LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Salut!
Multumesc din suflet pentru urari tuturor!
Bianca, Alicia si Anna. Sa cresteti mari si frumoase!
Catrinelu termina cu prostiile...copilul il vede mai rar si de aia profita la maxim de timpul pe care i-l acorda tati...sunt sigura ca va iubeste la fel de mult pe amandoi! 
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
cameliada spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, MIHASER! SA-TI CREASCA PUIUL MARE SI SANATOS SI SA AI PARTE DE MULTA IUBIRE!!! scuze de intarziere
LA MULTI ANI GHIOCEI DRAGI! SA CRESTETI MARI SI SI SA-I FACETI PE PARINTI FERICITI IN CONTINUARE!
Bianca Nicole(Pispi)
Alicia Maria (Kim)
Anna (CristinaBarz)
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
alinaalex spune:
ceau fetele!
intru pe fuga sa va spun si eu doua vorbe. Marc doarme acum, profit de asta, am fost cu el de dimineata intr-un parc mai mare din centru, ne-am dus fara carucior, numai cu masina si ne-am plimbat un pic pe jos, sa mai schimbam decorul![]()
Deci am facut chef la club aseara, de la 6 la 8, a fost f. frumos, pacat ca a trecut foarte repede. Marc a simtit ca e in centrul atentiei , a fost cuminte, s-a distrat, s-a jucat. Am avut invitati 6 copii mai maricei (3-6 ani)si inca 3 mai mici (1 an si un bebe de 6 lunitze
),s-au sintit bine, abia i-am adunat la tort ca rau tare ocupati cu saritul pe saltele gonflabile si pe tobogane, printre bile.
Lui Marc i-a placut cel mai mult intre bile
, abia l-am scos de acolo.
Marc n-a bagat labutzele in tort, a fost f. atent la ce se petrece, a papat si el (chiar si meniu de la club).
N-am apucat sa pun inca poze, am facut ceva poze cu camera si cu aparatul meu, au facut si cei de la club un CD cu poze, o sa-l primesc azi si sper sa reusesc sa le descarc diseara.
Marc a primit o groaza de cadouri, hainitze mumoase, bicicleta (de care e f. incantat), o bratarica de aur, masinutze, multe-multe jucarii si cadou si din partea clubului. Aseara, dupa ce am ajuns acasa am mai avut musafiri si ne-am ocupat si cu despachetatul cadourilor![]()
Am fost f. multumiti de serviciile clubului, noi am mai fost acolo la party-uri , pacat ca nu-s pe aici mamici din Oradea, ca le-as recomanda cu drag. Servirea, conditiile si atmosfera au fost super. Cheltuiala - minima. Adica ne-am simtit bine.
Sambata mai facem o petrecere, dar mai restransa, in fam., cu taierea motului, de data asta acasa.
va pup.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
ANDREEA GEORGIANA spune:
BIANCA NICOLE!
ALICIA MARIA!
ANNA!
SA TRAITI,SA-NFLORITI,SA VA BUCURATI SI SA VISATI,SA FITI INCONJURATE DE LUCRURI FRUMOASE SI DE PRIETENI DRAGI...TOATA VIATA!
Tu,Alicia,sa nu uiti niciodata ca ai o mamica minunata,pt. care nasterea a constituit o cumpana mare...cu final fericit si...frumos!
Am mai multe de spus dar...nu acum.Am pus poze de ieri,inclusiv cu ineditul tortulet.Sunt insa neretusate,adica cu ochii rosii.De aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2509107530079410238QXDLJC
Va pupam si va multumim din suflet pt. ganduri.Revin!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:

ALISUCA (KIM)
BIANCA - NICOLE (PISPI)
ANNA (CRISTINABARZ)
SA CRESTETI MARI, FRUMOASE , SANATOASE SI SA LE ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
cameliada spune:
Catrinel...., hai nu fi trista ca nu ai de ce, iubirea la copii se manifesta in a acorda atentie persoanei in functie de necesitati, de ex. pentru joaca il prefera pe tati pentru ca are timp si se pune in mintea ei, iar pentru activitati mai practice te prefera pe tine, cu siguranta. Sunt sigura ca ve iubeste la fel de mult pe amandoi! doar ca tu nu prea lipsesti si nu are timp sa i se faca dor de tine! Te iubeste mult titza ta, doar ca trebuie sa invete sa se manifeste si sa spuna!
cat despre mama ta, nu lua in seama ce a spus, doar avertizeaz-o sa nu faca asemenea observatii de fata cu copilul mai tarziu, cand o fi sa inteleaga Oana, ca stirbeste din autoritatea ta fata de ea. Bunicii deseori, ca sa castige afectiunea nepoteilor, fara rea intentie, scot in evidenta defectele parintilor sau facand observatii de genul "mai este o rea, vino la buni...", "nici nu stie mami ce vrea puiul..., buni stie". Tu esti cu copilul tau perfecta, nimeni nu-l iubeste mai mult ca tine si asta e de ajuns, doar fa-o atenta pe mama ta sa nu-ti faca observatie de fata cu Oana-softista de cometicale!![]()
pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
claudia_d spune:
La Multi ani Alicia Maria !
La Multi ani Bianca Nicole!
Sa va fie viata ca o poveste frumoasa in care pestisorul de aur sa fie prezent in fiecare zi sa va indeplineasca trei dorinte !
POZE
Delia21 spune:
BIANCA-NICOLE
THEA
MARK
ALICIA
Sa cresti mari si buni,iubiti si iubitori de frumos si de a face bine,plini de noroc si de pofta de viata!!!Va pup ,ghiocei scumpi!!!
MIHAELA,LA MULTI ANI si sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti tu,inclusiv o papusa de fata care sa vina repede,ca tot ne dorim noi cu ardoare sa fim mame si de fete.Te pup pe obrajori!
ema.72 spune:
LA MULTI ANI!
cu sanatate, bucurii si mult noroc pentru sarbatoritele zilei:
Bianca Nicole(Pispi)
Alicia Maria (Kim)
Mamicilor le dorim sa fie sanatoase si sa aiba parte doar de zile fericite alaturi de fetitele lor si familie.
Catrinel noi avem baietel si manifesta o preferinta clara pentru tati. La ora cand trebuie sa vina acasa se aseaza langa usa cu cheile in mana si incepe sa bata in ea si striga tati, tata, tita in diverse combinatii. de cand intra pe usa il ia de mana si la revedere cu mine. Nu poate sa se duca nici sa se spele fara el, nici sa se schimbe, nimic. Eu stiu ca la fel s-ar intampla si daca as pleca eu de acasa ( sau sper). Culmea e ca la noi tati e cel care nu cedeaza la fitele lui, eu mai cedez asa ca nu se pune partea cu mama buna sau calda.
Ciuf,cand vad ca tu ai putere si de bb3 ma gandesc ca eu am minusuri mari la putere de munca. Imi doresc din tot sufletul bb2 ca eu sunt singura la parinti si de mica mi-am propus ca o sa am macar doi copii dar acum nu ma simt in stare si tot aman momentul cu toate ca varsta nu-mi permite prea mult si oricum ne-am chinuit pana am reusit sa-l avem pe Mario deci nu se stie cat trebuie sa lucram la bb2.
La motz, chestia albastra era un elastic cu care m-am chinuit sa-i adun cateva fire ca aiba "motz". L-a legat apoi nasa cu o fundita rosie.
Andreea super arata Theuta la un anisor. Si tortuletul a fost foarte dragut. Unde l-ati facut? Sau mami e talentata in asa ceva?
Pupici si sa auzim de bine!
Ema si Mario (09.03.06)
mihaser spune:
quote:
Originally posted by strudel
Ne inscriem si noi pe listuta ptr ca :ma numesc Alexandru -Robert si m-am nascut pe 2 aprilie 2006.
radacina
Te rog da-ne mai multe detalii ptr lista: ziua ta de nastere, spitalul unde ai nascut, medicul, greutatea, inaltimea si apgar Robert-Alexandru.
Sa va traiasca ghiocelul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre