LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, MAIA ! 
LA MULTI ANI, VLAD-LUCAS ! 
SA FITI SANATOSI, FERICITI, NOROCOSI, SI SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR ! 

adar, supeeeeeerrrrr tortul ! 
Sa pui poze de la aniversare ... ii luati motul azi ?
Andreea super pozele voastre !
Si ce tort frumos!
alinaalex, vad ca si voi v-ati distrat pe cinste. 
Cate jucarii a primit Marc !
Si sa stii ca mie imi place noua ta freza. ![]()
Eu cred ca inima aia care pulseaza sub titulatura o capeti daca ai contribuit serios cu bani la vreunul dintre cazurile umanitare de pe forum. 
Gabi_fer, cate a mai patimit Alex, saracutul. 
Stefanna, pielonefrita ? ![]()
Ai grija mare ! 
Mariana, si tu esti bolnavioara, of, of .....
Dar ai racit, sau de ce ai febra ? Daca ai ramas gravi nu e bine deloc pentru bebe ca esti asa bolnava ....
Magduta ce face ? Are colici ?
La multi ani ! pentru Matei !
Chiar ma gandeam ca 3 copii ai tai au zilele de nastere apropiate ca data, dar totusi sunt in zodii diferite ! Pe 16 feb e Markus (Varsator), Magda pe 22 februarie (Peste), iar Matei pe 25 martie (Berbec). Monica ce zodie e ? ![]()
catrinutza, pupici mari pentru Mariucu' tau, sa se faca bine ! Chiar, ce-o avea ? Brrr, m-ai speriat ! Tine-ne la curent ! 
Serj, pup si Ambra bolnavioara.
Ce-o fi cu bebeii nostri in primavara asta ?
Laura Ioana ... ai o putere de invidiat ! Cand mi-am dat seama ca si fetita ta ar fi implinit azi un an .... 

Dar tu esti mai putenica decat mine. Foarte bine, nu uita ca baietelul tau
te asteapta si vrea ca mami a lui sa fie puternica ! 

ROCSANAAAAAA !!! Am incremenit cand am vazut ca a fost cutremur la voi. Hai, intra si spune-ne cum te mai simti, cum e Maria, macar 2 randuri, te roooog ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
adar spune:
Dragele mele,
va multumesc din toata inima pentru urarile minunate TUTUROR ... dar, cu acordul vostru, vreau sa ii multumesc in mod special, unui om deosebit de puternic ... Laura Ioana ...
Iti multumesc din suflet pentru urarea ta, desi imi imaginez cat de greu ti-a fost sa faci asta ... stiu ca e cea mai grea zi pentru tine, si as vrea sa iti pot trimite macar un strop din fericirea mea ... Iti doresc ca Dumnezeu sa iti daruiasca intr-o zi pruncul dorit si sa poti zambi fericita. Inca o data iti multumim din suflet, esti un om deosebit!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ema.72 spune:
MAIA
VLAD LUCAS
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si norocosi. sa va ascultati parintii si sa le aduceti numai bucurii.
Pupici si urari de bine mamicilor lor. Ada sa ramai la fel de plina de energie si inimoasa ca si pana acum. Tortul arata super apetisant.
Noi avem program nocturn de cantat si strigat. Mario se trezeste de doua nopti la trei si mai adoarme la 6. Se trezeste fara plins dar striga toate cuvintele pe care le stie. Daca vede ca nu vin incepe sa urle ca sa impresioneze. O tine asa pana deschid usa de la camera lui cand brusc nu mai plange si ma cearta pe limba lui. N-am avut nici o sansa sa-l adorm nici cu mangaiat nici cu leganat, el bate din palme, canta si ar vrea sa si danseze un pic dar e in sacul de dormit si nu se prea descurca. Nu stiu ce sa fac, mai ales ca eu am reusit sa adorm pe la 1 noaptea, la trei trezirea si apoi am mai adormit de la 7 la 8 cand pleaca tati la servici.
In speranta unor nopti mai linistite va pupam si dorim multa sanatate Ambrei , sa scape repede de raceala. Noi am utilizat tot arsenalul la raceala, Panadol si Nurofen alternativ la 4 ore si Stodal pentru tuse. Dupa o zi i-a trecut dar am iesit afara pe un vant si a revenit, de data asta era nasucul infundat si nu putea respira. Am trecut pe ser si aspirat cu batista bebelusului ca sa poata dormi. Acum cand vede aspiratorul o ia la fuga si se ascunde intr-un colt al camerei si il apuca tremuratul. Imi dau seama cam ce trauma a fost pentru el.
Adina - Nicoleta pentru ziua de maine. La multi ani, sanatate si noroc in viata.
Ema si Mario (09.03.06)
adar spune:
alina, pune mouse-ul fara sa dai click pe inimioare sau pe albinutze sau pe fulgishori (cele de sub ID) si vei vedea de unde vin. 
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Irina71 spune:
Ema, m-ai facut sa lesin de ras 

Scuze, stiu ca pentru tine nu e deloc amuzant, dar ai fost simpatica cum ai povestit. ![]()
Adar, mey ... (n-au astia icon cu imbratisare) esti grozava, sa stii !
Multi pupici de la constanteanul Andrei pentru printesa de la Sibiu, MAIA ! Si o floricica albastra 
Auzi dar nu mi-ai zis, faceti party azi, cu luatul motului, alesul de pe tava, etc ??
Ca eu sunt frustrata
ca in afara de mine si Catrinel nimeni nu a mai povestit ce au ales copiii lor de pe tava.
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
Multe poze cu mine
Delia21 spune:
MAIA si VLAD LA MULTI ANI fericiti ,plini de iubire,fapte bune,zambete,bucurii si impliniri va doresc puilor!!!
MARIANA1976 ,spune-ne si noua 2 cuvintele de bebe Magda,pliiiiz!!!!Si daca e sa vina si cel de-al 5-lea pui,pai atunci chiar ca o sa te invidiez.Oricum.....sa sti ca am de gand sa te ajung din urma,adica.....daca vrea si cel de sus binenteles,dar sunt destul de hotarata sa am 4 minuni.MIHASER,ia asa,mai zi ca-mi place,.....macar 3 fetite pe langa Rudy si atunci m-as declara un om pe deplin fericit

aida_o spune:
Maia si Vlad,
La Multi Ani, puisori! 

Daca primul anisor vi s-a parut interesant, asteptati sa vedeti de-acum incolo
Eu va doresc sa va pastrati mereu inocenta anilor copilariei, sa fiti sanatosi si sa va iubiti parintii intotdeauna la fel de mult.
Alinaalex, ce bebe si ce tort frumos! La Multi Ani si tot binele de pe lume pentru Marc si pentru voi, parintii!
Bubu-Thea, La Multi Ani si tie, pui dulce! Mi-a placut la nebunie cum iti sta cu codite, Alexandra n-ar sta sa-i prind parul cu ceva... nici cind doarme :) 
Catrinel,
si eu te inteleg, pentru ca la noi e exact la fel: Alexandra este topita dupa tati, il urmareste cu privirea si se milogeste mereu numai la el. pot sa fac eu ca toate jucariile si animalutele pamintului, ca tot lui ii acorda cea mai multa atentie. si la noi, la fel: tati o arunca in aer, tati o face "avion", tati o rasuceste si-o-nvirteste de zici ca-s la circ. sigur ca eu nu pot face asta, nu ma tin muschii.
partea buna, la noi, e ca Alexandra mai vine si pe la mine pt a-mi da cite un pupic. pur si simplu il lasa pe tati pe standby pt 2 secunde, si vine la mine chitita sa-mi dea pupic. e un fel de "nu te-am uitat, da' sunt cam ocupata cu tati". si apoi fuge la el pt a continua joaca.
nu lua in seama tot ce spune mama ta, si ti-o spun din proprie experienta. si eu trec prin aceleasi stari, din cauza alor mei. ei "stiu mereu mai bine decit mine" ce vrea copilul, de ce are nevoie copilul, cum trebuie imbracat copilul. degeaba am insistat pe anumite lucruri, ca n-am avut cum sa ma impun (mai ales ca sunt toata ziua la servici). dar mai sunt 2 saptamini, si vor pleca ai mei inapoi in Ro. si-atunci imi voi putea relua si eu rolul de mama. ii iubesc pe ai mei, dar - cum spunea si Delia - sunt momente cind pur si simplu nu putem cadea de acord.
si eu sunt de acord cu Mariana, ca fetitele incep sa-si copieze si aprecieze mai mult mamele dupa ce mai cresc putin. stai sa vezi cum o sa te urmareasca atunci cind gatesti, si o sa se bucure daca o vei lasa si pe ea sa dea o mina de ajutor :)
pupici 
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
Biuta spune:
LA MULTI ANI MAIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Sa fii sanatoasa, oare se poate mai frumoasa?, fericita si iubita..de totiiiiii si toate :)
Ambrutza, draga mea, sanatateeeeeeeeeeee!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
claudia_d spune:
Las Multi Ani Maria-Maia!
Las Multi Ani Vlad-Lucas!
Sa aveti parte de tot binele din lume!
POZE
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Ema, m-ai facut sa lesin de ras
Scuze, stiu ca pentru tine nu e deloc amuzant, dar ai fost simpatica cum ai povestit.
Adar, mey ... (n-au astia icon cu imbratisare) esti grozava, sa stii !Multi pupici de la constanteanul Andrei pentru printesa de la Sibiu, MAIA ! Si o floricica albastra
Auzi dar nu mi-ai zis, faceti party azi, cu luatul motului, alesul de pe tava, etc ??
Ca eu sunt frustrataca in afara de mine si Catrinel nimeni nu a mai povestit ce au ales copiii lor de pe tava.
Irina, mami deAndrei (03.03.2006)
Multe poze cu mine
Beiiiiiiiiiiiiii....ia vezi ca vin acu' la tine si iti iau motzul...cum adica????!!! io n-am povestit cu ce s-a "infruptat" atomul electric din ce am pus pe tavitza?????------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."