LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 6
tania2 spune:
La multi ani ghiocei dragi!
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Sa va fie viata, viata,
Si mereu sa faceti fata
Astazi va sarbatorim
Numai bine, va iubim!
La multi ani Miha!
Va pupacim mult, mult , mult...
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
adar spune:
BINE CA NE-A ANUNTAT CINEVA SI PE NOI CA S-A DESCHIS UN NOU CAPITOL ... dupa 4 pagini ...
Sarbatoriti dragi, mesajele pentru voi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96374&whichpage=21
Chiar nu am timp sa scriu altele ...
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
gabi_fer spune:
Buna seara!
Imi cer scuze ca lipsesc asa de mult de pe dar de cand lucrez, desi lipsesc doar 4-5h parca nu mai am timp de nimic.
Andreea multumesc mult ptr inf despre fabrica de pantofiori si LA MULTI ANI THEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tina - bine ai revenit, am vazut pozele asteptam mai multe vb despre voi.
La multi ani mamicilor Ileana Marius si Mihaser, multa sanatate si sa va bucurati de ghioceii vostri.
Nu am citit restantele decat asa printre randuri asa ca nu va pot scrie prea mult am intrat mai mult ptr a ura sarbatoritilor un LA MULTI ANI din toata inima, deci ptr toti ghioceii care au strans 12 floricele in buchetul lor de flori si se pot mandri acum cu frumoasa varsta de UN AN.:
02.03Andrei - - doina_cel
03.03
Maria - - Nshiro
Andrei - - Irina71
Stefanel - - alinutza3
Maria Cornelia - - iris77
06.03
Matei-Alexandru - - Tecla
07.03
Alessia-Maria - - Lumsty
Vivian - - Ile77
08.03
David-Alexandru - - Dananita
baietel - - Ayryny
09.03
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
11.03
Bogdan - - Diana1968
Matei - - Tili
13.03
Alesia Ioana - - Bitab
14.03
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - -NOE
15.03
Ana - - aalina2003
16.03
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie
17.03
Stefania si Maria - - Adibal
18.03
Tudor - Emii2
20.03
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
21.03
Keane Peter -- AlinaMizzi
22.03
Alice-Miruna - - Kit
Bianca Nicola - - Stefanna
23.03
Iulia - - Micaalsa
Daria Adriana - - emanuelaan
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
24.03
Eduard - - Erika24
25.03
Cristian - - Mihaser
Stefan Vlad - - TweetyGeo
Vlad - - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83
26.03
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami
28.03
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
29.03
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
Nu stiu daca am mentionat vreodata ca pe 30 iunie mami si tati de Alex fac Cununia Religioasa noi fiind cununati doar la Sfat. Poate ca asta este explicatia lipsei mele de timp, trebuie sa pregatesc o aniversare cu 30-40pers in apr si o nunta de 60-80pers in iunie . Alex nu imi este de nici-un ajutor, face numai boacane, sapt trecuta a cazut in parc si si-a julit nasucul iar duminica seara mi-a facut temp 38.8. Ne-am imbracat si fuguta cu el la spital. Acolo am dat peste o doctora care nu a binevoit sa-si miste fundul de pe scaun tot timpul consultatiei si o asistenta care si-a vazut de convorbirea ei telefonica timp de 5-10 min, timp in care noi statea in cabinet cu baiatul in brate. Cica era camera de garda, acolo era mai mult camera de relaxare. Astea sunt spitalele din Romania. Dupa o consultatie facuta de asistenta ne-au dat ptr rosu in gat un tratament nu tocmai k, ne-au dat spray ptr gat care sa da la copii peste 2 ani.D-na DR nu a observat cand si-a luat datele despre copil din certificat ca Alex are numai 11 luni. Noroc ca am eu bunul obicei de a citi prospectul inainte de a administra medicamentul. Uite asa iti moare copilul prin spitale.
Despre progrese nu stiu ce sa va mai spun, cu mersul suntem super k, am invatat unde sunt ochii si gurita, caciulita si buba(la manuta unde a fost taiat). Strigam baghi = Gabi si bool = gol prin casa si ne place sa ne ascundem de mami. Cand vine mami de la servici fugim la ea in brate iar cand vine ora de culcare punem capul pe perna si spunem na-na. Este un scump ca toti copii de altfel, tare mult mi-as mai dori si eu unul dar nu-mi permite spatiul. Poate vom reusi si noi sa avem si noi casa noastra si at sigur va aparea si bb 2.
Gata, ma duc la culcare ca maine am o zi plina.
Somn uosor mamici si bebei de martie - aprilie si nu numai.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
aida_o spune:
La Multi Ani! tuturor puilor care au mai adaugat cite o luna in buchetul vietii, si urari speciale pentru cei care au implinit primul anisor! Alexandra va trimite pupici tuturor
noi suntem bine, doar ca eu am enorm de multa treaba la birou, si am ajuns sa-mi iau de lucru chiar si acasa. sa vedem ce ma fac dupa ce pleaca ai mei (pe 15 aprilie), ca atunci n-o sa mai am la cine s-o pasez pe Alexandra cind imi aduceam acasa de lucru... Alexandra, cum vede computerul, nu suporta sa nu puna si ea mina pe tastatura si sa traga de tot ce apuca.
s-ar putea sa plecam intr-un concediu prin State (cu destinatia principala Atlanta) intre 16 -30 aprilie, ca din 7 mai va incepe Alexandra gradinita, deci musai sa fim inapoi acasa.
Alexandra a racit pt prima oara, ii cam curge nasul si tuseste, altminteri e tot vioaie. la aproape 11 luni, cintareste 9.4 kg si masoara 77 cm. mi s-a spus ca ar trebui sa cintareasca mai mult, dar eu ce pot sa-i fac? i-a iesit si al treilea dinte (primul incisiv de sus), si sigur ca nu prea are chef de mincare, de cind cu dintii astia.
cam atit de la mine, imi pare rau ca nu am avut timp nici macar sa citesc din urma, si nu stiu cind/daca o sa apuc...
va pup si revin cind voi mai putea...
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Catrinel_17 spune:
Mamicile de fetite, si ale voastre copile ii prefera pe tatici? Oana il prefera clar pe tati… are perioade cand ma vrea pe mine, dar tot tati e nr. 1. el o vede mai rar, numai dimineata jumate de ora si seara chiar cand sa o bagam in pat, si atunci tot timpul se joaca cu ea, mai ales dimineata. In weekend e party, se joaca cu tati intruuuuuna. Si eu il las, ca trebe sa recupereze, nu?
Da’ tot sunt trista ca il vrea mai mult pe el.
Si colac peste pupaza, vine maica-mea si imi tranteste azi ca adevarul este ca husband “e mai cald cu ea”. Pai m-a umflat un plans… si asa aveam nesigurantele mele, acuma vine si ea, si plina de diplomatie, trage o palma la kk…sa mor, nu alta.
Ieri, ii dadusem jumate de paine lui maica-mea, si cand Oana a vazut, hop ca vrea si ea. De fapt vrea orice, de la capace de plastic, la flori, daca ai in mana. Eram chiar inainte de masa, si ii zic ca si asa mergem sus sa papam. Si maman: “esti o rea, asa sa stii” si pleaca. Peste asta am trecut cumva (s-a intamplat aseara), dar peste faza ca nu-s “destul de calda” cu oana….ah, ce sa mai zic.
Sunt trista.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:
Mihaser, desi un pic intarziata, tin sa-ti urez La Multi Ani!!! pentru ieri, sa fii sanatoasa, fericita si Cristian sa-ti umple viata de bucurii ... si multa bafta la bb2
De asemenea, aniversatilor de azi, adica Bianca Nicole, Alicia Maria si Anna, le doresc tot binele din lume, sa fie sanatosi, voiosi si sa aiba parte de tot binele din lume.
Noi am fost si la vaccin, tot intr-o urlatura o tinut-o pana am iesit din cabinet. Cred ca nici n-o simtit cand o impus-o ... ea urla intr-una, n-avea treaba . De cum o vede pe dr. in halat, de cum o aude se pune pe un plans de n-o poti opri cu nimic in lume.
Iulia are 11,700 kg si 81 cm ... nu-i venea dr. sa creada ca-i asa lunga. Asta e, seamana cu taica-so ca in partea mea nici intr-un caz.
Azi e tare frumos afara asa ca ne reluam plimbarile .
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
MP spune:
Catrinel,draga de tine...NU m-am putut abtine sa nu iti scriu doua vorbe. Nu fi trista,nu ai de ce! Eu am primit urmatoarea replica plina de bunavointa :"tu nu ai suflet de mama" dupa o faza in care l-am mustrat pe Vlad.Si, crede-ma,Vlad in clipa aia merita mai mult decat o mustrare...Cred ca toate mamele/bunicile au iesiri dintr-astea,uitand poate ca atunci cand eram noi mici ne mai ardeau cate una la fund sau ne trageau de urechi-lucruri pe care noi nu le facem cu copiii nostri. Stai calma,nu te supara din chestii dintr-astea.
Si ai mei il prefera pe tati,dar eu zic ca e normal...Pe mine ma vad zilnic,s-or fi saturat de figura mea,eu sunt aia rea care le indeasa medicamentele pe gura cand sunt bolnavi,cea care ii imbraca peste voia lor ca sa nu le fie frig,cea care impune niste reguli-acum dormim,acum ne jucam,acum mancam...Tati se joaca cu ei,ii rasfata. Ei asa il percep.Dar oricum,parca abia astept sa merg si eu la serviciu si sa imi simta si mie lipsa,na...sa se bucure cand ma vad.
Hai nu mai fi trista.Eu cred ca esti o mamica mai mult decat ok! Parerea mea!
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
MP spune:
La multi ani,puilor aniversati astazi!
Bianca Nicole(Pispi)
Alicia Maria (Kim)
Anna (CristinaBarz)
O viata minunata si fara griji alaturi de familiile voastre! Sa fiti iubiti!
Mamicilor care v-ati chinuit sa ii aduceti pe lume,primiti de la noi multe flori si multi pupici!
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Irina71 spune:
LA MULTI ANI ! urmatorilor ghiocei :
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI NOROCOASE, ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE !
AZI AVEM DIN NOU 3 ZANE DE SARBATORIT
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
Catrinel, Ana nu il prefera pe tati, dar asta pentru ca tati de cate ori o las cu el si plange, in loc sa se joace cu ea zice "vezi, vrea cu tine". Eu sunt bucuroasa ca atunci cand altcineva se joacaq cu ea, parca nu mai plange asa atare cand o las, ba chiar cand o "invita"la plimbare, nu-i mai pasa de mine. Eu cred ca, la varsta asta, dragalasii prefera pe cine le face mai mult pe plac, adica sunt "mici profitori", pana cand "preferinta"devine ceva voluntar mai este..Despre nesigurante...toata lumea le are, iar despre sarcasm..tu stii mai bine, "asa e mama ta"..asa ca, "nu fi trista, fata draga, fiindca e pacat"