LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

BIANCA NICOLE!
ALICIA MARIA!
ANNA!
Sa aveti parte de sanatate si fericire, noroc mult si fiti tareeeee cuminti :) macar cand iti fi mari:)

Catrinel mimic, de ce esti necajit? Asculta-ma, poate, in fatza mamei tale..te retzii de la gestul mai calde cu Oana, poate iti place sa fiti numai voi doua..sunt ferm convinsa ca o iubeste pe surubica ca pe ochii din cap, si ca esti suparici, mai mult decat ai admite, ca il prefera pe tati..da..poate ar fi interesant sa te gandesti ce face tati..si tu nu faci..ca el are mai multa forta si energie..si cine stie ce gumbustiucuri face..vazand-o si atat pe rar(tati, adeca) probabil traieste mai din plin momentele..asa ca, nu ai de ce fii tu nacajita, ca..mai mari critici ca mamele ..nu stiu de o sa gasesti..tocmai pt ca asteptarile lor sunt f mari.
Va pumpici pe toata gasca..

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La MUlti Ani Alicia, Bianca Nicolle si Anna!!!!! sa cresteti mari, sanatoase, cuminti sa sa aveti aprte de ce e mai bun in viata!!!!!
pupici pt mamici si ghiocele sarbatorite

catrinel nui fi necajita, asa sunt copiii: fata sau baiat. baiatul meu zilele trecute plangea ca a plecat taica su fara el, si l-am intrebat de ce? nu i place sa stea cu mine? stii ce raspuns am primit???? NU! asa ca m-am pus si eu pe bocit , dupa cateva zile mi a fost rau de nu ma puteam ridica din pat, si a venit la mine sa ma tina in brate si sa-mi spuna cat ma iubeste. iar Ambra cand il vede pe taica-su se lumineaza toata. uneori cand o ia in brate imi trage o privire de parca mi-ar spune: "vezi ca m-a luat? uite ce bine stau..." si plange cand baietii merg la culcare si ea ramane cu mine. si la mine este aceeasi situatie.
eh... asta nu inseamna ca ne iubesc mai putin pe noi mamele, dar asa cum a spus si Monica, noi suntem cele cu reguli impuse, noi suntem toata ziua cu ei si de cate ori mai avem si chef de joaca, dupa ce am terminat treaba?
pupici sa treaca supararea

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Scurt pt Ciufulet
pielonefrita mea m-a facut sa cred initial ca am racit, ca m-a luat cu un frison de tremura si casa cu mine, dupa care am hranit pestii concomitent cu dureri lombare si urini tulburi.Prostia a fost ca am zis ca lasa trece repede, sa ma fac ca nu vad, si durerile au devenit cumplite si febra teribila.S-a tratat cu ciprifolaxin, ... simpt au cedat in 72 de ore de la inceperea trat.Acum mai iau inca trat, dar sint viabila, nu scapti asa repede de mine.
V-am pupat, pe toate cu drag
Stefanna si Bianca-Nicola( 22martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Cu mare drag vreau sa urez La Multi Ani fericitilor sarbatoriti si parintilor lor:

24.03
Eduard - - Erika24

25.03
Cristian - - Mihaser
Stefan Vlad - - TweetyGeo
Vlad - - claudia_d
Raisa Cristina - - laura83

26.03
Teodora Maria - - Mari 78
Victor Gabriel - -Onsami

28.03
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda

29.03
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz

Incerc sa citesc din urma dar am calculatorul virusat, si multa multa treaba... Va pup

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

N-am intrat cam demultisor dar tot am evitat sa va scriu si sa ma pling in acelasi timp.
In fine,3 zile am avut 37 cu 5 si de 2 zile vad ca stau la 38 de grade desi nici nu-mi vine sa cred,pentru ca fac de toate in casa.

In primul rind as dori sa ii felicit pe ghioceii si ghiocele noastre dragi care au implinit anisorul si nu i-am uitat:

08.03
David-Alexandru

09.03
Mario Valentin
Andrei-Ioan

11.03
Bogdan
Matei

13.03
Alesia Ioana

14.03
Matei-Calin
Anne Bianca

15.03
Ana

16.03
Nikolas
Lara

17.03
Stefania si Maria

18.03
Tudor

20.03
Andreea Giulia
Ioana Timeea

Mihai Dan
Markus Erik

21.03
Keane Peter

22.03
Alice-Miruna
Bianca Nicola

23.03
Iulia
Daria Adriana
Oana Carina
Sara Iulia

24.03
Eduard

25.03
Cristian
Stefan Vlad
Vlad

Raisa Cristina

26.03
Teodora Maria
Victor Gabriel

28.03
Marc Alexandru
Thea Antonia
Anda

29.03
Bianca Nicole
Alicia Maria
Anna

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multumim mult de tot pt urari Ada, Ciuf, Stefanna, Aida, Gabifer, Micalsa, MP, Irina, Mihaser, Cameliada, AndreeaGeorgiana, Alainaalex, Delia, Ema, Serj

Irina, Ciuf, mersi de intrebare, suntem bine, doar ca ocupate tare. Azi e mai mult in micuta noastra familie, am facut de mancare si tort, dar petrecerea e duminica. Azi-noapte n-am putut sa dorm intre 3 si 5, tarziu mi-am dat seama de ce, acum un an se pregatea Alicia sa vina...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

bonsoir, mamici
am culcat Bia si ma delectez cu niste muzica africana si un vin rosu...

in primul rand,
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE:

BIANCA

si

ALICIA

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI MIHAELA!!!!

Imi pare asa de bine sa observ ca Serj/Cristina si Noemi ne scriu din nou si ca Tina a revenit

Am reusit sa vad pozici cu cei mici ai vostri care au implinit anisorii.

Pe 25 baiatul meu mai mare a implinit 6 ani si am avut un mic party iar.Bine ca s-a intimplat inainte sa fac eu febra mai mare.

La inceputul saptaminii am facut o mare prostie,ni s-a epuizat stocul de preze,nimeni n-a mai cumparat si... am prestat fara.Cel mai probabil nu se va intimpla nimic ca sint la doar 5 sapt.dupa nastere(dar nu mai am lohii de 8 zile )si nu cred ca printr-o minune as fi avut ovulatie deocamdata desi nu am alaptat decit citeva zile...Asta e acum, om trai si om vedea...

Catrinel fetitele in general sunt mai atasate de mamici pe masura ce cresc si incep sa o priveasca ca pe un fel de exemplu.O sa vezi tu ca atunci cind va creste se va mai schimba situatia.

Va si promit sa mai scriu cind se va putea.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

secundo, am scris un mesaj kilometric si mi s-a inchis browserul

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am pus pozne de la petrecerea de 1 anisor!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput