LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 10
alinaalex spune:
Serj, imi pare rau ca Ambra e bolnavioara
Multa-multa sanatate!
Kim, distractie placuta si pofta buna la tort cu prietenul mai marisor!
Andreea, ce dulce e Bubu la un anisor! si tortul-mamarutza e foarte frumos, Bubu f. eleganta! (ca intotdeauna)!
Catrinel, nu fi trista! normal ca tu-ti iubesti titza, mai mult ca oricine! si e bine ca tati ei se ocupa atata de ea, fetele de obicei tin mai mult cu tatii...Marc al meu e un mamoooos...ma si mir ca la ziua lui nu a plans la altii in bratze. Mie mi se parea ca tati lui nu tine asa mult ca si mine la el si chiar i-am reprosat cateodata asta (dar gresesc mult desigur!), el si-a dorit mult o fetitza, pe care sper s-o avem intr-o zi...
Si pe mine ma mai enerveaza maica-mea cu diverse afirmatii aiurea, mai ales la nervi, dar am invatzat sa n-o mai bag prea mult in seama.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
aalina2003 spune:
La multi ani frumosi, multa sanatate si iubire pentru gingasii ghioceii: Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim
Anna - CristinaBarz
Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu
mihaser spune:
LA MULTI ANI MAIA! multa sanatate si bucurii! Ada sa va traiasca albinuta!
La multi ani Vlad Lucas! Multa sanatate si sa cresti mare, mare! 
Mariana mii de scuze ptr intarziere...nu stiu cum de am uitat de Matei ca doar sarbatorim in aceeasi zi...
La multi ani Matei! Multa sanatate si bucurie!
Va pupacesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:
fetelor, intrebare:
cum puneti voi inimioare si mascarici acolo sub nume (ID), membru si stelutze??? ca si io vreau, da' nici acuma nu m-am prins?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
tania2 spune:
salulare,
Hai ca scriu la 2 zile, semn bun, poate reusesc sa intru in fiecare zi!
In primul rand, La multi ani ghiocei draguti, sa va fie viata numai soare!
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu
Vad ca petreceri la greu, ma bucur ca va distrati, noi am hotarat petrecerea de turta in data de 12 mai, cam tarziu dar atunci sunt nasii in zona.
Catrinelule,Bianca pe mine ma musca, ma zgarie, ma ciupeste ma bate cu picioarele in burta cand o schimb. pe tati, nuuuuuu, lui tati ii da pup, il tine de gat, bate din palme si se bucura intr-un mare fel can vine acasa.Uneori ma gandesc ca s-o fi plictisit saracul copil toata ziua cu mine, si apoi noi suntem cele care le punem sa faca tot felul de lucruri. Fruntea sus, meseria de mamica nu este usoara si nu exista reguli dupa care te poti ghida.
Poli, cand e nunta? M-am tot chinuit sa-ti arat invitatiile mele de la nunta. Ia uita aici![URL=http://good-times.webshots.com/photo/2371263510083273077rNjBxE]
[/URL]
Ciuf, bb3, super, facem galerie!
Noe, felicitari pentru permis, din experienta iti recomand BMW (parerea mea).pup
S-a trezit Bianca si tre sa papam, revenim !
Pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
MP spune:
La multi ani,Maia! Sa ai parte de tot binele din lume,iar Dumnezeu sa te ocroteasca mereu! 
La multi ani,Vlad! Numai bine,noroc si fericire din partea noastra!
Mamicilor,stiti,buchetul de flori e pentru voi,pentru ca ati adus pe lume aceste minunatii!

Monica,Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Laura Ioana spune:
Maia
Sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si sa-i faci mereu fericiti pe parintii tai!

Poze Laura
catrinutza spune:
Sal fetelor...
Prima chestie pentru care imi vine sa ma impusc....se pare ca a inceput sa fie un obicei, unul urat, sa ajung cu urarile tarziu...Theutza ma poti ierta ca nu am fost pe faza pe 28????? plizzzzzzz.....Sa fii sanatoasa, vesela si plina de viata si nimic de pe lumea asta sa nu iti rapeasca zambetul de pe buze ...si vestitul motz... o gramada de pupicei de la Mariuka et co si iti zice sa faci si tu nazbatii cat mai multe....
Anda, Marc, Bianca Nicole, Alicia Maria, Anna, Maia si Vlad ...nu va uit nici pe voi si va doresc aceleasi lucruri pe care le doresc copilului meu...![]()
...
Mihaser...si tie iti urez tot ce e mai bun si mai frumos pe lume, mai ales sa fii sanaotasa si sa te bucuri de bebitzu tau si...succes cu urmatorul...
Din pacate, nu binele ne-a luat mintile, ca sa zic asa ci faptul ca de cateva zile cupila mea se trezeste nopatea urland efectiv si singura chestie care o mai linisteste (desi dupa noaptea care tocami a trecut e foarte mult spus) e ca fuge la noi in pat si se cuibareste intre noi...cum de s-a pricopsit cu naravul asta nu ma intrebati ca nu stiu, ea n-a dormit niciodata cu noi in pat si noi nu prea avem experienta...primul episod a fost sambata spre duminica si l-am explicat cu number five pe care l-am depistat iesit in guritza...doua nopti a dormit la ea in patutz ca si pana acum, dar pe urma a venit "potopul"...si am zis ca in w-e facem "dezvatarea" rapida de chestia asta...din pacate azi-noapte nimic n-a linistit-o, nici macar faptul ca a dormit cu noi(la inceput numai cu mine la ea in camera - am tras de urgenta canapeau - iar spre dimineata s-a trezit iar urland si a fugit efectiv la tati in pat)...cat a dormit a oftat in somn si parca plangea incet, plus ca de multe ori tresarea in somn...
Plus ca si peste zi, parca tot timpul vrea sa stea numai cu mine, sa adoarma la mine (ieri s-a suit pe canapea langa mine si si-a pus capul in poala mea si asa a adormit...deci nu ca ar vrea neaparat in brate sau leganata, ci prezenta mea)
Faptul ca nu am dormit, mai treaca mearga, dar sa nu reusesc sa dibui ce are ma dispera ca simt ca nu o pot ajuta cumva...azi nopate aporpae ca plangeam cu ea in brate ca nu reuseam s-o potolesc...
E posibil sa fie de la dinti, dar pana acum n-am avut de-a face cu episoade asa de violente...
Am inceput sa banui ceva legat de paraziti intestinali...plus ca ieri o cunostinta de-a mea care are o fetita de 3 anisori zicea ca si fata ei a avut in toamna giardia si ce m-a socat mai tare e ca a zis ca pana sa depisteze, fetita avea crize de "personalitate" asa cum ne confruntam noi acum cu picii nostri....
Plus ca miercuri a facut vaccinul...s-a prezentat exemplar...cine stie, poate si asta o mai fi dat-o peste cap...
fetelor imi pare rau daca sunt un pic incoerenta, dar sunt chiuna de cap...daca ma iei repede nici cum ma cheama nu mai stiu....
O sa incerc sa raspund atat cat pot, pana se trezeste fata, fara sa va suparati pe mine daca "uit" pe careva...
Tinutza ma bucur ca ai revenit printre noi...sper sa ne "vedem" mai des aici sau pe mess...mi-l si imaginez pe Davidutzu cu nasul ala al lui carn cum si-l baga peste tot, curios....

Monica....![]()
![]()
ma faci sa rosesc si iti multumesc de aprecieri....ne vedem, cum sa nu...ti-am zis si pe mess ca nu scapi usor de noi .... poate se invata si Mateias cu fetele astea moderne si indraznete...spor la construit catele pentru baieti...![]()
![]()
Ciuf...rusinica lu' sotzu'...dar e din comitetu' sotilor nemultumiti... vrea fotomodel dintr-o mamica care are creste doi copii plus serviciu...nu zice nimeni ca trebuie sa aratam ca scoase din pestera, dar sa aiba si ei rabdare, ca de multe ori nu ai timpul sau nu ai cheful sau puterea sa te mai "fotomodelezi"....
pt suparici...Frumos momentul in care puii tai te-au intampinat cand ai venit acasa...
Strudel...uelcam...ce ID apetisant...
Irina...multam fain...e bine sa maia uzi ca bebeul tau semana cu tine..,eu stiu ca semana cu mine dar mai aud niste pareri care spun ca seamna tot mai mult cu mama-soacra...nu cred ca e cazul sa iti zic cam ce fiori ma trec pe spate cna aud...
Andreea...frumoase pozele de acum un an...asa e ca e ti-a fost draga amintirea mometelor de acum un an???!!!
Gabi_fer...ce v-a fost dat sa patiti la camera de garda...din pacate se intampla, si destul de des pentru o tara care se vrea europeana...
Catrinele...lasa mama ca recuperezi tu cu printesa mai incolo cand or incepe discutiile despre baieti...ca tati o sa ii ia cu pusca si cu cainii la goana, dar tu va trebui sa fii acolo pe baricada...inca nu stiu ce sa zic de preferat...asa se zice, ca fetele ii preferea pe tati, dar mandra deocamdata nu m-a "inlaturat" de la inima ei pentru tati...sau sunt eu mai nesimtita si nu simt????
...Offf ce ti-e si cu vorbele astea care dor mai tare decat orice; cand vine vorba de copiii altora toti suntem experti....
ca sa treaca supariciul...si cum zicea si Monica, s-o fi saturat de fetele noastre si de regulile pe care le impunem...iar daca n-ai avea nesiguranta si indoieli niciodata, un psihiatru ti-ar prescrie tratament...asta e pe bune...indoiala de tine te face mai atent, te mentine vigilent si doritor sa evoluezi (sper ca nu sunt iar incoerenta)...
Andreea...vazut poze
...tare dragutz tortuletzul buburuza si cred ca si gustos....iar poza cu voi 3 le intrece...
Am fugit ca s-a trezit, bineinteles plangand...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Serj multa sanatate Ambrei! 
Micaalsa super pozele cu bubulina! Mai mai ce timid isi facea aparitia! Multumesc de urari! Mama ce lungana si grasana e Iulia ta!
Kim multumim de urari! Asteptam poze!
Noe drum bun! sa o pupi pe Maia din partea noastra! Bia ce mai face? Cine o sa conduca masinoiu?
AlinaAlex sunt super pozele. Se vede ca s-au distrat bine copii! Si ai nostri s-ar mai fi jucat...Cand o sa mai creasca inchiriez 4 ore si ii iau un tort imens!
Mariana apropos de metode...am vazut la TV un plasture care impiedica ovulatia! Mi se pare geniala ideea! Multumim ptr urari si multa sanatate!
Stefanna multa sanatate iti doresc!
Delia multumesc din suflet pentru urari si iti doresc si tie nu o fetita, ci mai multe!
Catrinelu drum bun mamei tale! Si pupici softistei de cosmetice care se joaca mult cu tati! Multumesc de urari!
Andreea super tortulet cu "gagara" ati avut! Pupici lui Bubu! Eu as putea sa vin la intalnleala numai daca e pana in 15 aprilie...apoi trebuie sa vin in TM sa-i fac analize lui Cristi si sa invat!
Aida eu nu cred ca are greutate mici...Cris are 9,700 kg la 1 an si 71 de cm.
Gabi multumesc de urari! spor la pregateli! e tare Alex daca stie unde e gurita...si eu ma chinui sa-l invat pe Cris.
Tania multumesc ptr urari! Super invitatia...ai avut o nunta ca la carte!
Laura multumesc! 
aalina2003 multumesc de urari! 3 Vaccinuri? Cam mult! Eu ptr ror merg la 1 an si 2 luni!
Ciuf multumesc de urari! bb3? Bravo! Eu am visat ca trebuia sa fac a 3-a cezariana si eram ingrozita!
MP, Biuta multumesc ptr urari!
Poli spor la pregatiri! la noi nasa s-a ocupat de flori...decat la civila mi-am facut eu buchetul pe gustul meu. 
Iris bine ai revenit!
Catrinuza multumesc! mai mai ce intalnleala pe voi si piticii...CAT, MP au fost super pozele si copilasii!
Tinutza ma bucur ca vine mami tau! 8 dinti? Sunteti tari! Am vazut pozele! Multumim!
Fetele merg sa hranesc Cristianu si sper sa va mai scriu ceva.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre