LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Catrinel_17 spune:
Ufff, fetelor, multumesc...
Toata ziua am fost deprimata, era ca si cum mi.ar fi spus ca nu-mi iubesc titza...BIUTZA ai dreptate, tati o ridica suuus, si zboara, si o arunca in sus (io nu pot, evident..) o cara peste tot in brate in parc, o catzara pe garduri, ii arata prin copaci...si eu stau si ma uit. Si acasa, mai ales in weekend e un party continuu. Si io trebe sa fac mancare, sa curat, sa pun rufe la spalat, ca nu face nimeni asta pt mine. Dar vine soacra-mea in weekend si ea ma mai ajuta.
Si da, ma retin in fatza ei, iar ai dreptate... o las sa se bucure de Oana, ca stiu ca sufera ca o vede putin, cand vine tati acasa, il las pe el, si uite asa, ii las pe toti!! Nici nu stiu ce sa mai zic. 
CAMELIADA, da, cand plange noaptea, ma prefera pe mine... si are perioade cand ma prefera, de ex daca tati vine tarziu mai multe zile la rand, parca il pedepseste, si ma vrea pe mine. Si cu mama... ea e o fiinta complicata, ea se apara in felul asta – a fost necajita ca nu a putut sa ma ajute la curatenie, sa faca mancare, etc, (are tensiune) si in loc sa-mi zica chestia asta, era mai degraba sarcastica si arunca cu “gingasii” in mine, (AALINA, asa-i). Dar chiar ca trebe sa o atentionez cand intelege Oana.
EMA, i-auzi, si la baietzei? Si tati lui Mario se joaca asa abitir cu bebe? 
MONICA, mai... cum naiba poate cineva sa zica asa ceva unei mame? Tot stau si ma intreb cum poate lumea sa scoata asa perle...da, pai ma intelegi ce am simtit, desi clar ca ce-au auzit urechile tale a fost mai dur. Stii tu cu mamele, ca am mai vorbit noi 
SERJ si tu ma intelegi...dar asa-i ce ti se naruieste sufletul cand vezi cum reactioneaza?? Cateodata daca incerc s-o iau din bretele lui tati plange asa de amarnic, de zici ca gata, totul s-a sfarsit!
Fetelor, multumesc, sunteti adevarate prietene. M-am mai luminat...
si astept sa se faca mai mare, sa se intoarca roata, cum zice MARIANA. Deci tu ai febra si faci totul prin casa si ai si 4 copii. Pai tu esti super-woman. Si daca iese si bebe nr 5 acuma.................nu mai am cuvinte!!!!
Cred ca KIM e una din fericitele pe care o prefera fetitza ei. La multi ani, ALICIA, sa cresti mare si frumoasa, sa ai numai fericire in viata!
PISPI, la multi ani lui Bibi, si tot ce-i mai bun pe lume!!!
ANDREEA, am vazut pozele, Bubu a fost o sarbatorita pe cinste!! Tare eleganta!!!!!!!
ALINAALEX, pai v-ati distrat, nu gluma!!!
Plec la culcare, maine pleaca mama, o sa am o zi plina de descarcari emotionale....de toate felurile, probabil.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
la multi ani MAIA!!!! sa ai o viata minunata, plina de bucurii si noroc!!!
la multi ani, Vlad, si tot ce-i mai bun pe lume!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
kim spune:
La multi ani pt tine Mihaser, cu o mica intarziere, am vazut pozele lui Cristian, tare zdravan si falos baiatul la 1 anisor, cred ca si-a luat deja rolul in serios.
Multumim, Noe si Catrinel pt urari, la noi ziua nu s-a terminat, am fost mult pe afara pt ca s-a facut frumos in sfarsit, si acum asteptam la tort un prieten cu o luna mai mare. Dar putem sa uram deja Maiei un sincer La Multi ani cu santate, fericire si numai bucurii!
Alinaalex, superbe pozele, cred ca s-a distrat de minune Marc, acum am dat slideshow, se vede ca a primit si multe cadouri..
Noe si Tina, ma bucur enorm de mult ca ati revenit!
AndreeaGeorgiana, am vazut-o pe Bubu asortata -rochita cu ochii ei mari frumosi.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
la multi ani celor trei sarbatorite ale zilei de 29 martie: Bianca, Alicia si Anna! Zile cat mai frumoase si insorite, bucurii si fericire langa parintii vostri.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adar spune:
Multumiiiiiiiiimmmmmm ....
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=ST&f=30&t=14508&st=300
Aici puteti vedea tortuletul Maiei
Va pupam ca avem treaba!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Qamar spune:
LA MULTI ANI, MAIA, MULTA IUBIRE SI NISTE PARINTI VESELI SI FRUMOSI, TIRAMISOSI SI PRIETENOSI!!!!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
Qamar spune:
LA MULTI ANI, VLAD!!!!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
Serj spune:
La Multi Ani pentru Maia si Vlad-Lucas!!!! sa cresteti mari sanatosi, cuminti si tot ce e mai bun in viata, si mult noroc!

adar unde este tortul? nu ma lasa sa vad ![]()
catrinel te inteleg perfect. aseara de ex. era in brate la tati si pe mine ma impingea sa nu o iau... asa ca, asteptam ![]()
nshiro voi sunteti mai bine? a inceput transferul la casa noua?
Ambra a racit, si nu respira bine, tuseste si o trezeste din somn...aseara dupa ce adormise bine si la o ora rezonabila, s-a trezit la 23.00, iar pana la 1.30 nu a mai fost chip sa doarma ![]()
asa ca, l-am lasat pe tati sa o intretina.
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
micaalsa spune:
La Multi Ani!!!
Maia si Vlad-Lucas
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va ofere viata numai bucurii.
Frumos tortuletul Maiei ... cred ca si gustos pe masura.
Reteta, reteta
... sari cu ea mamica harnicutza.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alinaalex spune:

MAIA, MINUNEA CU OKI MARI!!!
SA CRESTI MARE, FRUMOASA, HARNICUTZA CA SI MAMI SA ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI BUCURII!!!
TORTUL = SUPERRR!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu