inimi, sa fii un baietel descurcaret in viata si plin de dragoste pentru parinti.
La multi ani Anda si Theea, viata sa va rezerve numai bucurii, satisfactii, sa fiti inconjurate de multa iubire din partea familiei si sa faceti lumea mai buna.
La multi ani, Miha. iti dorim multe bucurii, fericire, alaturi de barbatii tai, micutul cu bucle sa va bucure zilele ce le veti avea impreuna, iar Dzeu sa te cadoriseasca cu o bb fetita! Multa satisfactii profesionale.
Andreea, am savurat pozele toate. Mai ales cele de la nastere. Am retrait acele momente pline de fericire, emotie si teama.
Ma bucur ca au inceput si in Ro sa bage amprente din lut. Este o amintire nemaipomenita. Eu i-am facut Evutei la 3 lunite. Si le-am pus intr-o cutie frumoasa, unde tin amintirile amandurora.
De fiecare data cand deschid aceea cutie am o strangere de inima.
Se pare ca sotul ar vrea si el bb trei. Asa ca poate la anu' Dzeu ne-o ajuta sa mai avem un bebelus. Ca tare mai sunt scumpi. Pe de alta parte ma gandesc ca ar fi mai bine sa il fac mai repede,sa profit de bunici, cat mai sunt in putere sa ne ajute.
Cert e ca si eu ma mai schimb. Cand imi e greu cu copiii, spun un mare nu la bb 3. Cand ii vad ce frumos se joaca impreuna, ce fericiti sunt cand ii scot in parc iar zic ca mai vrea un copil.
Ieri cand am venit de la serviciu am avut surpriza ca Luca sa ma astepte la geam, iar Eva la vreun metru jumate de usa. Cum m-a vazut intrand in casa s-a pus pe un chiuit de fericire, balanganindu-se si cu manutele in sus sa o iau in brate.
M-am pus pe ciuci sa il iau pe Luca ca imi sarise in brate sa imi dea pupicul, iar Eva a venit si ea imediat sa se catere pe Luca ca sa ajunga la mine. A fost un moment unic. O asa intampinare sa am de fiecare data cand vin acasa.
Deci merita al treilea copil???
Stefanna, sanatate maxima si o minivacanta super. Asteptam poze de la Niagara.
Cum s-a manifestat pielonefrita? In afara de dureri?
Kim, esti tot in pregatiri, invatat, examene? Organizati ceva maine de ziua micutei sau in we? Daca am timp iti scriu pe mess.
Ema, la mot ai folosit o panglicuta albastra?
Iris, te asteptam la scris. Hai baga gheruta si scrie-ne.
Biuta, Eva e nascuta e 21 aprilie, iar eu pe 26. Daca vroiam o puteam naste de ziua mea. Dar nu am vrut asa ceva. Am zis ca nu o sa-mi mai arda de sarbatorit zilele mele, ma bucur mai mult de ale ei.
Catrinel, aseara mi-am bagat nasul pe Ebay la bijuterii din Ag. Mi-a cazut fata. Imi plac mult modelele celtice, super elegante si rafinate, de asemeni cele indiene native si apoi cele din China care erau vandute la sume modice, insa transportul costa o gramada, comparativ cu pretul bijuteriei.
Super faza cu software in industria cosmetica. Pup Onichka.
V-am pupat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
aalina2003 spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DEPARINTII VOSTRI,MULTA SANATATE, IUBIRE SI NOROC PENTRU GHIOCEII (pentru unii cu ceva intarziere,cu scuze):
Cristian,Vlad,Raisa Cristina,Teodora Maria,Marc Alexandru, Thea Antonia,Anda
La multi ani si pentru Mihaser si fie sa-ti mearga celputin asa de bine ca acum!!
Delia,felicitari,mie imi pari o luptatoare!!..si hotarata!! Sarcina usoara si sanatate!
Ciuf,, bb3..ar fi frumos,si asa si Eva, si Luca nu au pe altcineva acolo, sa se aiba unii pe altii..
Noi am facut ieri vaccinul de 1 an, adica 3 vaccinuri, ROR (Priorix)+ DTP, unul in manuta, altul in picior si altul pe gurita. Nu a facut febra, dar a plans si a refuzat sa calce pe picior, iar noaptea s-a trezit de n ori...de mancat amancat lafel, adica..putintel,dar nu mai putin decat inainte. Sper ca noaptea ce vine sa fie mai linistita!
Cam atat despre noi, sper ca nu am uitat nici un sarbatorit!!
Polixeni spune:
26.03 Teodora Maria - - Mari 78, Victor Gabriel - -Onsami
28.03
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda!!!SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!!
LA MULTI ANI MIHA!!ITI DORESC SA AI PARTE DE FERICIRE,REALIZARI SI SA TE BUCURI DE FAMILIA FRUMOASA PE CARE O AI 1000 DE ANI!!!
Stefanna iti multumesc mult pt urari!!Esti o draguta!!
Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris dar recuperez eu.Azi am fost la proba la coafor si am gasit pieptanatura pt nunta.Peste 1 sapt ma duc si la vopsit.Am fost si la flori unde m-am enervat foarte tare...sa speram ca nu o sa-mi faca aia vreun pocinog.Am terminat de impartit invitatiile.Saptamana viitoare vin ai mei si sunt tare nerabdatoare.Va trebui sa ma apuc si de spalat geamuri si curatenie generala.Facem si pregatiri pt Pasti cu miel si kokoretsi la gratar si la suvla.
Ma duc sa mai strang prin casa ca am lipsit toata ziua azi.Va pupicesc pe toti de la mic la mare!